| Ocean | 28569 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 20:54:15 
jinak zdravím o5 novou tvář,ta hlavní strana nám vyloženě prospívá  
![]() u nás funguje slovní hodnocení i ve školce(montesorce)cca A4 každej měsíc reportu o tom,s kým čím si dítě ten kterej měsíc hraje,pracuje a pro mě jako rodiče to má mnohem větší výpovědní hodnotu,než by měla případná známka.Pokud jsou děcka zvyklá na tenhle druh hodnocení,myslím,že známky jim chybět nebudou Hany,neplesáš dnes náhodou?užij si to! my jdem zírta. na nejsnobštější ples sezony .ulomil se mi nehet,nemám brilianty ani novou modes robes.budu za káčátko ![]() jo a jdu se chvilku prsit  logopedka seznala mou holčičku jako šikovnou s bohatou slovní zásobou.Checht a včera se má plachá dótr předvedla jako dokonalej exibicionista na taneční besídce.noumálně jsem valila oči.neznám své dítě! | 
| Oggová | 34603 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 20:42:29 
Ocean, myslíš, že arogance souvisí s koulema??  
![]() Arogantní, tvrdá, styl "teď všem ukážu, jak se to dělá"......ale stejně je mi jí líto.  | 
| Meggie . | 26180 | 
| 
 | 
Re: čtvrtek7.2.2008 20:38:46 
Zdar!  
Musím jít balit, jedu na víkend k našim. A opět jdu na jednu návštěvu do porodnice, kamarádka má holčičku. Takže už jsou ty děti všechny pokupě a teď bude chvíli od rození klid! B. Tachecí je mi taky líto, Radiožurnál neposlouchám, ale poslední události jsem zaregistrovala. B.T. sice vystupovala děsně, ale když čtu, že se do toho ještě rozešla s přítelem, tak to toho má víc než dost. :-( Ono je málo holek? No nevím, ať koukám jak koukám, tak u nás v rodině jsou samý baby! Třeba půjdou na dračku!  ))Neznáte někdo dobrého gynekologa v okolí mého bydliště? Já mám sice skvělýho, ale teď nic extra nepotřebuju, tak se mi dva tisíce ročně už platit nechce. Takže hledám gynekologii, kde se nic nemusí platit.  | 
| Ocean | 28569 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 20:37:02 
Eli jj.navíc novej šéf je prý taky zajímavej exot.. 
Jsem zvědavá,co bude dál. Tachecí se tvářila,že má mezi nohama koule,tolik mužnosti a arogance a pak se sesype jak domek z karet. Lelo,prima,že je líp!držte se! ![]()  | 
| Áňa + 2 | 76942 | 
| 
 | 
Re: čtvrtek7.2.2008 20:23:43 
Pavli, jsem na tom podobně. Taky mě vaření moc nebere.  
 | 
| Áňa + 2 | 76942 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 20:20:35 
Jeno, co říkají děti na slovní hodnocení? Já jsem se při jednou výzkumu ptala dětí (první stupeň), jestli jim známky vyhovují a kdyby si mohly vybrat, jestli slovní hodnocení nebo známky, tak skoro všechny chtěly známky. Tak nevím, jestli to bylo tím, že se s tím slovním nesetkaly nebo jim to takhle víc vyhovuje. A přitom uvedly, že se nejvíc bojí, aby nedostaly špatnou známku.  
 | 
| Káťa,2 kluci | 2562 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 20:08:18 
No jasně, Andulka!!! T. se po ní stýská, co odešla ze školky - chodila i na keramiku. 
 | 
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 19:52:58 
Jo jo, ta vaše chodí do Montessorky ve Francii, tahle bude v Anglii. A jednoho třeťáka máme už druhej rok v Německu...  
 | 
| Káťa,2 kluci | 2562 | 
| 
 | 
Re: bazén7.2.2008 19:43:54 
Jednu střídavě v zahraničí mají i u R. ve třídě. Setkala jsem se s ní a  její maminkou na narozeninový oslavě u T. 
Kluci dneska vymámili domácí karneval. T. měl jasnou vizi - "Maminko, já půjdu za rytíře, ty za princeznu a R. za draka. Já zabiju draka a Tebe si vezmu za ženu." Tak jsem navlíkla šaty, z miminčí osušky vytvořila závoj a ulehla na gauč, aby mohla být po boji probuzena - drak odolával a místo ohně chrlil nadávky. R. má karneval zítra v družině (aspoň doufám, že to nepletu), tam ovšem zásadně jít nechce!  | 
| Čarodějka... | 29409 | 
| 
 | 
"Grejsí " fota7.2.2008 19:34:44 
Já hlasuji pro tuto: Vloženo v 23:24:55 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.