| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 65000  [Dalších 64810 >>]
16.5Salám&Lajka14 5453

Re: :-)

6.2.2008 22:13:14
Mladej dostal od Jéžiška zimní boty zn. Baťa, takový ty nepromokavý, zřejmě do sněhu - sněhuly? - tak je nosí, i když sníh není, do příštího roku z nich vyroste a co pak s nima, že jo. ;)
*Terina* 12313

6.2.2008 22:02:21
Ahoooj!

Kapři - to mi připomnělo, že u nás na plovce se to jednu dobu dělalo běžně: V rámci Mikulášských závodů byl vpuštěn do velkého (50 m) bazénu kapr a kdo si ho chytil, ten si ho odnesl... Tenkrát mi na tom nic divnýho nepřišlo (já tam tedy nikdy nebyla, ale brácha jo (teď mi tu píše po ICQ, že to bylo pro asi veřejnost)), dnes ano. O to víc, když je to pro věk 3-6 let!!
A o hygienu mi tedy rozhodně nejde! Vlezla bych tam třeba s 50 kapry. ;-) I jako těhule jsem plavala všude možně, v bazénech, v řece... až do 40.tt.

Geparda mi bylo dost líto. :(

Grace 35716

6.2.2008 21:43:02
Zapoměla jsem přivítat Pavlu... PAVLO VÍTEJ!!!!

Dotazník... neboli, napiš nám co nejvíce podrobností o sobě :-)
Grace 35716

6.2.2008 21:18:23
Lelo, Ty budeš nejzocelenější žena ze všech! Za chvíli Tě už nic nerozhází a my všechny se budem sesypávat z drobných problémů, které Ty jen s úsměvem přejdeš. ;-) Myslím na vás, ať je líp.

Využívání zvířat k podobným komerčním účelům jako byla třeba Miss mi přijde špatné, kapry nechápu vůbec. Hygiena mi je v tomto ohledu fuk, když vemu, kolikrát jsem se už koupala v rybníku, kde bylo kaprů určitě nepočítaně nebo ve veřejných koupalištích, ale přijde mi to úplně debilní nápad a trápení těch vystresovaných zvířat.

Jsem ve stresu, vybírám nejpovedenější fotku a nemůžu si vybrat. Už prudím všechny okolo. Holky, na které už taky došlo, dííííkkkyyy moc!!!!

Včera jsem si ZASE (jako už asi po 158) podvrtla kotník, v pátek jedu na Dachstein. Naštěstí to není žádná hrůza, tak to snad půjde. Přeskáč je vlastně taková jako sádra :-)
Káťa,2 kluci 2562

6.2.2008 21:10:00
Meggie - co ty druhý zkusit vyreklamovat s tím, že není dostatečná zima :o))

ad gepard - beru to jako Simča a Kuku - taková akce nepochybně není pro geparda žádná vítaná procházka, pokud vím, měli tam s ním dokonce na pódiu i trochu potíže. Had byl asi víc v pohodě, přece jenom je hluchej. :o)

Děti na mě plivly bacil, škrábe mě v krku - krucajz!!! MM odjel,dorazí zpět v pátek večer :o(( tak doufám, že mi zkušená sousedka v pátek ráno sundá tu sádru, už počítám hodiny!!!
Meggie . 26180

6.2.2008 20:27:02
Zdravím!

Já si taky myslím, že pokud se zvířata zabíjí, tak by se to mělo dělat pokud možno co nejrychleji a nejšetrněji. Ať je to jakýkoli zvíře.
Nicméně aniž bych já na tom viděla něco zajímavýho, tak pro lovce mám pochopení! :-)

Vítám Pavlu!

Polly, je fajn, že už jste doma!

Lelo, už by Vás ty nemoce taky mohly chvilku nechat!

Oggi, na Majdinku taky myslím!

V záchvatu šílenství jsem dětem někdy na začátku prosince koupila dvoje sněhule, tuším, že jsem to tu už psala. Tehdy jsem nebyla dlouho v obchodě a měla jsem nutkavou potřebu utrácet, tak jsem si vysvětlila, že budou brzo chodit a v zimě se bez nich neobejdou.
Výsledek je takový, že není sníh a děti mají do chození ještě daleko. Nosí je jen do kočáru a to spíš proto, abych je vůbec využila. Nemluvě o tom, že jsou od půlky prosince víc doma než venku.
A hurá! U jedněch se utrhla tkanička na utahování a mohla jsem je dneska vyreklamovat. Takže už mám jen jedny boty k ničemu! :-)))

Omlouvám se za výlev, ale člověk se musí radovat z maličkostí! To je tak asi nejzajímavější věc, co se mi dneska stala! :-D
Kukula* 28272

???

6.2.2008 20:25:36
Co to melu? KM je DĚSNĚ důležitý, ale není čas. Tak jsem to chtěla říct. ;)
Kukula* 28272

Re: bazén

6.2.2008 20:17:50
Čarodějko, tak já si představuju, že tam toho chudáka nejdřív museli nějak dopravit, určitě žádná slast, pak to s ním museli nazkoušet - samozřejmě více holek, neb na zkoušce zkouší všechny všechno, pak to samé na generálce a nakonec při přímém přenosu. Takže mně osobně toho geparda, nebo co to bylo, bylo dost líto a nelíbilo se mi to. :-(

Ad kapr. Nechci házet do placu dost smutný historky o nakažení se z bazénu, takže to zjednoduším jen na poznámku, že mi to z obou stran přijde debilní. Jak pro kapra, tak z důvodu čistoty vody... Nešla bych!

Zítra mám dva zápočty a kupu práce, tak jsem na sebe zvědavá... Hadice samozřejmě stále nemocné... Už jedou čtrnáct dní s rýmou, kašlem a teplotou. Jo a ta ušatější má zase lrngtd!!!! Auuuuu!!! A já myslela, že to mizí kolem čtvrtýho roku.
Ale proti Lele jsme vlastně v naprostý pohodě.

Lelo, ať je líp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ach jo, nemám vůbec na nic nedůležitýho (net a KM, vykecávání po tlf, scrabble)čas, neb jsem právě dodělala seminárku a ještě mě čeká něco do práce, ale registruji novou tvář!!! Zdravím Pavlu!
R^

Pavlo, hmm, to bych to asi holkám dost pokazila (pokud by vyhrály), neb mě by k tomu nikdo nedonutil. ~j~

DŮLEŽITÉ! :-) Pěkně prosím - když domluvíte nějakou hospůdku či jinou trachtaci, tak mi to dejte vědět na email nebo SMS. Fakt teď nestíhám dočítat, ale ráda bych se účastnila fyzicky. ;)
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: konečně je ta středa

6.2.2008 20:11:03
Ad zápis: Dotazník nebyl, ale řekněme strukturovanej rozhovor.
Ovšem dělala to kolegyně, já jsem si brala děti, takže zatim o rodičích nemám žádnej potřeh - shrnem to až zejtra.

Akci s kaprama v chloru nechápu. Každopádně s tim, kdo to vymyslel, bych si ruku nepodala.

Simča, dcery *1988 a 1997 3201

:-)

6.2.2008 19:52:14
Pavlo ahoj :-)

"Svatá Lela" :-D tak to se mi líbí :-D

Čarodějko - já ty Misky neviděla, tak nevím. ALE i pokud by to byly kočky chované lidmi (myslím zvyklé na blízký kontakt s lidmi a tak) je to prostě šelma, pro kterou už jen ten dav lidí - pro to zvíře naprosto cizí pachy - musí být stresující. A teď si vezmi ty zvuky, ostrá světla a tak - to beru pro divoké zvíře fakt jako týrání. Asi takto: kdyby za mnou přišli, ať tam přivezu svoje pesice a že s nimi tam budou missky chodit po molu, tak bych s tím buď vůbec nesouhlasila a nebo jen tehdy, kdy bych mohla s těmi psy tam být dlouhodobě já a mohla je na to prostředí a ty lidi připravit a seznámit je s tím, co je čeká.... Ale hodně bych váhala, jestli bych je do toho propůjčila - a to jsou to psi, zvířata dávno domestikovaná a zvyklá na úzký kontakt s lidmi....
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 65000  [Dalších 64810 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.