| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 65000  [Dalších 64770 >>]
Lela, čert a malinkej drak 9322

společné zdanění

6.2.2008 14:04:23
pls, když podáme teď, tak nám vrátí přeplatek klasicky do 30-ti dnů? Já bych řekla, že jo, manžel mne manipuluje, že až v dubnu ... Víte někdo?
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

bazén

6.2.2008 12:45:55
tento "vánoční" nápad se mi zdá podivný.... Dítě bych tam nepustila, přijde mi to týrání kapra i nevhodné hygienicky... MMCH - dívaly jste se na vobu MISS? Tam prý missky vodily po molu nějakou velikou číču (asi geparda). A asi v tom nikdo neviděl týrání kočičky (tedy té 4-nohé). Ale mně to tak silně připadá....
Pá, tetím do práce....
S.
Nisa 31554

Re: konečně je ta středa

6.2.2008 10:11:11
Jestli mě pustíte do deníku, dám vám k tomu ještě dodatek. Jestli ne, tak vám to vylíčím někdy ústně, nic se neděje.

6.2.2008 10:03:56
Niso, to je šílené :( V žádném případě bych dětem neumožnila se podobné atrakce účastnit a rozhodně bych to nahlásila - neuvěřitelné, že tohle připadá některým lidem normální a ještě vedou děti k tomu, že je to prima zábava Rv

Milado, tak já bych teda problém s koupáním se po kaprovi neměla ~j~
Oggová 34603

6.2.2008 9:52:16
Lelo,:(;((:-©Rv, děs.
jak se cítíš ty?

6.2.2008 9:51:24
dráče :-© naposled ve dvě v noci - johohóóóó
obě děti mají teplotu
stále kadí vodu
manžel docestoval domů a "cítí se divně"
:-D:-D:-D
Oggová 34603

6.2.2008 9:27:15
Myslím, že se ochrana zlepšila aspoň co se týká zvířat - savců.....ale ryba je prostě jen ryba:(.
Nisa 31554

6.2.2008 9:25:36
Jo jo, to je ten hlavní problém, zvířata existují přeci proto, aby nás obveselovaly jakýmkoliv způsobem, že...
elindra 28290

6.2.2008 9:20:42
Mně to přijde děsný ze všech stran, hygienickejch i práv zvířat... Rozhodně bych na takový plavání nechodila a snad bych se je pokusila i někde napráskat! Jenže u nás je furt zvíře braný jako věc :(:(:(

Oggi, to je mi líto, že je Majdě blbě. Odsávání je zábavička...
Karavela 53687

6.2.2008 9:11:51
Milado - hele, to je dobrý, jak já posuzuju problém z hlediska kapra a ty z hlediska hygieny pro plavce :- ))))))

Svý děti bych na takovou přiblblou akci samozřejmě nepustila!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 65000  [Dalších 64770 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.