| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 65000  [Dalších 64670 >>]
Áňa + 2 76942

Re: Dobré poledne všem:o)

5.2.2008 12:50:00
Simčo, už jsem to psala, psychologii. Tak tvojí dceři přeju úspěšný den. Co by mohla třeba dělat, až tohle vystuduje?
Káťa,2 kluci 2562

Re: Dobré poledne všem:o)

5.2.2008 12:35:14
Joo, já bych i pracovala, ale sádra je sádra :o(((
tak v práci vybírám fotky a kecáme s kolegama o tom,jak jsou čivavy psi na h...., že bysme se báli, že je doma zasedneme....
Z kožené sedačky na nás přitom hledí redakční retrívr:-)
pani jedna 6505

Dobré poledne všem:o)

5.2.2008 12:22:00
jak je u marodů Oggi, Lelo, Poly...? Už lepší?
Co jehňátka, Jeno, zvládáte?

Holkiiiiiiiiii, mě se nechce pracovat, ani malinko...
Grace 35716

Re: Ahá, tak né středa, .... :-D

5.2.2008 11:43:14
Poznávám Tě jasná princezno :-)))

Sirko, přiznávám, že mě ani ve snu nenapadlo, že byste taky jeli.... byla jsem příjemně zaskočena. ;-)

Sirka 34493

5.2.2008 11:29:37
Přihořívá, byla tam má sestra. ....a tohle je její manžel :-p
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 11:22:19
Však by se nakonec stejně ukázalo, že to není Tvůj bratr,ale sestřenice :-D
Sirka 34493

5.2.2008 11:18:18
Ne ne, Náhlovský ani bratr Rudolf nepřijeli :-D
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 11:00:19
Sirko - fotka vydařená?? tipuju na staršího bratra :o)

Eli - T. má karneval zítra, jde za rytíře, provolávám slávu HM,páč jsem tam zakoupila skvělé rytířské tričko - dlouhý rukáv,kapuca - imitující drátěnou košili i s erbem - byl konsternován a nadšen. Když toto pominulo (štít, helmu a meč máme), dožadoval se koně a "chránítek"na ruce i nohy :o))
Káťa,2 kluci 2562

5.2.2008 10:55:01
Sirko - fotka vydařená?? tipuju na staršího bratra :o)

Eli - T. má karneval zítra, jde za rytíře, provolávám slávu HM,páč jsem tam zakoupila skvělé rytířské tričko - dlouhý rukáv,kapuca - imitující drátěnou košili i s erbem - byl konsternován a nadšen. Když toto pominulo (štít, helmu a meč máme), dožadoval se koně a "chránítek"na ruce i nohy :o))
Sirka 34493

5.2.2008 10:49:52
Grace, no , trochu jsi mě včera zaskočila, to přiznávám. :-) Alespoň malilinkatou zprávičku o změnách jsi mi mohla poslat, jsem si nejdřív říkala. Ale dobře jsi udělala, bych si lámala hlavu už tam. :-© Tak teď jen doufám, že to vyjde, protože jsem se začala mooooc těšit.;)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 65000  [Dalších 64670 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.