| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 65000  [Dalších 64800 >>]
Pavla ... 6333

Re: bazén

6.2.2008 18:49:46
... hmm, ale myslím, že ti naši školkoví kapři mají stres rozhodně menší než v kádích, kde se prodávají.
Pavla ... 6333

6.2.2008 18:47:41
čarodějko, ikonka - no to by se chechtala Marťa - bez mučení přiznávám - našla mi ji :-D:-D:-D, já furt vybírala a vybírala ... no a tahle byla prostě nakonec nej ;)

KM dotazník - hmm, asi tak pečlivě jsem vás tehdy nešmírovala, takže ho neznám, zkusím zalovit zpět ~j~, ale teď prchám, majíce hlídání, jdem s H. do kina.

K tématu kapři - mno skoro se bojím napsat, ale v naší školce je předvánoční běh o kapra, a které dítko vyhraje, toho rodič loví kapra z bazénku, ale jen malého nafukovacího ...
Karavela 53687

6.2.2008 18:42:15
Já myslim, že utrápená ryba nemůže mít ani dobrý maso.

Prasata před porážkou přeci taky nesměj mít stres, aby nebylo maso hnusný a vodnatý

Čarodějko, dneska jsem chtěla hodit pod kuře pórek a představ si, že na mně z mrazákovky vypad maliník! Asi nějaká železná zásoba pro ten tvůj odchov :- ))))))
Oggová 34603

6.2.2008 18:34:41
Čarodějko, ale to, že je pro tebe ryba jen potrava přeci neznamená, že si s ní můžeš před její smrtí pohrávat jak chceš a prodlužovat tak její trápení....jen tak, pro vlastní potěšení:(.
Áňa + 2 76942

6.2.2008 18:30:09
Monty, bohužel neporadím, bazén nemáme, máme jen řeku a tam je kamenů dost:-)

Chřipce naštěstí odolávám, mám dobrou imunitu ještě z práce (jsem naočkovaná bez injekcí:-))), ale už jsem dlouho doma, tak nevím, nevím, ale přezkušovat to nehodlám.
Čarodějka... 29409

6.2.2008 18:27:30
Monty,
:-) :-D :-D :-) :-D R^ ;)

V bazénu se povařovat nedá... nedá se totiž postavit na sporák....... checht... checht.... :-D :-D :-D

Zdravím Pavlu,
mmch...hezká ikonka!
A co náš KM dotazník???
Nic???
Čekáme!
Jsme zvědavé! :-D :-D :-D

Aňo,
písneš mi teda na mail, odkud z VČ jsi???
Čarodějka... 29409

6.2.2008 18:15:17
Simčo,
tak to teda sorry, jestli někomu, kdo to viděl, přišlo to vodění geparda, jak týrání, jak to je magor!
Myslím, že bych to spíš označila jako kurva velkej risk, pustit tam s ním ty žáby... (missky)... že je klidně mohl rafnout...
Ale to, že s ním prošly 2x po molu, se fakt teda týráním dá těžko nazvat.

A týrání kapra?
:-D
Se musím tlemit....

Njn, každej to halt máme jinak.
Ano, uznávám, že pro mě je ryba vyloženě jen potrava případně ryba do akvárka.
Jj, dcera lovcova se vě mně nezapře :-) :-) :-)

Polly,
tak super, že je Vojta doma!!! R^R^

Lelo,
:-( :-( :-(

Čarodějka... 29409

Re: konečně je ta středa

6.2.2008 18:09:52
Niso,
nevím, jestli mi připadá normiš to s těma kaprama, ale rozhodně to musí být prdel! :-D :-D :-D

Jeno,
tak motýl je odložen! :-D
Já dnes koupila za 190 ká čé úžasnej kostým Batmana!
:-D Tož je jasný, že Batman vítězí! ;-)

Beko,
výraz "Dámování" je můj "vynález" :-)
Onehdá tu byla taková nijaká okurková sezóna, nikde nikdo, a když, tak témata, co mě moc nebrala, tak jsem napsala, že to čtení KM je jak když "hraju dámu"!
Že to skáču ob příspěvek!
A nějak se to ujalo..checht...

MMCh.... až se budou ptát na nejkrásnější výraz Tvých dětí za pár let, bude to něco jako "kredit... ajsíkjů... hospoda.... cigára.... a tááák..."
:-(

Káťa,2 kluci 2562

6.2.2008 17:42:01
Sirko - vakcína má být před aplikací v pokojové teplotě, takže buď v klidu - aspoň myslím,že Ti šlo o to,že byla dlouho mimo lednici,ne??
Já na to očkování taky nedám dopustit, vcelku zvládáme zimu v pohodě - velké dítě má za první pololetí 13 zameškaných hodin - což je, myslím, naprostá pohůdka. Nějakou tu a tam rýmu s lehce zvýšenou teplotou, která odezní za dva dny, vcelku neřeším.
Jdu se odklidit ke korekturám, které "komentuji" rukopisem, díky němuž by mě grafolog ohodnotil jako nesvéprávného, mentálně vyšinutého jedince se sníženým intelektem a známkami psychotického jednání.:-D Ať žije sádra!!
16.5Salám&Lajka14 5453

6.2.2008 17:35:59
Existuje chemie, ale prozatím žádná nezabrala. :(
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 65000  [Dalších 64800 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.