| Oggová | 34603 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 15:22:02
Lelo, že jsem se ptala, viď???
Sakryš, škoda, že bydlíš tak daleko..... Polly, sláva, u vás, zdá se, už je líp . |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: středa6.2.2008 15:18:24
Tak že by F1 na RŽ končila?:
http://zpravy.idnes.cz/tacheci-jako-reditelka-radiozurnalu-skoncila-odvolal-ji-generalni-reditel-1tk-/media.asp?c=A080206_142528_media_mad Ahoj Pavlo, daňařka se zvlášť touhle dobou hodí:- ) |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: společné zdanění6.2.2008 15:15:19
hrubka jako řemen - opravuji na - motýlY!!! a odcházím se stydět!!!
|
| Marťa11 | 8076 |
středa6.2.2008 15:12:37
zdarec
![]() ahoj Pavli ![]() ![]() ![]() já Pavlu znám, ta se sem hodí výborně ![]() ........ kapři... hygienu bych až tak neřešila, tohle moc neprožívám, myslím si, že hygiena v domácích bazénech je často šílená a asi i ve veřejných... ale chodím plavat i teď jako těhotná a nějak to neprožívám, to by člověk nemohl nic... samozřejmě pokud bych měla problémy, řešila bych to operativně... ALE, přijde mi divné dávat kapry do bazénu, přijde mi "nemocné" tohle brát jako zábavu a ještě jít takhle dětem příkladem... ano, kapra jíme, ale nějak nemám pocit, že bych mu to měla dělat těžší... prostě divné nemocem ZMAR M. |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: společné zdanění6.2.2008 15:07:20
Lelo - Tebe by měli kanonizovat!!!!!
Čarodějko - hmyz je bílkovina - poměrně čistá a kvalitní!! V pátek sledovalo velké dítě přírodopisný film a tam ukazovali, jak v horách mědvědi grizzly vyšťourávají pod kamenama zimující motýli a jedí je - jsou prý vysloveně výživní!!! Děti bych s kaprama koupat nenechala - čert vem hygienu (myslím, že rybí paraziti na lidi nepůjdou, když to nebude vysloveně pijavice) - ale dle mého názoru je to týrání zvířat. Já odsuzuju i ten prodej v kádích, kde jich jsou kupy, nemají absolutně žádný prostor a konec svého života stráví v otřesných podmínkách a maximálním - často i dlouhodobém - stresu. |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: společné zdanění6.2.2008 15:01:31
Pavlo, dík, už jsem pozjišťovala i jinde, je to tak
škoda, mohla jsem si dopřát předsíň dřív než v květnu ...vyjímečně má pravdu manžel ![]() daně jsou pro mě španělská vesnice ![]() |
| Pavla ... | 6333 |
|
|
Re: společné zdanění6.2.2008 14:52:46
ahoj, nepatřím se, občas jsem vás na podzim šmírla, pak jsem dlouho neměla čas a dnes jsem nakoukla a vidím přiznání - tak jen, přeplatek nevrátí do 30-ti dnů od podání žádosti, pokud přiznání (potažmo žádost) podáte teď. No, nevím, jak to nejjednodušeji napsat, ale za den vyměření daně se považuje, i když podáte přiznání dřív, až 31.3. a od té doby začíná běžet ta 30-ti denní lhůta. Většinou to vyplatí dřív než za 30 dnů, ale dřív jak v dubnu určo ne.
tak hezký den, a mohla bych občas zas nakoukno? ![]() |
|
|
Re: bazén6.2.2008 14:29:22
no, Polly, já zas myslím na tebe, že nemám skuhrat, páč ty jsi na tom byla mnohem hůř ... Fajn, že už je prcek spokojenej - ať vám už zdraví zůstane zachováno!!!
manžel dnes je doma - je mu blbě ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Polly... | 33657 |
|
|
Re: bazén6.2.2008 14:21:07
Lelo, to je teda otřesný, jak Vás choroby válcujou. Jsi statečná a silná žena, ale přeju, ať je brzy líp. Manžela jsi neměla pouštět do práce-kde jinde než doma je ho teď víc třeba, ahá?
U nás je už dobře. V pondělí Vojtu pustili z nemocnice, dostal hromadu léků a mazání, ale je mu už fajn. Lítá mezi krabicema a je evidentně rád, že je zpátky u své "smečky". A to nejen on.:) Už mě zas poptává, tak já jdu... Reagovat na Vás zkusím později. Ještě jednou dík za podporu. |
|
|
Re: bazén6.2.2008 14:11:17
Oggi, jak mi je? sama nevím; od soboty jsem v podstatě nespala, jsem permanentně poblitá, po celém baráku se válí poblité/pokaděné či jinak znečištěné oděvy a povlečení (pračka nestíhá a už nemám kde sušit
, teplotu mám, ale radši si jí neměřím ![]() dnes jsem musela vyjet na nákup a nekoupila jsem wc papír ![]() ![]() znovu nikam nejedu, je mi fakt šoufl na cestu autem, tak přemýšlím, jak to pořešit ![]() děti nechcou pít smectu, nic jíst, dráče se počůralo manželovi do postele a před obědem pokadilo v obýváku na sedačku - pak si dal říct a nechal si aplikovat plínku ... a tak, no ![]() Milado, to já chápu Já to beru realisticky, kde bereš jistotu, že se v bazénu nějaká těhotná maminka nevyčůrá? Miminka tam běžně kaděj ... proto mne z hygienického hlediska kapr nemůže rozházet ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.