| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
HELP!5.2.2008 13:50:26
větší dítě mi při práci s počítačem přemístilo lištu (nebo jak se tomu říká, prostě ten modrý proužek) zezdola na stranu - jak to dostanu zpět??? Nevíte někdo?? Lído!!!
|
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:50:26
se na to..... nějak se to odkliklo a hned 2x - omlouvám se,ale cvakám to jak pitomeček pár prstama
zde pokračování: ....odlouply dvě kachle a žuchly do vany. V neděli lehce zavadila o obklady na záchodě a frk - tři ji přistály v dlaních. Tak už u nás vše okukoval zedník. |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:50:05
Káťo, napínáš nás??
|
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:48:47
Káťa mi platí pívo
![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:48:24
Karavelko - jádro naštěstí máme v pohodě - u nás ani papundekl nikdá nebyl. Ale hoši, potící krev při stavbě našeho domu nějak zapomněli napenetrovat panely v koupelně, na tyto nějakým zázrakem naházeli kupu čehosi, v čem sedí obklady, které se pochopitelně vlivem pohybu domu odlupují. My už jsme to jednou spravovali, ale teď nás čeká výměna vany (kdo koupete ve vaně psa, asi víte, že tato jde časem do paďous), takže vybourání vany staré atd. atd. Tudíž vyměníme obklady sakumprásk všechny a stěny se obloží sádrokartonem, na kterém to bude konečně DRŽET!!
No a sousedce minulej tejden najednou večer - RÁNA JAK Z DĚLA |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:48:24
Karavelko - jádro naštěstí máme v pohodě - u nás ani papundekl nikdá nebyl. Ale hoši, potící krev při stavbě našeho domu nějak zapomněli napenetrovat panely v koupelně, na tyto nějakým zázrakem naházeli kupu čehosi, v čem sedí obklady, které se pochopitelně vlivem pohybu domu odlupují. My už jsme to jednou spravovali, ale teď nás čeká výměna vany (kdo koupete ve vaně psa, asi víte, že tato jde časem do paďous), takže vybourání vany staré atd. atd. Tudíž vyměníme obklady sakumprásk všechny a stěny se obloží sádrokartonem, na kterém to bude konečně DRŽET!!
No a sousedce minulej tejden najednou večer - RÁNA JAK Z DĚLA |
|
|
Re: Myslela5.2.2008 13:48:24
Káťo, věřila bys tomu, že MM si SÁM srovnal trenky podle barev a značek (v souvislosti s novou šatnou)???
když jsem to viděla, chvíli jsem uvažovala o rozvodu ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Myslela5.2.2008 13:44:40
Áňo - jasně, ono spíš, když napíšeš, že seš z okolí JIhlavy nebo Olomouce, tak Tě těžko někdo identifikuje :o))
Nicméně je pochopitelný, že kdo je z menších měst, nechce uvádět, že bydlí v tom žlutým domku na návsi v Horním Kačírkově :o)) |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:44:03
Áňo, bezpečný dávkování informací v případě veřejných diskuzí je trochu problém, to je fakt...
Káťo, chystáte se na rekonstrukci jádra? Už máte projekt/firmu/rozmyšleno? |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 13:41:28
Karavelko, jednak mě nemá moc KDO obskakovat. I když - nečeká se ode mě, že uvařím,rozvezu ráno děti atd.
A pak mi z toho fakt lehce hrabe - už jsem měla obavy, že v záchvatu uklízení srovnám MM ve skříni trička dle barev a odstínů....to už by vážně byla diagnóza. To jsem radši včera vyplodila článek, teď ho jdu kapku "učesat" a poslat do tiskárny. Já bych asi nemohla "nepracovat". Zítra jedeme se sousedkou vybírat obklady do koupelny a probrat u kávy nástrahy a úskalí toho, že nám vtrhnou do bytu řemeslníci (začnou u nich, takže budeme poskytovat hygienické zázemí my jim, a pak přejdou k nám a budu běhat v županu do koupelny o patro níž :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.