| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 65000  [Dalších 64760 >>]
Nisa 31554

Re: konečně je ta středa

6.2.2008 8:41:00
Karavelo o tom jsme doma se S. taky přemejšleli. Prej to bylo tak, že dítě, které kapra chytlo, si ho prostě mohlo odnést domů. A že by v Bazénu byla osoba, která by mu ho klepla, to asi těžko. Takže chudák zvíře, nejdřív ho hodili do chlorový teplý vody, kde ho honila hromada dětiček a pak ho zřejmě ještě někdo nesl kdovíjak daleko v kdovíčem domů...
pani jedna 6505

6.2.2008 8:37:14
Oggi - odsáváš vysavačem? Jestli ne, doporučuju.

Niso jak říkám - přinejmenším divný, možná ale jiný kraj...
Oggová 34603

6.2.2008 8:35:07
V žádném případě. No to je doclea síla:-©
pani jedna 6505

6.2.2008 8:34:29
Niso:-D já vim, už teď některé ksichty vyslané směrem ke mě po té, co jsem vznesla požadavek např. na úklid osobních věcí stojí za to...ale i tak jsem zatím asi oblíbená maminka~k~
Karavela 53687

6.2.2008 8:34:12
Niso, zvláštní zpestření výuky:- o Řekla bych, že kapr musí mít z tý chlorovaný vody vyloženě radost. A to se jako potom koná porážka přímo u bazénu nebo jak??

Nisa 31554

6.2.2008 8:34:02
Ne normálně v Bazénu, jak jsou ty komerční dětský plavání. Pustily byste na něco takovýho děti?
Oggová 34603

6.2.2008 8:31:50
bré ráno,

Beko, to je kráásný. Nu, jak praví Nisa, užívej si to, neb za pár let se to již nedozvíš

;):-D~j~.

Mláďě nudlí a nudlí a kašle......ráno jsem jí musela odsát, Aňa odešla z pokojíku se slzou v oku a velmi ošklivým pohledem, který vrhala na mě. Nevysvětlila jsem jí, že je to pro Majdalenky dobro, jsem matka Herodes.

Niso, to se dělo v nějaké školce?:-O
pani jedna 6505

6.2.2008 8:31:27
hm, enter...
ještě jsem chtěla reagovat na ten nevědomky spolykaný hmyz během života - nějak mě přešla chuť na snídani...
Co marodi? Ještě pořád horečky a případně také :-© ? držím palce ať už je líp.
No a taky jehňatům samozřejmě... Jeno - zápis - bude dotazník (to jen tak ze zvědavosti)?

Jo - představte si, u nás už jsou vykvetlé kočičky a Zlatý déšť...
Pěkný den~k~
Nisa 31554

6.2.2008 8:28:30
Beko, jen se dojímej - fšak v pubertě už to tak nebude:-)
pani jedna 6505

6.2.2008 8:26:19
Teda Niso, to jsou věci, hned po ránu... Mě osobně to připdá přinejmneším divný, ale možná jsou lidi, kterým to tak nepřijde ~g~

Holky, můžu se vám tu chvilku prsit?(já rovnou začnu a kdyby ne, tak dámujte - výbornej výroz, kdo ho vymyslel?) Včera jsme byli opět u zápisu a jedna z otázek byla - řekni nějaké slovo, podle tebe nejkrásnější, něco, co máš nejvíc rádo....MÁMA A TÁTA...já se dojímám ještě teď:o)) No a berou nás, jenže je to docela daleko, tak mám teď dilema jako hrom:(
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 65000  [Dalších 64760 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.