| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 65000  [Dalších 64650 >>]
Sirka 34493

Re: Dobré ránko !

5.2.2008 9:16:23
Ahoooj Simčo :-)

Něco budu držet, dej vědět, jak dopadla.

Všude je něco :-( Nejsem zcestovalá, ale na mě dělá dojem, že čím civilizovanější země, tím větší nacionalisté. Znám jednoho kluka, kterého šikanovali v Anglii proto, že měl českou maminku. Narodil se tam, ale holt ten původ nebyl. Nakonec zdrhnul k nám asi v 18 letech po té, co ho pořezali nožem po zádech :-(. Jinak mi přišel docela normální, trochu zakřiknutý kluk. Přišlo mi to dost hustý. ;((
16.5Salám&Lajka14 5453

Re: Ahá, tak né středa, .... :-D

5.2.2008 8:59:48
Se mnou mluvil anglicky každej a všude, pokud mne měl v úmyslu sbalit. Když jsem si chtěla jenom v hospodě objednat kafe, nerozuměl nikde nikdo. :-)
A bylo úplně buřt, jestli jsem v Paříži, v Rouenu, v Brestu nebo v Saint Tropez. :-D
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

Dobré ránko !

5.2.2008 8:48:01
Ahooooooj Sirko !!!!!!!!

Zdravím novou "tvář" Áňu - pokud se mohu ptát - kde a co studuješ na filozofii? Ptám se proto, že moje dcera ji studuje též (v Brně, na MU, tzv. "čistou" filozofii).

Apropó (či jak se to vznešené "mimochodem" píše) - prosím dnes o dvojí držení čehokoli - Ela má jednu zkoušku 10 - 11 hod. a druhou ve 14.... Prosím tedy o duševní podporu!!!!

Lelo, Poly, Elindro - vaše lazarety vůbec nezávidím. Vydržať!!!!
Naše Áža včera přišla se zápisem v žákovské, že vzhledem k vysokému počtu nemocných chřipkou vyhlašuje ředitel školy ve dnech 6. - 8.2. ředitelské volno, takže budu mít malého prudiče doma :-(. Ještě, že nevyhlásili "chřipkové prázdniny", neboť pokaždé, když je vyhlásili, tak naše naprosto zdravé dítě do 24 hodin "poslušně" dostalo chřipku :-D
A hned další týden má jarní prázdniny.... Asi ji na ten týden odešlu k babičce :-)

Oggi - vyrrrrž prťka, vydrrrrž!!! Je to šílený, úplně se mi to vybavuje (a že je to skoro již 20 let!!! Ale to je naprosto nezapomenutelné!!!)

Tak jsem to tu prolítla, pročetla, politovala..... a letím opět do práce..
S.
Sirka 34493

Re: dobrá ráno

5.2.2008 7:54:12
Holahoj,

já musím říct, že hotelový personál se docela snažil. Co mě překvapilo, že když jsme přišli do restaurace a chtěli si objednat, měli jen jídelní lístek ve fránině a servírka ani slovo anglicky. Museli jsme čekat než šéf dovečeří (20 min-pohoda klídek) a pak jsme si teda objednali jídlo. Pan šéf byl ale jinak sympaťák (vybavoval se s náma (se mnou moc ne :-) ), až na to, že teda musel dovečeřet a neměl ty jídelní lístky a anglicky mluvící servírku ;-)

Oggi, tak co, jsi vyspalá???

Já ne, už budu asi nadosmrti labil. Dnes v noci jsem se zabývala reorganizací naší předjarní dovolené. Lepší téma než ex, nicméně jsem čumákovala 1,5h (od 2:30 do +-4:00) :-( Prášek už jsem si brát nechtěla. Jsem čerstvá jako týden ulovená rybička zapomenutá na palubě.

Čarodějko, to zmákneš, pak se budeš nudit a těšit se na předvánoční šrumec ;-)
Marťa11 8076

dobrá ráno

5.2.2008 7:33:13
ahoj :-)

Oggi, Grace už to psala, napadlo mě to až v posteli... nemá prostě hlad???

............

s Fr. mám zkušenosti různé... ale rozhodně, pokud si mohu vybrat lyžování apod., tak raději do Itálie... jsou mi prostě výrazně bližší svoji náturou... i když někdy to jsou slušné "řepy", co nebyli dál než 10 km od domu :-)

JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

5.2.2008 6:11:37
On asi bude dost rozdíl mezi hlavnim městem a zbytkem Francie. S náma mluvili anglicky lidi z hlavního města, ale na západním pobřeží buď neuměli, nebo to dobře předstírali...

Oggi, kamarádce takhle pořád brečelo mimino a pak zjistili, že má už asi 14 dní zánět středního ucha :-(
16.5Salám&Lajka14 5453

Re: dobrý večer

4.2.2008 23:21:25
No, je teda fakt, že pro Frantíky slabost nemám, ale z ouplně jinejch důvodů, než že by někoho mlátili nákupníma košíkama.

:-)
Káťa,2 kluci 2562

4.2.2008 23:04:21
Ocean - čím to je, že já potkala asi jen jednoho Francouze,co nechtěl speakovat vůbec, dva,co se lehce upejpali a kupu takových, co normálně mluvili?? Pravdou ale je, že jsem byla jen dvakrát v Pařiži a jednou na riviéře (pouze na skok).
V "buloňském" lesíku se k nám (já + sestra) dokonce přihrnul jeden monsieur sám, když nás viděl nad mapou a mluvil krásnou čistou angličtinou.
No, už tam asi nepojedu,abych si nezkazila dojem:-D

Osobně mám radši UK.
Káťa,2 kluci 2562

4.2.2008 23:04:20
Ocean - čím to je, že já potkala asi jen jednoho Francouze,co nechtěl speakovat vůbec, dva,co se lehce upejpali a kupu takových, co normálně mluvili?? Pravdou ale je, že jsem byla jen dvakrát v Pařiži a jednou na riviéře (pouze na skok).
V "buloňském" lesíku se k nám (já + sestra) dokonce přihrnul jeden monsieur sám, když nás viděl nad mapou a mluvil krásnou čistou angličtinou.
No, už tam asi nepojedu,abych si nezkazila dojem:-D

Osobně mám radši UK.
Grace 35716

4.2.2008 22:15:53
čarodějko, nějak to už moc neřeším... a přitom stále to jde dolů, sice pomalu, ale jde.

Obědy mám normální a večer nejím přílohu.

Objevila jsem teď 2 naprosto báječné recepty na zeleninová kari, tak si je každý týden uvařím a jsem spokojená :-))))))

tady (ale není to žádná "klasika", budeš na to muset trochu sáhnout do narozeninových darů :-))))):

http://www.apetitonline.cz/recept/340/zeleninove_kari.html - dělám z libovolné kombinace zeleniny, někdy přidám kuřecí prsa. Naposledy - květák, lilek, cuketa, mrkev, paprika... mňam...

a pak toto /to už není tak nízkokalorický, díky tomu kokosovýmu mlíku, ale je snad ještě lepší, brambory možno klidně vynechat a přidat třeba zas kuřecí prsa :-))/:

http://www.apetitonline.cz/recept/728/kvetakove_kari_s_vejci.html

[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 65000  [Dalších 64650 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.