| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 15:22:28
U nás je to právě taky hodně o křivých zdech, naprostej humus
.Mláděti se drží teplota celý den na 38...ach jo.. |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 15:20:54
Káťo, ale dobrá zpráva je, že dlaždičky na sádrokartonu držej jak helvetská víra
S křivejma stěnama jsme si užili v kuchyni - padlo tam nepočítaně pytlů suchý směsi od Knaufa, aby vůbec šly pověsit skříňky. Ale souhlasím s Lelou, pro mistry je jednodušší použít SDK |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 15:12:37
HMM, tohle omítka nespraví :o(((
novou stěnu necháme udělat z ytongu,ale tam, kde jsou panely, bude muset přijít sádroš - s odvětráváním mě docela děsíte!!! nechci tam pěstovat žampiony ani penicilín! ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:44:16
Káťo, jak moc křivý?
křivý stěny se běžně vyrovnávají omítkou ... Ano, se sádrokartonem se řemeslníkům lépe pracuje ![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
Re: dobrá ráno5.2.2008 14:42:58
Taky se přidám k nevyspalým. Nemají v tom prsty mimísci, ale mm, který má nějakou virózku. Celou noc chrápe a když přestane chrápat, má záchvat kašle. Když konečně usnu, začne na mě sípat, že mám vzbudit děti. Poté, co děti vypadnou, nám před domem půl hodiny nacvičuje couvání a vykládku kamión. Poté, co je konečně klid a usnu, zvoní mi budík, že mám jít do práce.
|
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:41:10
souhlasím s Karavelou - do sádrokartonu bez okna v žádném případě!!! To by musel mít ventilátor sakra výkon ... v bytě jsme odsávali poměrně intenzivně a efekt nic moc. Teď větrám oknem (zima mi přeje) a je to o poznání lepší
Oggi, existuje i poměrně "tenký" ytong, pokud nemusíte (třeba to naše podkroví), tak se sádrokartonu vyhněte ... |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:37:22
já myslím, že se sádroši nevyhneme, ty křivý stěny těžko srovnáme jinak...
|
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:34:17
Káto, děsíš se právem
....aha, tak to já to budu muset ještě dneska s Oggem nějak prodiskutovat.... |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:28:13
jo, jo prostor to ubere, ale nikoliv, když posunete okolní stěny a probouráte zeď na WC, jak to plánuje MM. Naprosto se děsím toho bordelu.
|
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 14:18:51
Jj, to přesně jsem měla na mysli, jak píše Lela... taky máme v jedný koupelně strop ze sádroše a i když je poměrně velká a je v ní okno, tak bez odvětrání ani ránu
A pak mě taky napadlo, že se sádroš musí dát na nějakou konstrukci, aspoň v podkroví to tak dělali a ta konstrukce logicky trochu prostoru ubere |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.