| elindra | 28290 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:40:57
A jéje, choroby řáděj
![]() Kostří obleček jsem zakoupila v HaM za 300 kč, naprosto neuvěřitelnej kup, za tuto cenu byly tepláky a triko s kapucou s realistickou kostrou, která dokonce ve tmě svítí! Šimon mi řekl, že jsem nejhodnější na světě, když jsem mu to koupila Na maškarní jsem mu k tomu patřičně počmárala obličej, všichni se ho báli! ![]() Lízinka byla pochopitelně za pinceznu... Sirko, dobrej kvíz, to je Náhlovský? ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:38:48
Tak schválně, kdo to je???
![]() ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:12:46
Oggi, ach jo
tak ať jí to moc netrápí... a tebe taky ne! |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:11:11
Sirko, oni tam používají naštěstí normální "latinské" číslovky, takže jsme zvolili zlatou střední cestu
Ale bylo to vynikající, když jsme na servírku prvně mluvili (jako že čaj anglicky snad bude vědět), pak ukazovali (hrneček k ústům), pak ukázali na druhém konci restaurace, kam ho právě donesli ... Ona se najednou chápavě rozzářila, odběhla a přicházela s jídelním lístkem - my byli natěšení, že třeba foto jasmínu bude nebo velikost čajových lístků nebo tak něco - a prdlajs ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:09:00
Hihi, jestli nemá hlad mě pobavilo
, neboť to je to první, co dělám, rvu jí prso.....neee, hlad neměla, ale vytáhla to v noci na 38,8. Jak měla horečku, tak pro změnu spala, ale nespala jsem já, neboť jsem jí hlídala(nekomentovat, vím, že jsem magor![]() ).......Má prostě nějakou virozu, spustila se jí rýma a dost slušně kašle ![]() U mudry jsme se dnes domluvily, že hned jak skončí nemoc, tak jí nabere na hladinu imunoglobulinů a podle výsledku se domluvíme jak dál. . |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:05:06
Hany, no, já bych řekla, že telefonát z mé strany byl směsicí dlouhých odmkl a hysterického pochichtávání ... Ale seš hodná
![]() Ocean, jasně, pyramida mi doma zatím chybí ![]() Jeno, tak to zvládněte!! s jehňátkama myslím... Čarodějko, zaběhneš se, neboj!! mmch, jak je to s dopisem "doporučeně"?? Už podruhé jsem tento měla ve schránce ... Je to normální?? Eli, kde se kupuje maska kostry? Šimonovi brzké uzdravení! Simčo, držet budu! když tak přemýšlím, tak já ve Francii už nebyla dost dlouho - ale je fakt, že si nevybavuju nějakou větší snahu pomoct ... Sirko, Británie je tímhle pověstná, zvlášť ta průmyslová města údajně jsou tam i nějaké ty jazykovky, kam se jezdí v rámci prázdninových kurzů, obehnány plotem, aby se tam místní bijci nedostali ... |
| Grace | 35716 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 10:02:20
Lelo :-(
Sirko, to mě mrzí, že jsem ti zas zkomplikovala spaní ;-) A v helmě Ti to náhodou sluší. Helma je prostě slušivá záležitost ) ostatně já v ní také vypadám skvěle ;-) )))))hlídačka dnes nefunguje, tak jdem do zoo, práce mě čeká až odpoledne. páááááá |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 9:59:05
Monty, tak mě teda nikdo nebalil a nebo o tom nevím
Já bejt chlap, tak se taky nebalim, protože v helmě a v mé obřo bundě je těžko identifikovatelné, co jsem zač a ještě je "To" celkem hnus. ;-) Možná bych se nemusela bát sem dát přímo můj autoportrét z mobilu, protože by mě stejnak vůbec nikdo nepoznal ![]() Lelo, Dráče :-( Čínský čaj mě pobavil ![]() |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 9:37:46
hádejte, kdo u nás
dneska? dráče ... naštěstí zatím bez teploty. Já nemůžu polykat ![]() Oggi jaká byla noc?Sirko, popis stravování ve Francii je téměř totožný s návštěvou restaurace v Číně Tam taky skoro nikde nemají jídelní lístky co v angličtině, ale aspoň latinkou Některé restaurace jsou natolik osvícené, že mají v jídelním lístku obrázky - ale třeba vybrat si čaj z deseti řádků čínského textu byla legrace - byl dobrý, to jo, ale jaký byl... |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Ahá, tak né středa, .... :-D5.2.2008 9:19:43
Monty - pokud je to takto,tak jsem měla ve Francii docela úspěch :o))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.