| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 65000  [Dalších 64690 >>]
Áňa + 2 76942

Re: Myslela

5.2.2008 13:35:41
Grace, né že bych vám to nechtěla říct, ale může to číst kdokoli a tak mi to trochu vadí.
Áňa + 2 76942

5.2.2008 13:30:21
No tak nám jednou vykradli auto a nejvíc mě naštvalo, že mi uradli index, takže jsem ve škole dostala nový a musela jsem obíhat znovu všechny profesory a poprosit je jestli by mi to nenapsli znovu. Studijní referentka se mi nabídla, že mi nechá některé napsat během týdne, protože jich je spoustu z jiných fakult a musela bych je složitě vyhledávat. Když už jsem měla skoro všechny zapsané, tak ten index ztratila. A doteď sháním podpisy. A ještě na mě koukají, jako na nějakou nepořádnici.
Karavela 53687

Re: Ahá, tak né středa, .... :-D

5.2.2008 13:24:46
Sirko, to mám z toho, že nečtu pozorně - teď koukám, že se jedná o švagra:- )

Káťo, vytvářet jakékoli hodnoty se sádrou na zápěstí si snad ani nedokážu představit... Kde je Tvé předsevzetí, že se necháš obskakovat ??
Sirka 34493

5.2.2008 13:23:37
Plynule navážu...jdu si pro řidičák. Je sice nový, ale oprávnění mi platí již od roku 96, tušim, a nebyl ani zabavený. Jen jsem si nechala přepsat příjmení. To na vysvětlenou, abych Vás náhodou neuvedla předchozími příspěvky v omyl, že mi byl zabaven. ;)
Sirka 34493

5.2.2008 13:19:07
Milado, to naštve :-( My máme auto obouchané od supermarketů. Vždycky si říkám, já kdybych někoho nabourala, tak mu napíšu alespoň telefonní číslo a dám ho za stěrač.
Naposledy jsem plakala majiteli málem na rameni nevěda, že je to on. :-)
Grace 35716

5.2.2008 13:17:43
no my se tu všichni hodně známe (včetně osobních až intimních detailů ;-) ), tak mě zajímá, do jaké sekce bys případně zapadla :-)
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 13:17:15
Áňo - tak to jsi sousedka!!! co písnout aspoň okres???
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 13:16:09
Milado - auto Rv Kámošce někdo ukrad všechny originál poklice z auta, který tři dny parkovala v nemocnici - to jsem taky lehce nechápala.
Takový chování se mi šíleně hnusí. Myslíš, že jako někoho sejří, že máš "nový" (starý) auto??? Na tohle jsou někdy lidi šílený hovada.

Karavelko 95 stran????? fííííííííha - žádnej zázrak,co?? Moje efektivita je teď skoro nulová, teda když nepočítám, že jsem včera vyplodila stránku textu na téma "Hubnu,tedy jsem." ;)
Áňa + 2 76942

5.2.2008 13:15:27
Grace, stačí Východní Čechy? Proč tě to zajímá?
Sirka 34493

5.2.2008 13:14:02
Grace, to neplatí, Ty znáš můj sněžný outfit ~f~
Karavelo, jak jako dědeček???? :-D:-D

Jeno, jehňátka si určitě poradí R^
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 65000  [Dalších 64690 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.