| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 65000  [Dalších 64860 >>]
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: bazén

7.2.2008 19:28:21
Káťo, nakonec budou holčičky 4 (z toho jedna střídavě v zahraničí) a kluků 11, tak to je trošku lepší skóre :-)
Teda to je předběžnej souhrn, pokud odkladový děti opravdu dostanou odklad a nikdo přihlášenej si to nerozmyslí...

Sirko, tady se nedá nevařit? Tak to mi teda dosud nepřišlo - já nevařim zcela v klidu :-)

Eržiko, děsně hodný pomocníky, jo?
No, snad bych to přežila :-) To bys mi je ráno přivezla domů?

Káťa,2 kluci 2562

Re: čtvrtek

7.2.2008 15:43:10
Já to chápu.
CO nechápu, je naše účetní - vesele mi na výplatní pásce vede dovolenou s mínusovým stavem.
Tipuju, že něco takového prostě možné není, ale realita je u nás jiná.
Loni mi nějak "zapomněla" do správné kolonky napsat nárok na dovolenou. Takže, když jsem si vybrala 8 dnů v květnu na cestu k moři, uvádí to tam s mínusovým znaménkém - je to šprýmařka - ale myslím, že finančák takový smysl pro humor mít nebude.
Erzika
  • 

7.2.2008 15:39:35
Tss, v pondělí a v úterý musim do práce, dovolená 20dní je 20dní na rok....je třeba šetřit
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 13:45:13
Erži - copáááák?? Ty nemáš o prázdninách dovolenou a máš děti??
Nabídla bych pomoc, ale absolutně netuším, co budeme dělat - MM má dovolenou, na lyžování to moc nevypadá, takže nevím....
Oggová 34603

7.2.2008 12:31:51
Lelo, ráda čtu, že je u vás o trochu líp!!!

U nás docela dobrý, jen AŇa v noci sípala a kašlala, ráno jen trochu kašel a rýma, Majda naštěstí už jen rýma a trochu kašel, já jsem jak praštěná palicí a děsně se mi točí hlava, pálí mě v nose a na prsou, jdu si dát kafe....
Erzika
  • 

7.2.2008 11:57:24
Nevíte v kolik se zítra volí prezident a bude-li to přenášet třeba nějaké rádio?

a ještě dotázek na Jenu - nechtěla by jsi v úterý přes den dva děsně hodné pomocníky na krmení jehńátek?
pani jedna 6505

7.2.2008 11:55:41
nazdárek,
Lelo, ráda ""slyším"" že je u vás o stupínek lépe a držím palce, ať vydržíš a neodpadneš...
Erzika
  • 

7.2.2008 11:55:29
Zdravím,

odevzadala jsem rozsáhlou zakázku a mám čas vás dočíst.

Já držím dietu od včerejška - byla popeleční středa a do velikonoc je to to správné osvědčené období.
Tedy spíš mě kolegyně navnadila a ještě zítra přinese cosi, co měří poměr tuku a svalů v těle, esli hubnem správně.

Myslím na nemocńáky (máme to za sebou klep, klep) a těším se na Čarodějku v Picích.
Lela, čert a malinkej drak 9322

7.2.2008 10:49:57
Ahojte kočky,
u nás už je snad líp ... děti už ne:-©, noc byla klidnější, takže jsem se poprvé od soboty vyspala déle než 15 min v kuse ;)
čert se v noci v posteli pokadil, chudinka, dala jsem mu pak plínku :( Docela ho to šokovalo, takže šel do sebe a dnes už snědl půl rohlíku ... není sto pochopit, že když nebude jíst, tak bobek normální konzistence jaksi nemá z čeho vzniknout.
Dráče si samo od sebe v 9 řeklo, že chce jít spát, a spí doteď - doufám, že se nevzbudí opět s teplotou.
Já už trochu polykám, takže veget.
Sirka 34493

Re: Sirko,

7.2.2008 10:39:11
Marťo, drrrrrrrrrrr (to mi drkotaj zuby). Moc děkuji :-) Budu odpoledne poletovat po venku, tak kdyby se Ti chtělo tak mi prosím pošli sms nebo to dočtu k večeru.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 65000  [Dalších 64860 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.