| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 65000  [Dalších 64850 >>]
Marťa11 8076

Sirko,

7.2.2008 10:11:55
Sirko, budu vědět během dnešního dne... je komplet vyprodáno, ale na jednom pokoji visí do dnes rezervace... tak jsetli spadne, je to vaše, ale uvidím během dne, hned dám vědět
M.
Sirka 34493

Re: čtvrtek

7.2.2008 10:10:20
Pavlo, turistika se tu provozuje jako výlet spojený s obědem a pobytím v hospodě max. 10km ;-) I když možná Hany a Bejbina by mě hnaly.

Taky jsem nevařila, ale tady se to prostě nedá :-) Docela mě to i baví, ale vařím většinou 1-2x do týdne.
Pavla ... 6333

7.2.2008 10:02:30
Turistiku jo - dlouho jsem ji nedělali, co byly holky úplně malé, teď jsem na podzim byli na prima přechodu Fatry :-), takže jo. Voda - to bude horší, nebráním se ~j~, ale neumím ...

mám ráda restaurace, kde dobře vaří, je milý personál a příjemně, takže jo :-), leč nepříliš ráda vařím - potřeba vaření v doma naprosto předčí mou potřebu vařit :-), nejradši konzumuju něco, co uvařili jiní. Diety nedržím :-), jsem v tomto směru šťastná povaha ~j~
Sirka 34493

7.2.2008 9:50:20
Pavlo, cyklistka, lyžařka....píšu si :-) Co turistka, vodařka, gurmánka...? :-)
Sirka 34493

7.2.2008 9:47:35
Aňo, my měli na průmce jen 8 holek a v práci jich taky moc není a dokonce jsem 5 let byla v kanclu jen s klukama a musím teda říct, že jsem kamarádek moc neměla. Za to teď, díky těhotenství a KM jsem se zase mezi holky vrátila a ač mi děvčata nijak předtím nechyběla, tak teď už bych neměnila :-) Naučila jsem se nějak víc si užívat s holkama života. ~s~
Pavla ... 6333

7.2.2008 9:44:35
ahoj :-), tak KM dotazník jsem nehledala, asi by se mi to v množství příspěvků stejně nenašla :o)

Bydlíme v centru matičky stověžaté, v jednom pidi bytě na m2, ale o dost větším na m3 ;), mám 1 manžela, 2 malé princezny nebo dračice? - skoro 3 a skoro 5, gepardy, hady, kapry, šneky ani jinou zvířenu doma nechováme, už by se nám tam nevešla ;), leda jejich plyšové exempláře, ty bychom naopak mohli prodávat. Já jsem v prosecu v jedné malé firmě.
Lyžujem, jezdíme na kole, na hory, k rodičům na Moravu, vlastně doma moc nejsme. Občas zajdem i do kina a divadla, kdysi jsem i četla, teď stíhám skoro jen "obrázkové" časopisy s málo texty ~j~

A víc nevím, co by vás zajímalo.

Choroby tu řádí na všech frontách, tak jen přeju ať je všem líp :-)

Málo holek?? No H. (můj manža) chodí se 3 bývalými spolužáky celkem pravidelně na karty, a tam je to naprosto jinak 4x2 holky :o), a zdá se že nikde už další nebudou, ale to je na Moravě, tak že by to platilo jen o Praze?? Nebo to mají na svědomí taroky? ~k~
Karavela 53687

7.2.2008 9:37:57
Aňo, tak požírání pavouků jako součást terapie mě docela pobavilo! Jak probíhá taková terapie u myšofóbie?

Jeden rok se tu hlodavci přemnožili úplně neuvěřitelně, to ještě pod námi bylo pole a od tý doby myšáky nesnáším. Dokonce dokážu hystericky ječet:- )))
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 9:35:18
Sirko - s doktorem jsem byla domluvená, že mi sádru zítra sundá MM - takže s tímhle problém nebude :o))
Operovat se fakt nebudu, jsem pravák a skalpel v levé ruce by nebyl to pravé ořechové - i když se šikovnou instrumentářkou po boku???:-D
Karavela 53687

Re: bazén

7.2.2008 9:33:56
Tak to pojedu dneska dřív na rozplavby, abych stihla ústav v K.
Přeju Ti rychlý zlepšení stavu!!

Sirka 34493

7.2.2008 9:27:37
Tak já jsem včera mluvila s kamarádkou a stěžovaly jsme si, že je to tu samá holka. Hani má ve třídě jen 5 kluků z 25 dětí. Kdo má zájem, pošlu mailem adresu ;-)

Káťo , Ty jsi číslo. :-))) Jak to budeš vysvětlovat doktorovi? To je ten Tvůj známý?

Grace, tak já jsem pro tu nejposlednější vloženou 23:27:44 , ale má favoritka ze včerejška se sem neprodrala to byla... už nevim, ale poslala jsi mi jako 3.

Brouky, pavouky, housenky ani pakobylky dobrovolně jíst nechci.

Soukromě: Marťo, už něco víš??? Jsem naplá jako špagát?
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 65000  [Dalších 64850 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.