| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: bazén7.2.2008 19:28:21
Káťo, nakonec budou holčičky 4 (z toho jedna střídavě v zahraničí) a kluků 11, tak to je trošku lepší skóre
![]() Teda to je předběžnej souhrn, pokud odkladový děti opravdu dostanou odklad a nikdo přihlášenej si to nerozmyslí... Sirko, tady se nedá nevařit? Tak to mi teda dosud nepřišlo - já nevařim zcela v klidu ![]() Eržiko, děsně hodný pomocníky, jo? No, snad bych to přežila To bys mi je ráno přivezla domů? |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 15:43:10
Já to chápu.
CO nechápu, je naše účetní - vesele mi na výplatní pásce vede dovolenou s mínusovým stavem. Tipuju, že něco takového prostě možné není, ale realita je u nás jiná. Loni mi nějak "zapomněla" do správné kolonky napsat nárok na dovolenou. Takže, když jsem si vybrala 8 dnů v květnu na cestu k moři, uvádí to tam s mínusovým znaménkém - je to šprýmařka - ale myslím, že finančák takový smysl pro humor mít nebude. |
| Erzika |
| • |
Re: čtvrtek7.2.2008 15:39:35
Tss, v pondělí a v úterý musim do práce, dovolená 20dní je 20dní na rok....je třeba šetřit
|
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 13:45:13
Erži - copáááák?? Ty nemáš o prázdninách dovolenou a máš děti??
Nabídla bych pomoc, ale absolutně netuším, co budeme dělat - MM má dovolenou, na lyžování to moc nevypadá, takže nevím.... |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 12:31:51
Lelo, ráda čtu, že je u vás o trochu líp!!!
U nás docela dobrý, jen AŇa v noci sípala a kašlala, ráno jen trochu kašel a rýma, Majda naštěstí už jen rýma a trochu kašel, já jsem jak praštěná palicí a děsně se mi točí hlava, pálí mě v nose a na prsou, jdu si dát kafe.... |
| Erzika |
| • |
Re: čtvrtek7.2.2008 11:57:24
Nevíte v kolik se zítra volí prezident a bude-li to přenášet třeba nějaké rádio?
a ještě dotázek na Jenu - nechtěla by jsi v úterý přes den dva děsně hodné pomocníky na krmení jehńátek? |
| pani jedna | 6505 |
Re: čtvrtek7.2.2008 11:55:41
nazdárek,
Lelo, ráda ""slyším"" že je u vás o stupínek lépe a držím palce, ať vydržíš a neodpadneš... |
| Erzika |
| • |
Re: čtvrtek7.2.2008 11:55:29
Zdravím,
odevzadala jsem rozsáhlou zakázku a mám čas vás dočíst. Já držím dietu od včerejška - byla popeleční středa a do velikonoc je to to správné osvědčené období. Tedy spíš mě kolegyně navnadila a ještě zítra přinese cosi, co měří poměr tuku a svalů v těle, esli hubnem správně. Myslím na nemocńáky (máme to za sebou klep, klep) a těším se na Čarodějku v Picích. |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 10:49:57
Ahojte kočky,
u nás už je snad líp ... děti už ne , noc byla klidnější, takže jsem se poprvé od soboty vyspala déle než 15 min v kuse ![]() čert se v noci v posteli pokadil, chudinka, dala jsem mu pak plínku Docela ho to šokovalo, takže šel do sebe a dnes už snědl půl rohlíku ... není sto pochopit, že když nebude jíst, tak bobek normální konzistence jaksi nemá z čeho vzniknout.Dráče si samo od sebe v 9 řeklo, že chce jít spát, a spí doteď - doufám, že se nevzbudí opět s teplotou. Já už trochu polykám, takže veget. |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Sirko,7.2.2008 10:39:11
Marťo, drrrrrrrrrrr (to mi drkotaj zuby). Moc děkuji
Budu odpoledne poletovat po venku, tak kdyby se Ti chtělo tak mi prosím pošli sms nebo to dočtu k večeru. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.