| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vlasy

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 17361  [Dalších 17001 >>]
Sio 140384
3.6.2022 17:06:25
Mně pomohl methionin, docela rychle. Někdo mi ho poradil tady.
anemon 100064
3.6.2022 16:43:58
Já mám Renohair od Renovality. Nevím, jestli to zabírá, ale mám pocit, že pro to něco dělám 😀
Kopřiva Dvoudomá 34182
3.6.2022 16:15:59
Nenaděláš nic, ty vlasy už jsou mrtvý a teď se jen uvolňujou.
Tak zobni nějakej Biosil plus nebo Mivolis Haar z DéeMka pro podporu růstu nových vlasů, můžeš masírovat pokožku hlavy před mytím ricinovým olejem (taky z DéeMka), zdravě jez a bude to dobrý ~x~
Eva + Klárka2/07 93216
3.6.2022 15:54:02
Mě pomohl Narosan Tropic od Justu. Opravdu nebyly hrsti vlasů ani ve vaně, ani po fenovani.
Biotin nemůžu, strašně mi mastí vlasy.
Monika 123907
3.6.2022 15:30:29
Myslím,ze s padanim vlasů po nemocech,porodech n velkém stresu (mám zkušenosti s porody a stresem) ani nenaděláš nic. Vlasy padají,pak přestanou a zase narostou?
Anthea 47738
3.6.2022 15:23:40
uz nejakou dobu si všímám, ze mi dost padají vlasy, cca před týdnem jsem se docetla, ze po prodelanem covidu se to stává, ne hned ale cca po třech měsících

To by u mne odpovídalo, v unoru jsem prodělala covid, i když se slabým průběhem

Vždycky jsem mela vlasů hodne, ted mne to zacina děsit

Neresite podobny problem? Máte neco vyzkoušené proti padání vlasu a pro větší růst

Přípravky na vlasy nebo výživové doplňky

Diky predem
Slonisko 65085
22.5.2022 8:11:46
Tak mi po přečtení diskuze došlo, že problém bude i v tom, že vlastně nevím co na té hlavě chci ~t~.
Mám vlastně jen dva zásadní požadavky, žádnou pěšinku a aby mi vlasy nelezly do očí. A účesy co se mi líbí jsou pro rovné vlasy, ty moje si dělají co chtějí :-). Většinou se dlouho odhodlávám někam vyrazit, takže ke kadeřnici přijdu s náladou "hlavně s tím něco udělat, ať už mě ty vlasy neštvou" a jen krůček od "vezmu strojek a bude pokoj"
Měla bych se nad sebou zamyslet, teď na to budu mít dost času ;-). Zas výhoda je, že nebudu dlouho nikam muset a tipuju že za 3-4 týdny bude ten účes vypadat líp.

Ropucha + 2 120300
21.5.2022 17:55:48
Dano, ano, perfektní střih by měl fungovat tak, jak píšeš, a věřím, že to je mimořádné umění, které zdaleka neovládne každý.
O nůžkách mi moje kadeřnice také povídala, jak na nich záleží.

Kdo má dlouhé vlasy, které stačí prostě zastřihnout u konečků, na detailech mu záležet nemusí. Ale u krátkých střihů na tom záleží více.
Mně tak perfektně, jak popisuješ, kdysi ostříhala též starší kadeřnice malou dcerku. Též šla pak do důchodu a už nikdy nikdo tak pěkný střih nesvedl, dcerka chodila jako podle hrnce, tak jsem jí raději nechala narůst dlouhé vlasy :-)
Dana 143148
21.5.2022 17:44:34
Já jsem byla skutečně spokojená jen s jednou kadeřnicí, která ale bohužel odešla do důchodu. Pracovala v jednom salonu na Vinohradech a prý se tak pěkně stříhat naučila v cizině. Stříhala tak perfektně, že se pak o účes nebylo třeba skoro vůbec starat. Trvalo jí to dlouho a měla také nějaké speciální nůžky. Ženské se za ní táhly z celé Prahy a objednávala za měsíc i déle. Je to již asi deset let, co odešla. Od té doby jsem vyzkoušela několik různých kadeřnictví i drahých salónů, ale v podstatě je to všude stejné. Sice mě nějak ostříhají, tu lépe, tu hůře, ale již to není takový skvělý sestřih a připadá mi, že všechny stříhají tak nějak na jedno brdo.
Ropucha + 2 120300
21.5.2022 17:08:03
77krasko, ano, člověk není stroj, pokaždé je výsledek trochu jiný.
Ale přece jenom chci mít alespoň rámcovou představu, jak je kadeřnice zručná, pečlivá, jaké má oko na detaily, jak šetrně zachází s vlasy, jakou používá kosmetiku ... V tom všem mohou být velké rozdíly.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 17361  [Dalších 17001 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.