| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 65000  [Dalších 64730 >>]
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: Myslela

5.2.2008 18:25:26
Áňo, z VČ je nás tu víc. Nějaký Pardubice, já od Chrudimi...

Index mi byl ukraden na jednom festival spolu s batohem. Páč jsem po tom fesťáku mířila na přijímačky na jinou školu (chtěla jsem si rozšířit obor), tak jsem přišla i o občanku a maturitní vysvědčení :-( Takže obíhání znám - měli jsme vyučující na šesti různých budovách rozházených po městě.
Káťa,2 kluci 2562

Re: :-)

5.2.2008 18:13:41
Teri - já nepotřebuju odborné vysvětlování, asi bych to nechápala o moc víc než ty,stačí mi pozitivní náhled na věc ze strany odborníka -díky!
*Terina* 12313

5.2.2008 17:38:03
Lelo, fuj. :( Vydrž!
My měli bličku-sračku před Vánoci, taky celá rodina. To bylo evidentně ze školky. A takhle v zimě to hodně bývá, předloni jsme problili celý hory - já těhule, moje ségra, Babet i Pavel. Pěkně jsem se prostřídali.

Káťo, MM to nevidí se sádrošem tak černě... Něco mi tu složitě vysvětloval proč, co a jak, ale přetlumočit ti to nedokážu...;((
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 17:13:57
Lelo - kruciš na Tebe se to sype!! Vydrž,budeš tak zocelená, že až děti povyrostou, uděláš neuvěřitelnou kariéru, budeš platit za machra, kterýho nic nerozhodí a se vším si poradí!!;)
Lela, čert a malinkej drak 9322

5.2.2008 17:08:38
no a hlavně musí být kam odvětrávat :-)

dráče bleje a bleje - před polednem už se zdál ok, usnul a probudil se a od té doby co chvíli :( Bleje i colu a pořád brečí, že chce pít :(
chjo. a zdá se mi, že mu leze teplota ...
jdu se odstřelit
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

:-)

5.2.2008 15:54:53
ÁŇO - omluva, já když procházím diskusi, tak si vždycky otevřu okno poznámkovýho bloku a píšu vzkazy a dotazy. Takže jsem se zeptala a pak, když jsi psala tu pschologii, tak už jsem ten dotaz neodmazala... :-)
Já se na diskusi dostanu většinou po delší době a pak "doháním" třeba 5 - 10 stránek...
Jo, co z dcery bude, až dostuduje, to netuším a obávám se, že ona sama taky ne... Dlouho uvažovala, že půjde na psychologii. Já jí to ale trochu rozmlouvala s tím, že se o ni bojím, že je hrozně citlivá a empatická dušička a bude se trápit problémy celého světa... A ona kupodivu na poslední chvíli změnila obor.

MMCH - také máme firemního psa :-D Toho našeho :-)

Milado - dobrý překlep - stavební noc :-)

Lelo - "... MM si SÁM srovnal trenky podle barev a značek..." tak to by mne asi fakt kleplo ...

JOjo, šikovný děti, na naší Ážu doteď vzpomínají, jak ji měl manžel asi ve 2 letech v práci - komp pak dávali dokupy asi 14 dní a to ne, že by zničila železo odhozením na podlahu :-D

Tak jdu dělat něco požádného... Asi bohužel vařit, neb dítě je od zítra bez obědů....
S.

Káťa,2 kluci 2562

Re: sadrokarton v kupelni

5.2.2008 15:40:59
cožééé - pavouci???? tak to radši plíseň!!
ale díky za názor
jdu si koupit novýho HP
Karavela 53687

Re: sadrokarton v kupelni

5.2.2008 15:28:37
Odvětrávací mřížky jsou určitě řešením, ale troufám si tvrdit, že čím víc všelijakých škvír, mezer a meziprostorů, tím lepší šanci má všelijaký hmyz rybenkami počínaje a pavoučky konče...
Karavela 53687

Re: Ahá, tak né středa, .... :-D

5.2.2008 15:23:33
Oggi, je mi líto tebe i Majdinky. Hlavně, že víš příčinu, viróza určitě brzy odezní!!
Jana
  • 

sadrokarton v kupelni

5.2.2008 15:22:49
Nezvyknem takto vstupovat do diskusii, ale zachytila som Kata tvoje uvahy o sadrokartone v kupelni.
My sme sadrokarton do kupelne davali (zeleny) a zatial pohoda. Ale aby sa predislo vlhnutiu, ci "plesnovym mapam" tak sme do viacerych miest sadrokartonu instalovali odvetravacie mriezky (nijak velke, ale su tam).
Kedze vrch kupelne mame natrety na bielo tak tie odvetravacie mriezky prakticky ani nie je vidiet (jednak nie su obrovske, ale ani mini a su umiestnene pod stropom a v spodnej casti - rohy, takze vzduch moze poza sadrokarton cirkulovat bez problemov).
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 65000  [Dalších 64730 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.