| TaJ | 81121 |
|
|
19.12.2022 14:30:04
Lenko, přesně, nejpozději po 2 týdnech je to vidět dost, prostě bílo-stříbrná pěšinka, zbytek tmavě hnědý...světlé vlasy by mi taky moc nešly, ani bych se v tom asi necítila dobře, taky jsem tmavší typ, i obočí mám hodně tmavé, takže by to vypadalo divně.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
19.12.2022 14:28:23
Nelepí ten sprej? Já měla L´oreal a Sayoss. Ani jeden neusychal, takže to lepilo, barvilo ruce jak jsem sáhla do vlasů a mastilo vlasy. Použitelný byl jen když jsem to přestříkala lakem na vlasy. Ale stejně jsem tu barvu během dne vyčesala ven
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.12.2022 14:25:57
Mám tmavě hnědé vlasy a šedivím snad od 16, máme to v rodině, to časné šedivění. Barvím si vlasy sama doma, 1-2x do měsíce, podle toho, jak moc jsou ty šediny vidět. Používám už léta pěnovou barvu Perfect Mouse, pracuje se s ní krásně a jednoduše a neničí mi tolik vlasy, jako jiné barvy...naopak, po barvení vždycky vypadají mnohem líp. U kadeřnice jsem na barvě nikdy nebyla, to bych tam musela chodit fakt každý měsíc...
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
19.12.2022 14:24:13
Barvím se každý měsíc doma. Hrozně mě to nebaví, ale jinak to nejde. Za ten měsíc mám cca 2cm odrost. Bílý pruh v tmavých vlasech. Vidět je to hodně už za dva týdny.
Já jsem tmavý typ, světlá mi nesluší, takže u mě by melír řešení nebyl. Kamarádka ho má hodně světlý, vypadá spíš jako blondýna a sem tam tmavší pramen. To je moc hezké a jí to sluší. V blond vlasech jsou bílé odrosty vidět taky. Jenom to tak nezáří z dálky jako v tmavých. A ten melír hrozně ničí vlasy. Známá si je po roce musela nechat ostříhat úplně na krátko. Měla je vysušené a krapaté. Ulamovaly se jí v kusech. |
| Stará husa | 154854 |
|
19.12.2022 14:00:35
Já se barvím doma cca 1x za měsíc. K holiči chodím 4x ročně jen na sestřih. Vlasy mi nerostou moc rychle, takže mi to ostříhání jednou za čtvrt roku stačí a právě, abych nemusela k holiči na barvu, tak si to dělám sama. Mám ale poměrně krátké vlasy, jen po čelist.
|
| 77kraska | 132593 |
|
19.12.2022 13:51:53
barvim se po sesti tydnech, mezitim pouzivam sprej na odrosty z DM drogerie
|
| švejk | 90771 |
|
|
19.12.2022 13:33:04
Jak často navštěvujete kadeřnici kvůli barvení/stříhání?
Jsem tmavovlasá, šedivých vlasů čím dál víc a abych neměla viditelné odrosty, musela bych chodit co 3 týdny snad. Teď mám barvu 10 dní a okolo tváří, čela zase svítí bílá nadílka, zatím 1-3 mm, vidět to ale je. Byl by řešením melír/proužky? Vlasy mám na lopatky cca, barví mi vždy odrost. Střih mi stačí 3-4x ročně. |
| Salamajka | 156972 |
|
|
15.6.2022 21:37:52
Dcera měla. Napleteni trvalo celý den. Měla celé prázdniny a první týden září zhruba od půl prázdnin jsme několikrát prepletali dávala jsem gumičky a co se uvolnilo tak znova zapletla a po čase bez toho kanykalonu. Jen jsem udělala minicopanky hlavně ty boční a spodní vlasy. V loňském roce si nechala naplest boxerské copy a ty drželi cca 3 týdny mě vůbec tudíž to byl poslední pokus o delší vlasy z mojí strany. Po tech celoplošných šlo 20 cm vlasů dolů. Po boxerských v pohodě. V zahraničí zkušenosti nemám. Jedeteli k moři tak tam prý to napletaji ,, černošky,, asi teda Zanzibar atd.
|
| Monika | 123907 |
|
14.6.2022 22:40:39
Cairo,no to právě nevím,jestli by jí to nevadilo.Dela volejbal,tak asi by měla nižší výskok
Ale viděli jsme právě nedávno v TV vrcholovou skokánku do dálky s těmi copánky.Vypadalo to,jako když ten sport nebere zase tak vážně,takové uvolněné ![]() |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
14.6.2022 15:19:54
Dceřina kamarádka si copánky přivezla z dovolené. Údržba v pohodě, maminka si chválila, že ji nemusí ráno česat
. Schlo to prý rychle, měla na vlasech napletený chemlon či co (ale bylo to v zimě a nebyla pořád v bazéně). Nosila to asi dva měsíce. Rozplétání bylo náročné a na dlouho, vlasy zničené neměla. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.