| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 65000  [Dalších 64740 >>]
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

Jehňata

5.2.2008 20:28:23
Jeno - manžel se ptal, jestli nemáte kozí mléko - prý s nějakými krmivovými přídavky by je koza mohla odkojit a vám by ubyla práce s flaškou....
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

Hmyzouni :-)

5.2.2008 20:26:26
Áňo - nechci ti brát iluze. Můj manžel je také chytal a vynýšel. Trpěla jsem mu to jen do té doby, než jednoho přesně identifikovatelnýho (měl jen 7 noh a vypasené tělo velké asi 3cm, takže nebyl k přehlédnutí) jedince jsme vyhazovali během týdne 3x. Pak manžel připustil, že se vrací po zdi a okenem zpět..... Od té doby je naprosto krutě vraždím....

Jo - mimochodem jsem četla, že člověk během průměrné délky života 75 let spolyká asi 35 kusů hmyzu ZAŽIVA!!!! :-©

S.
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: Myslela

5.2.2008 20:23:20
Káťo, za chvíli budeš konkurovat Werichovi :-)
Ve čtvrtek je sice projekt, ale zrovna prezentace. Kdybys přišla v pondělí, jaks plánovala, mohlas ochutnat mé Litevské národní jídlo :-) (MMCH Tonča vypadala že ji Eržika trápí hlady - nacpala si obě tváře jak křeček a ještě jí to padalo ven :-)) na čtvrtek Vojta S. slibuje maďarskej guláš nebo klobásy... tak to jen kdyby se Ti nechtělo se sádrou vařit :-)

Zítra je v MŠ ten karneval, tak jsem sáhla do truhly pro berušku a koukám, že ji někdo polil kakaem (proteklo škvírou), který se následně zkazilo - takže letí do pračky a jsem zvědavá, jestli do rána uschne. Jinak by Kilda musel jít za zmoklou berušku :-)

Jehňátka už tu maj 20 kilo sušenýho ovčího pití, ale nechtějí pít. Jenoň má podezření, že začly pít od těhotný ovce (mně taky přijde docela reálný, že ji mohly rozkojit) - to by bylo celkem fajn pro ně, ale matku by to mohlo vyčerpat, nebo i zabít... Tak musíme vypozorovat jak to s nima je.
Áňa + 2 76942

5.2.2008 18:58:42
Taky jsem si vzpomněla, jak jsme jednou spali na kraji ohrady s krávama a hádali jsme se s kamarádkou, jestli je horší spát v ohradě, kam ráno přicupitá stádo a nebo před ohradou, kde se skovávaly zmije. Vyhrály zmyje. Předpokládala jsem, že nás ucítí a budou se bát.
*Terina* 12313

5.2.2008 18:56:08
Pavouci jsou výborný, protože žerou komáry, a těch my tu máme! :)
Áňa + 2 76942

5.2.2008 18:54:17
Káťo, nebo hodnej manžel, kterej je vynáší ven, aby se jim chudáčkům neublížilo. Já je luxuju a když je nevynese, tak mají smůlu. Když lezou po stropě, tak mi to moc nevadí. Ale nedávno jsme leželi v posteli a manžel trochu nadzvedl hlavu, tak se ptám co vidí a on měl 20 cm nad obličejem pavouka spuštěného ze stropu. Tak to se stát mě, tak dostanu šok. Moje nejhorší představa-že mi něco vleze do pusy, když spím. Spoléhám na pud sebezáchovy toho hmyzu.
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 18:46:29
Áňo - na pavouky pomáhá Mortein na lezoucí hmyz, není to zrovna ekologické, ale na to arachnofobik tolik nehledí :o))
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 18:45:32
Jeno - zkouším novou motivaci ke čtení, přepošlu Ti,co jsem psala Ivě, jo??
Áňa + 2 76942

5.2.2008 18:45:08
To je dobrý, že je vás tady z VČ víc.
No mě ještě ukradli diář, kde jsem měla všechny kontakty a taky jsem to brala jako takový deníček miminka. Takže n prvního roku už nemám záznamy a to mě trochu mrzí. Ale doklady a telefon jsem měla naštěstí u sebe.
Káťo-pavouci nebo plíseň? Tak já si bohužel nevyberu, protože tady máme dost vlhko (ale už se to lepší). Má to i výhodu. Dobře se mi tady dýchá a když dostaneme rýmu, tak je to většinou do dvou dnů pryč. Což je výhoda hlavně u dětí. A s pavoukama se učím kamarádit-nic jiného mi asi nezbyde.
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

5.2.2008 18:33:30
Když je tu řeč o šikovných dětech, tak dnes maminka jednoho třeťáka od nás, která má ještě batole a patnáctiletou slečnu líčila jak její dcera, která se tvářila, že půjde na gympl, začla hrát ve škole hru "kdo má nejhorší známky, je největší borec" a nechala si na pololetní výzo v devítce hodit čtyřku z hudebky .-) Když pak líčila jak loni dcerka zavolala na matku sociálku (zavolala na linku bezpečí, že má malej pokojíček, ve kterym musí bejt se dvěma sourozencema, o který se musí starat atd. a ta sociálka fakt přijela), tak jsem si nevim proč vzpomněla na Čarodějku :-)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 65000  [Dalších 64740 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.