| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 23:08:00
Tak nevím, jestli se vám mám přiznat....
právě jsem do rychlovarné konvice napustila vodu, postavila ji na keramickou desku sporáku a otočila knoflíkem......po pár minutách jsem vytřeštila oči a pochybujíce o zbytcích svého intelektu se jala zachránit situaci - naštěstí včas!!!! |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Musím to říct!!!!!!!6.2.2008 23:08:00
Již jsem "modrá" a prohlížím ty fotky Grace!
Teda dámy.... ona je táááák kráááásná!!!!!!!! Né že by "před" nebyla... aleč co si budeme povídat, ta kila jsou markantně znát! Je to nááádhera!!! Jsem nadšená!!! GRATULUJI! ![]() MMCh.... na všechny se strááááášně těším do V.!!!! Bo jsem Vás ták dlouho neviděla, že mám třeskutý absťák po KM! A PKM nechť počítají s tím, že jsem od 18.-22.2. v Picích!!!! Tak jeden den si dáme "večírek", oki? |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 23:04:09
...pro klíčky od nového auta, domu, ranče, letadla a kufru plného diamantů bych třeba toho pavouka i sežrala!
............aj s celou jeho rodinkou ;-)A návdavkem bych si dala ústřici, chobotnici a šneka! ![]() . . . . ..... i když u toho šneka by mi bylo ouzko! ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:49:24
šla bych s hadem i gepardem - bála bych se hadů jedovatých, krokodýla, štíra a podobných libůstek.
Co se týče "titěrných" zvířátek - s díky bych odmítla Ebolu a jí podobné breberky. Z pavouků mám fobii, takže tam není co řešit. ![]() |
| *Terina* | 12313 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:42:36
Káťo, tak to já bych si zas pro takový věci došla. ;-) I s lecčíms jiným.
![]() Jojo, asi šlo u děvčat o odvahu, páč tchýně se u hada hroutila. Já bych zas nešla s tím gepardem (i když pro ty klíčky atd. asi jo ;-)). |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:38:44
Čarodějko - vidíš, jaký jsi skvělý chovatel!!!Nikomu jinýmu se nemnožej - buď na to pyšná a nefrflej!!
mmch já ve středu udala poslední mladý a letos už jim nenechám ani "Ň" - leda bych měla zájemce předem! |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:37:16
já teda tu volbu Miss neviděla - jen sestřih na netu - takže o tom,že mluvili, jak jsou zvířata na takové věci zvyklá, jsem netušila (mmch cirkus nesnáším právě kvůli životním podmínkám tamních zvířat)
ad had - třeba šlo jen o to, že se jako nebojí promenádovat s hadem (šelmou atd.), ne? že třeba kupa lidí by na hada ani nešáhla..... Třeba já bych si s pavoukem v ruce nešla ani pro klíčky od nového auta, domu, ranče, letadla a kufru plného diamantů. ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:33:55
MMCh...když jsme u těch pakobylek.... se mi po cca měsíci, co mám tyhle zbylé tři kousky (vylíhlo se jich 6 a tři chcíply!) ... vylíhla další potfora!
A já myslela, že už jsou ty ostatní vejce kaput! A teď tam je další "komár"! Když už jsem měla radost, že jsou velký a nebojím se jich tolik! ![]() A Kateřino, říkala jsem ti, že ti blbouni šnenci nakladli zas další megavárku vajec???????????????? ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:33:37
MMCh...když jsme u těch pakobylek.... se mi po cca měsíci, co mám tyhle zbylé tři kousky (vylíhlo se jich 6 a tři chcíply!) ... vylíhla další potfora!
A já myslela, že už jsou ty ostatní vejce kaput! A teď tam je další "komár"! Když už jsem měla radost, že jsou velký a nebojím se jich tolik! ![]() A Kateřino, říkala jsem ti, že ti blbouni šnenci nakladli zas další megavárku vajec???????????????? ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 22:30:58
Božičku dívenky moje milé, já přeci nemyslela, že bych si měla před véčou nějakýho kapříka utýrat
))Jen prostě říkám, že jsem o rybě nikdá nepřemýšlela jinak, než o potravě nebo akvarijní rybičce... Karavelko, hele... žerou břečťan!!!!!!!!!!!!!!! Páč jim asi bylo jasný, že buď břečťan, nebo budou muset chcípnout hlady ![]() Simčo, bylo tam zdůrazněno, že to jsou zvířata cvičená pro takovouto práci... To máš jako v cirkuse nebo podobné atrakce... Jasně, vím, že by gepardíkovi bylo líp někde v lese na stromě, ale zas s ním byl skoro stále cvičitel, na kterýho je zvyklej atd... Já to spíš brala tak, že to bylo strašně trapnýýýýý! Nechápu, jak poznám, jestli je dívka krásná nebo inteligentní tím, že se projde po molu s hadem na krku ![]() Grace, fotku na co???? Já chci taky vybírat! ![]() Ad kapři ještě jednou: Já to vidím spíš tak, že je debilita dávat kapra do vody, kde je chlor. :-( Hygoška dětí je mi u řiti, bo jak tu již bylo řečeno, v létě lezou do větších humáčů! ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.