| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 65000  [Dalších 64720 >>]
Oggová 34603

Re: Ahá, tak né středa, .... :-D

5.2.2008 15:22:28
U nás je to právě taky hodně o křivých zdech, naprostej humus:-©.

Mláděti se drží teplota celý den na 38...ach jo..
Karavela 53687

5.2.2008 15:20:54
Káťo, ale dobrá zpráva je, že dlaždičky na sádrokartonu držej jak helvetská víra

S křivejma stěnama jsme si užili v kuchyni - padlo tam nepočítaně pytlů suchý směsi od Knaufa, aby vůbec šly pověsit skříňky. Ale souhlasím s Lelou, pro mistry je jednodušší použít SDK
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 15:12:37
HMM, tohle omítka nespraví :o(((
novou stěnu necháme udělat z ytongu,ale tam, kde jsou panely, bude muset přijít sádroš - s odvětráváním mě docela děsíte!!! nechci tam pěstovat žampiony ani penicilín!:(
Lela, čert a malinkej drak 9322

5.2.2008 14:44:16
Káťo, jak moc křivý?
křivý stěny se běžně vyrovnávají omítkou ... Ano, se sádrokartonem se řemeslníkům lépe pracuje:-)
*Hany 30864

Re: dobrá ráno

5.2.2008 14:42:58
Taky se přidám k nevyspalým. Nemají v tom prsty mimísci, ale mm, který má nějakou virózku. Celou noc chrápe a když přestane chrápat, má záchvat kašle. Když konečně usnu, začne na mě sípat, že mám vzbudit děti. Poté, co děti vypadnou, nám před domem půl hodiny nacvičuje couvání a vykládku kamión. Poté, co je konečně klid a usnu, zvoní mi budík, že mám jít do práce.
Lela, čert a malinkej drak 9322

5.2.2008 14:41:10
souhlasím s Karavelou - do sádrokartonu bez okna v žádném případě!!! To by musel mít ventilátor sakra výkon ... v bytě jsme odsávali poměrně intenzivně a efekt nic moc. Teď větrám oknem (zima mi přeje) a je to o poznání lepší

Oggi, existuje i poměrně "tenký" ytong, pokud nemusíte (třeba to naše podkroví), tak se sádrokartonu vyhněte ...
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 14:37:22
já myslím, že se sádroši nevyhneme, ty křivý stěny těžko srovnáme jinak...
Oggová 34603

5.2.2008 14:34:17
Káto, děsíš se právem;)....

aha, tak to já to budu muset ještě dneska s Oggem nějak prodiskutovat....
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 14:28:13
jo, jo prostor to ubere, ale nikoliv, když posunete okolní stěny a probouráte zeď na WC, jak to plánuje MM. Naprosto se děsím toho bordelu.
Karavela 53687

5.2.2008 14:18:51
Jj, to přesně jsem měla na mysli, jak píše Lela... taky máme v jedný koupelně strop ze sádroše a i když je poměrně velká a je v ní okno, tak bez odvětrání ani ránu

A pak mě taky napadlo, že se sádroš musí dát na nějakou konstrukci, aspoň v podkroví to tak dělali a ta konstrukce logicky trochu prostoru ubere

[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 65000  [Dalších 64720 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.