| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 65000  [Dalších 64640 >>]
Ocean 28569

Re: dobrý večer

4.2.2008 22:13:56
Oggi,vydrž Prťka vydrž;((
bude lípR^ přeci se nám nezvrhne i nejhodnější miminko na diskuzi

Sirko,fajn,že vám všechno klaplo.Ale nechápu,jak může tak krásná a rozmanitá země jako je Francie,plodit tolik nacionalistů,šovinistů a vůbec!;)totiž filmy s Luisem de Funésem jsou sice třeskutě ftipný,ale bohužel taky mrazivě pravdivý!upluli jsme tisíce mil v oceánech,ale kvůli jejich nechuti jakkoli pomoct,či hnout prstíčkem jsme málem ztroskotali u St.Tropéz.hnus velebnosti.na přechodu tě zajedou,v obchodě umlátí košíkem,z hospody vyvedou,neb jsi nežádoucí(más s sebou děti)
-tímto se omlouvám všem milým,empatickým,ohleduplným a jazakově vybaveným francouzům-teda jestli ňbákej takovej vůbec existuje ~j~:-D
elindra 28290

Re: středa

4.2.2008 22:09:25
Áňo, prima, cvokařka se nám sem hodí :-)

Čarodějko, to bude dobrý! Určitě to rychle zvládneš, chce to rutinu, jak říkal můj učitel v autoškole :-D

Hospoda u mě tento týden asi nehrozí ;((

Oggi, jak to že moje hodná beruška pláče? ;((
Čarodějka... 29409

Ahá, tak né středa, .... :-D

4.2.2008 22:07:49
Oggi,
checht....tak jsem Ti napsala o tom prášku na spaní dřív, než jsem si přečetla Tvůj příspěvek!
:-D :-D :-D

Marťo,
už jen 6 týdnů????
Fíha, to to letí!
Hele... né že to nakonec bude kluk!
To bys mě teda krapet převezla..checht...

Tak mizím, mám udělaný obídek na zítra a jdu spát.

(MMch Grace,
jak jsi na tom s "dietkou"?
Právě jsem tak "smutnila", že už fakt nevím, co si stále vymýšlet za jídla, abych stále neopakovala maso s brokolicí, maso s kukuřicí, maso s baby kartokou.... salát s masem, salát bez masa.... těstoviny, rýže :-)

Čarodějka... 29409

Re: středa

4.2.2008 22:02:49
Njn, vydržím, vydržím, neuteču jim :-)
Páč ta práce jako taková mě ba... leč je to trochu složitější, zavíráme v 15:30 a o 15 minut později tam již čeká pošťácký vůz a musím mu dát milion papírů, poštu, balíky atd... a musím mít hotovou uzávěrku, která mému kolegovi trvá tak cca 15 minut, leč mně cca 25 minut...
A když si vezmu, že bych měla to vše balit ještě sama, tak to dělám tak hodinu.
A páč to si prostě nemůžeme dovolit, tak mi on pomáhá a polovinu práce dělá on...
A z toho mám depku, páč když to stále dělá on, tak já nemám šanci se to naučit...
A když to chci zkoušet sama, zas by to trvalo... a on nade mnou stojí a je nervní a já pak taky ...
Njn, nebudu Vás tím zatěžovat, to se poddá :-)

Oggi,
myslím na Tebe a držíl ploutve, aby se Majda zklidnila! Chudinka, třeba na ní něco leze?
Nebo zoubky?
Prdíky?
:-(
Vydržžžžžžžž!!!!

Hele..nebo lupni prášek na spaní místo sobě jí!
:-D :-D :-D :-D :-D

Meggie . 26180

4.2.2008 21:54:47
Oggi, kéž by se to zase brzo zlepšilo!
Taky už se těším na nepřerušovaný spánek, nedávno spaly obě celou noc, už jsem skoro doufala, že se to začne lepšit, ale to jsem se spletla. Nicméně to ještě jde, včera se jen dvakrát probudila Lotka, Luisa spala až do sedmi bez přerušení.

Dneska byly poprvé po víc jak týdnu venku, eště nejsou úplně OK., ale už mají jen zbytek rýmy a kašle.
Chtěla bych napsat nějakou vtipnou historku, ale žádnou nemám!
Grace 35716

4.2.2008 21:47:28
co třeba hlad? nemá?
Oggová 34603

4.2.2008 21:45:03
Sirko, prášek na spaní bych lupla nejraději Majdíně~j~

Marťo, spí i u nás, vždy usne na chvíli a za chvíli zase ječí....

Grace, zuby jsem taky zkontrolovala....dole a po upozornění Ogga i nahoře, neb Anině třeba první zub vyrazil nahoře.

nu, vidím to na další "dobrou" noc
Áňa + 2 76942

4.2.2008 21:36:01
Oggi, vůbec ti nezávidím.
U nás se spí v klidu. Manžel dostal nedávno bednu vín k narozeninám, tak postupně ochutnáváme. No chtěli jsme i dneska, ale vypadá to, že usnul a zbylo to na mě. Tak radši budu končit a půjdu ho vzbudit-taková jsem zlá.
Marťa11 8076

Oggi,

4.2.2008 21:33:31
a řve i u tebe v posteli?
Marťa11 8076

4.2.2008 21:32:49
jsem debil... není středa, ale pondělí, to vím, ne :-D

Oggi, vydrž!!!
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 65000  [Dalších 64640 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.