| Monika | 123907 |
|
13.6.2022 22:35:03
Wexi dík, já tomu právě moc nerozumím, dcera počítala se zaplétáním např. 2, max. 3 hodiny, určitě ne 8-10. A ten "koupací problém" mě samozřejmě taky napadl (a mám pocit, že už jsem taky cosi o plísních četla, ale zase ty umělé vlasy jsou fakt umělina co by dělala plíseň na "pravých" vlasech taky úplně nevím, spíš asi problémy s pokožkou hlavy?).- Trvanlivost je menší problém, to přežijeme (to jsou "jen" prachy), ale zničené vlasy by dcera nesla fakt špatně
![]() |
| wexi | 119051 |
|
|
13.6.2022 22:23:35
no nevím, já ted s dcerou zjištovala rasta copánky, chtěla je na léto, ale potom, co si všechno pozjištovala sama usoudila, že na léto, kdy je každou chvíli ve vodě a s mokrou hlavou je to blbost, nejvíc jí vyděsily různé plísně, co se tam pak rády prý chytaj. Takže jestli do nich půjde, tak mimo koupací sezonu. Ale s takovými těmi, co pletou v těch turistických lokalitách, žádnou zkušenost nemám, ale když klasické rasta, co vydrží měsíce, pletou třeba 8-10 hodin, nedokážu si přestavit, co vznikne za chvilku na dovolené - asi bych tomu velkou "trvanlivost" nedávala
|
| Monika | 123907 |
|
13.6.2022 22:18:06
Díky moc. To dcera by se určitě taky starala, v tomhle smyslu je v tomto období (je jí 12 let) velmi poctivá, pořád pečuje o pleť, češe se a tak. Akorát že tedy poměrně intenzivně sportuje. Na dovolenou se chystáme v červenci, navazuje na ni týden u babičky, pak 4 dny sportovního kempu, pak asi 10 dní "klid" (ovšem ideálně s koupáním v rozsahu čím víc tím líp) a pak už od půlky srpna v podstatě v kuse soustředění a turnaje s celodenním sportovním programem. Ale jak jsem říkala, pokud by to neničilo její vlasy, nechala bych ji, ať si to vyzkouší, i částečně zaplatila (resp. asi bych vymezila oběma dětem nějakou částku na "suvenýry z dovolené" a zbytek by šel za ní), hlavně, aby se mi pak nezhroutila ze zničených vlasů ...
|
| Silvie+dva kluci | 103202 |
|
|
13.6.2022 22:09:52
Kolegyně je má v práci. Naposledy je měla půl roku a pořád vypadaly moc hezky. Ale stará se o ně, má nějaký speciální šampon, pravidelně si vlasy umyva, i když se viditelne nemasti a nemusela by. Jen jsou trochu cítit nebo jak bych to řekla
Po sundání měla svoje vlasy OK. Teď si je zase nechala udělat, asi dva týdny. Má je nějak napletene na svých vlasech, které měla po ramena. Copánky má skoro po zadek. |
| Monika | 123907 |
|
13.6.2022 21:04:09
Dcera si vysnila jako suvenýr z letošní dovolené, že by si chtěla nechat naplést copánky. V principu proti tomu nic nemám (a chápu, že to je "něco"
) a ona je případně schopna si to i celé zaplatit ze svých nasyslených úspor (zejména dárků od babiček k narozeninám apod.), v praxi bychom asi chtěli úhradu jen částečnou. Ale jde mi o to, jak dlouho asi tak ty copánky vydrží fakt pěkné (než začnou připomínat spíš dredy), aby si to za ty peníze vůbec užila (ona je velký perfekcionalista pokud jde o její vzhled) a co případně hrozí jejím vlastním vlasům, na kterých si velice zakládá a má je už fakt dlouhé (něco na půl cesty mezi "pod lopatky" a "do pasu") a takové průměrně pevné a husté. Nevytrhá se jich spousta v důsledku toho naplétání? Případně půjde to pak vůbec rozčesat? Pokud by šlo "jen" o nízkou trvanlivost krásného vzhledu copánků, tak to bych dceru varovala, ale jinak její věc (předpokládám, že by si pořídila spoustu fotek, aby se měla čím chlubit po prázdninách), ale jestli by měly doznat její vlasy nějakou větší újmu (a musela by se třeba stříhat na krátko), tak to by byla pravděpodobně pro ni kalamita, to bych nechtěla zažít Máte s tím nějakou zkušenost? |
| Saamajna | 115449 |
|
6.6.2022 16:58:18
Neboj, narostou znova, jak me tehdy ujistil kadernik.
A jo, narostly. A to mi vypadavaly po hrstech, kazdy rano jsem se zdesila, jak byl polstar pokryrej. Vypadavaly tak asi ty 3-4 mesice po fakt velkym stresu. A dorustani bylo srandovni, na vsechny strany pak trcely ty kratky "novy" stetiny... |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
4.6.2022 19:18:45
Brala jsem solgar vitamíny, a používám šampon Alpecin. Docela to pomohlo, v koutech rostou nové vlasy a při česání vlasy tolik nepadají. Dost sice vypadnou při mytí, ale s tím Alpecinem vydrží čisté skoro týden.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
4.6.2022 18:47:55
myslím, že jo
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
4.6.2022 9:34:31
“šampon, nějaká Švýcarská značka, začínalo to na re a obal je bílý s červeným křížem”
To bude asi Revalid. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
4.6.2022 7:29:35
methionin komplex jsem brala taky, před rokem, pomohl a už se to nevrátilo, takže doporučuju
já jsem ještě k tomu měla šampon, nějaká Švýcarská značka, začínalo to na re a obal je bílý s červeným křížem |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.