| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 65000  [Dalších 64610 >>]
Sirka 34493

Re: dobrý večer

4.2.2008 19:40:27
Ahoooooojjj :-)))

jsem zapomněla smajle a teď vypadám jako děsná prudička ~k~
elindra 28290

4.2.2008 19:40:14
Ahoj filosofko! :)

Ahoj Sirko! :-)

Ahoj holky, :-)
Šimon má teplotu :-( Byl ve školce na karnevalu za kostru a tak mi nepřišlo divný, že je tak bledej až najednou si chtěl odpoledne lehnout, tak jsem na něj šáhla a pěkně hřál :-( Ale proti Lele nebo Polly je to asi prkotina, trošku kašle, tak snad to bude fofrem fuč.
Áňa + 2 76942

4.2.2008 19:37:45
Díky za přivítání. Studuji filozofickou fakultu.
O dlaňování teda slyším poprvé. Ale sama postupem času zjišťuji, že spousta věcí se žehlit nemusí.Taková košile, když se dobře pověsí...
Kukula* 28272

4.2.2008 19:20:43
Sirko, ahooooooooooooj! .-)

Oggi, neboj, do tý doby se uklidní. Neznám ženskou, která by si nechala ujít takovou dámskou jízdu. ;-)
Oggová 34603

4.2.2008 19:16:29
Sirko, ahooooj:-)
Oggová 34603

Re: Dlaňování... ;-)

4.2.2008 19:16:09
Kukulo, pokud budou další noci s Majdalenkou ty, jako za posledních pět dní, tak se obávám, že na žádný sraz s KM nejedu...
A dobrou chuť:-)
Sirka 34493

4.2.2008 19:14:11
týdnu bez KD mělo být...

možná mám i vroubek na KM, nebo jsem asi zcela průhledná, tak ještě jednou AHOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!
Kukula* 28272

Re: Dlaňování... ;-)

4.2.2008 18:59:52
Čarodějko, :o)))))
Páju úplně vidím! Taky mu nemusíš všechno říkat. ;) Ostatně, košile už jsou u nás nějakej ten pátek krásně nažehlené, neboť na to máme paní. Naposledy jsem žehlila košili AQM na svatbu...

Jeno :-(

Lelo, vidíš. Už se nám to hezky načítá! ;-)

Aňo, vítej!

Grace, ano!!! Navrhni plac a čas a já Tě budu slepě následovat, mňam. :-)

Oggi, nebuš lebkou do dubu a mysli na dámskou jzdu, jenž se kvapíkem blíží!

Ajajaj, málem mi zapadl kousek jitrničky mezi Alt a mezerník, tak jdu raději jíst jinam.

~j~
Sirka 34493

4.2.2008 18:56:05
Co to je? Taková úzká rodina? To je jako nějaké znamení?? :-)))

Jeno, držím palce. Myslím, že máte k Hátě další dva domácí mazlíčky ;-)

Do hospody bych šla, ale nevím, jak moc si to po tom týdnu bez KM a bez MM mohu dovolit :-))). Ale myslím, že to půjde ;-)))

Eli, zblbla jsem část mé rodiny a jejich známých do vynikající skupiny The Prostitutes :-) (snad to mám dobře napsané, původně jsem chtrěla napsat jen TP)
Čarodějka... 29409

4.2.2008 18:55:54
Terino,
souhlas....ta hnusná široká reklama je nepříjemná!
:-(
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 65000  [Dalších 64610 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.