| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 65000  [Dalších 64630 >>]
Sirka 34493

Re: dobrý večer

4.2.2008 21:30:13
Jdu se odmočit do vany, tak se tu mějte, ráno Vás zkontroluji. ;-)

Oggi, lupni si prášek na spaní, ale Ty asi ještě kojíš, co? :-(
Grace 35716

4.2.2008 21:26:31
Oggi, vydrž!!!!! brrrr, úplně se mi vrací začátky s T. Nerostou Majdíně třeba zuby?
Oggová 34603

4.2.2008 21:24:35
Sirko, v noci jsem zuřivě kopala do Ogga, aby Majdě vrazil dudlíka neb jsem myslela, že už s ní budu ošklivě třást....a "proboha, už mlč" jsem na ní syčela těsně před tím, než Ogg dorazil....

ach jo, tak já ho jdu vystřídat.....
Sirka 34493

4.2.2008 21:22:14
Prudíí? :-( Ještě, že nejsi doma sama. Živě si pamatuji, jak jsem s Hani třásla a řvala na ni mlč, proboha mlč a pak upadala do deprese, že jsem nervní labil, co nemá rád své jediné dítě. ;((;((
Marťa11 8076

středa

4.2.2008 21:21:49
Polly, Lelo, Jeno, Eli atd.... všem, kterým se doma něco s..., přeju, ať je brzo lépe!!!
nemocem zmar!!!

Čarod, s prací vydrž, začátky jsou opruz všude, určitě bude lépe!!!

Sirko, odpověď :-), jsem ráda, že se vám líbilo...

vítám novou tvář!!!

hospoda... já jdu tento týden na nějakou premiéru filmu (středa)... tak budu mít dost, normálně touhle dobou už spím...

už mi zbývá jenom 6 týdnů :-)... zatím stále chodím plavat i cvičit, tak se cítím docela ok... ale i tak bude co hubnout... ale to teď nějak neřeším...

hezký večer všem, zase juknu
M.
Sirka 34493

4.2.2008 21:01:15
Tak kostra letí, jo???? A co pupkatá kostra, to taky jde? :-D:-D
Oggová 34603

4.2.2008 20:58:30
prudí........
Grace 35716

4.2.2008 20:52:08
No já jsem na tom tento týden trochu mizerně... jedině zítra nebo ve středu. Ve čtvrtek má večer K., v pátek razím do Rakouska lyžovat a ono má jak na potvoru pršet.... Hany udělejte s tím doma něco, pls!!!!!!

Sirko, Ty jsi rozhodně nepřehlédnutelná!!! Taky jsem Ti psala dřív, než jsi se tu vůbec objevila ;-)

Eli, chudák Šíma :-( MMCH KIK byl taky za kostru :-) vděčný převlek ;-)
Sirka 34493

4.2.2008 20:51:44
Ocean, trefně si je popsala, ještě, že jsem jim nerozumněla. Myslela jsem si, jak chabou až mizivou angličtinu mám, ale alespoń jsem se snažila, druhá strana nikoliv :-( Ale ne, bylo to tak 50 na 50. Někteří se snažili, někteří ne.

Super byla naše paní delegátka. Sama nás vyhledala až na pokoji, protože jí bylo divné, že jsme ji nezavolali po příjezdu do Francie, měla strach :-) My jsme zvyklí, že se tak nějak staráme sami o sebe a tak jsme se ubytovali a vyzvedli skypasy sami a ani nás nenapadlo, když nejsme v nouzi, delegáta kontaktovat. :-)

Meggie, neměla jsem s sebou foťák, jen jsem fotila na mobil. Musím nějaké fotky vytáhnout z ostatních.

Oggi, co Majdalénka, ještě prudí???

Marťo, mail!
Ocean 28569

4.2.2008 20:37:49
Sirko,vítej nám z5 R^~s~;)
co protivní,agresivní,neempatičtí frantíci?checht,mám na ně od léta pifku

Káťo,na power jogu chodím každej týden,ale tentokrát to bylo nové,lepší,kvásnější,neb jsem tam byla BEZ! není nic nepřijemnějšího,než dítko,který se schoulí pode mne na podložku,když zrovna balancuju na jedné ruce.nevíc fakt mě to chytlo.výkonnost jde nahoru,sestavy jsou pokaždé jiné...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 65000  [Dalších 64630 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.