| Marťa11 | 8076 |
Sirko,7.2.2008 10:11:55
Sirko, budu vědět během dnešního dne... je komplet vyprodáno, ale na jednom pokoji visí do dnes rezervace... tak jsetli spadne, je to vaše, ale uvidím během dne, hned dám vědět
M. |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 10:10:20
Pavlo, turistika se tu provozuje jako výlet spojený s obědem a pobytím v hospodě max. 10km ;-) I když možná Hany a Bejbina by mě hnaly.
Taky jsem nevařila, ale tady se to prostě nedá Docela mě to i baví, ale vařím většinou 1-2x do týdne. |
| Pavla ... | 6333 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 10:02:30
Turistiku jo - dlouho jsem ji nedělali, co byly holky úplně malé, teď jsem na podzim byli na prima přechodu Fatry
, takže jo. Voda - to bude horší, nebráním se , ale neumím ...mám ráda restaurace, kde dobře vaří, je milý personál a příjemně, takže jo , leč nepříliš ráda vařím - potřeba vaření v doma naprosto předčí mou potřebu vařit , nejradši konzumuju něco, co uvařili jiní. Diety nedržím , jsem v tomto směru šťastná povaha ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:50:20
Pavlo, cyklistka, lyžařka....píšu si
Co turistka, vodařka, gurmánka...? ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:47:35
Aňo, my měli na průmce jen 8 holek a v práci jich taky moc není a dokonce jsem 5 let byla v kanclu jen s klukama a musím teda říct, že jsem kamarádek moc neměla. Za to teď, díky těhotenství a KM jsem se zase mezi holky vrátila a ač mi děvčata nijak předtím nechyběla, tak teď už bych neměnila
Naučila jsem se nějak víc si užívat s holkama života. ![]() |
| Pavla ... | 6333 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:44:35
ahoj
, tak KM dotazník jsem nehledala, asi by se mi to v množství příspěvků stejně nenašla :o)Bydlíme v centru matičky stověžaté, v jednom pidi bytě na m2, ale o dost větším na m3 , mám 1 manžela, 2 malé princezny nebo dračice? - skoro 3 a skoro 5, gepardy, hady, kapry, šneky ani jinou zvířenu doma nechováme, už by se nám tam nevešla , leda jejich plyšové exempláře, ty bychom naopak mohli prodávat. Já jsem v prosecu v jedné malé firmě. Lyžujem, jezdíme na kole, na hory, k rodičům na Moravu, vlastně doma moc nejsme. Občas zajdem i do kina a divadla, kdysi jsem i četla, teď stíhám skoro jen "obrázkové" časopisy s málo texty ![]() A víc nevím, co by vás zajímalo. Choroby tu řádí na všech frontách, tak jen přeju ať je všem líp ![]() Málo holek?? No H. (můj manža) chodí se 3 bývalými spolužáky celkem pravidelně na karty, a tam je to naprosto jinak 4x2 holky :o), a zdá se že nikde už další nebudou, ale to je na Moravě, tak že by to platilo jen o Praze?? Nebo to mají na svědomí taroky? ![]() |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:37:57
Aňo, tak požírání pavouků jako součást terapie mě docela pobavilo! Jak probíhá taková terapie u myšofóbie?
Jeden rok se tu hlodavci přemnožili úplně neuvěřitelně, to ještě pod námi bylo pole a od tý doby myšáky nesnáším. Dokonce dokážu hystericky ječet:- ))) |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:35:18
Sirko - s doktorem jsem byla domluvená, že mi sádru zítra sundá MM - takže s tímhle problém nebude :o))
Operovat se fakt nebudu, jsem pravák a skalpel v levé ruce by nebyl to pravé ořechové - i když se šikovnou instrumentářkou po boku??? ![]() |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: bazén7.2.2008 9:33:56
Tak to pojedu dneska dřív na rozplavby, abych stihla ústav v K.
Přeju Ti rychlý zlepšení stavu!! |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: čtvrtek7.2.2008 9:27:37
Tak já jsem včera mluvila s kamarádkou a stěžovaly jsme si, že je to tu samá holka. Hani má ve třídě jen 5 kluků z 25 dětí. Kdo má zájem, pošlu mailem adresu ;-)
Káťo , Ty jsi číslo. )) Jak to budeš vysvětlovat doktorovi? To je ten Tvůj známý?Grace, tak já jsem pro tu nejposlednější vloženou 23:27:44 , ale má favoritka ze včerejška se sem neprodrala to byla... už nevim, ale poslala jsi mi jako 3. Brouky, pavouky, housenky ani pakobylky dobrovolně jíst nechci. Soukromě: Marťo, už něco víš??? Jsem naplá jako špagát? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.