| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2024 23:26:43
Sama mám odvahu maximalne na nějakou vymývání barvu. Neznala jsem možnosti. Vůbec jsem nevěděla, ze ta barva jde odstranit. To bych sama nezkoušela ani náhodou, stejně po té proceduře budu potřebovat ostříhat, aby to k te přírodní pasovalo
|
| vlad. | 38059 |
|
|
6.8.2024 23:19:52
Svěřila bych to ověřené kadeřnici, do domácích experimentů bych nešla, zvlášť pokud vlasy nejsou úplně ok
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
6.8.2024 23:13:01
Můžeš si nechat vyčistit vlasy od současné barvy a upravit jejich barvu tak, aby odpovídala tvé přírodní, takže nově dorůstající vlasy s ní budou splývat.
Ale svěřila bych to pouze zkušené kadeřnici, k níž mám důvěru. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2024 22:52:51
La Pepo, to je mi jasné, nemůžu si dovolit vypadat jak bezdomovec. Ze mi to přidá věk, s tím počítám, ale furt lepší než pleš
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2024 22:50:42
Chci se přestat barvit kvůli padání vlasů. Vlasy mám místy šedivé, místy tmavě hnědé. Zkoušela jsem barvit přírodními barvami, ale bylo to zdlouhavé a chystalo mi to do rezava, což mi nejde k pleti, vypadá to děsně. Ale v té době vlasy padaly normálně.
Jde u kadeřnice zbavit barvy? Ne odbarvit, to nic neřeší, protože mám vlasy prosedivele nepravidelně a odbarvení by vedlo k opačnému problému než barvení. Nechci celou hlavu bílou, chci přírodní barvu, zbavit se té barvy. |
| La Pepa | 5341 |
|
|
6.8.2024 22:47:35
Nebarvim se, jsem dost šedá, ale moje původní barva je skoro černá.
Mám k tomu jeden postřeh - pokud máš čerstvý, precizní střih, i se zanedbanou barvou vypadáš řekněme přijatelně. Ovšem "zanedbaná barva" a "zanedbaný střih" je cesta do pekel |
| TaJ | 81121 |
|
|
6.8.2024 22:39:40
Magrato, já, kdybych se nebarvila, tak budu úplně šedivá, spíš místy i bílá. Přechod na šedivé bych nedala, mám husté vlasy, dlouhé po lopatky, rostou tak 1 cm za měsíc, takže by to trvalo tak nejmíň dva roky, než by to bylo pro mě jakž takž přijatelné ostříhat. Už roky ale používám barvu Perfect Mousse, je pěnová, bez amoniaku, takže mi vlasy tolik neničí a postupem času se i trochu vymývá, ne úplně, ale trochu jo. A hlavně, pokud nechceš mít po barvení vlasy skoro černé, tak se rozhodně vyhni odstínům tmavě hnědá apod. Ty mi taky chytají téměř do černa. Lepší je nějaká středně nebo světle hnědá, já mám aktuálně čokoládově hnědou a chytá mi to spíš do takové středně zlatohnědé, podobá se to dost mojí úplně původní přirozené barvě.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
6.8.2024 22:32:15
Tak máš několik možností - buď si připlatíš a necháš si vlasy odbarvit (zbavit barvy, vyčistit) u kadeřnice nebo můžeš používat na mezidobí barvy vymývací (kat.1 či 2) nebo tónované šampony...
Jo a ta skoro černá - to se obvykle stane, když necháš barvu působit moc dlouho... |
| magrata1 | 95172 |
|
|
6.8.2024 22:25:05
Šediví mi vlasy. Barvím je obvykle u kadeřnice, protože mi dost padají a mám pocit, že tomu dost přispívá právě barvení. Vlasy mám delší, nechci krátké, aby nevznikl můj podbradek a pod. Teď jsem si z nouze dvakrát obarvila vlasy sama, chytlo mi to o dost tmavší, skoro černé. Už mě to barvení nebaví, rada bych přešla na vlastní přírodní barvu, Hiltonová budu radši šedivá než plešatá. Jenže to období třeba 6-10 měsíců, než budou odrosty dostatečně dlouhé, aby se to dalo rozumně ostříhat, nechci chodit s viditelným odrosty. Nechci vypadat zanedbaně.
Jsou nějaké tmavě hnědé barvy na vlasy, které se zcela vymyká? Ze bych to období preklenula takhle. Upustily jste některá od barvení šedivějících vlasů? Jak jste ten přechod na přírodní řešily? Diky za rady a tipy |
| Drypetis | 154924 |
|
|
19.3.2024 19:21:02
Suchý šampon ve spreji požívám jednou týdně, mám nějaký z DM, zkoušela jsem různé, ale fungují spíš jen ty dražší. Vlasy si myju 2x týdně, častěji fakt ne, blbě mi schnou a třetí den musím použít ten suchý šampon. Ale mastí se mi jen u hlavy a tak je i účinnější si umýt ty vlasy jen u hlavy okolo pěšinky a obličeje a další 1-2 dny to vydrží.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.