Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 18:53:46
Hoj ženy,
zdravím, dočítám a umdlévám ![]() Jeden sen v práci lepčí než druhej! ![]() Počáteční nadšení vyprchává... bo když jsem tam byla první dny, tak mě "na lidi" pustil třeba na hodinku dvě a byli-li lidí víc, hned mě střídal... Teď už nééé.... a celej den je tam neganuda, chodí jeden člověk, pak 10 minut nic, druhej... atd... A v 14:45 to začne a je ten největší nábuch před zavíračkou a navíc lahůdky.... firmy, co nosí třeba 30 dopisů, z toho je 10 obyč, dva cizina, pět velkých, 15 doporučených, atd.... Chjo... než získám tu rutinní praxi, stresem chcíííípnu! ![]() Ocean, nechodím.... o vánocích mi luplo v zádech a od té doby jsem byla až minulou středu poprvé v posilovně. Zítra jdu zas.... Do posilky budu chodit vždy 2-3x týdně v polední pauze... a když se pak dovalím v 16:30 domů, tak se přiznám, že když padnu na gauč, jsem nejspokojenější... natož ještě jezdit na 20h. na power jogu! ![]() Aňa nezná TW? Divné! ![]() Lelo, si to teda vyžíráš, že? :-( Jeno, :-( :-( :-( :-( :-( |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 18:35:13
Tluču hlavou o stůl..prej hospůdka, buééééé. Proč tu není bulící smajlík??
Ocean, bohužel, již se to naučila.... Kdyby ale aspoň zlobila, že bych na ní třeba mohla být drsná ..ale ona spíš vypadá nemocně![]() Prach je hnus, stále je přítomen a to jsem si dnes opět dala cvičně s koštětem celý byt. |
| Grace | 35716 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 18:07:40
Vítám novou tvář Aňu!!!!
Jeno, to je mi líto, také držím palce, ať je vypipláte! Co nějaká hospůdka v brzké době? ;-) ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 16:27:53
Jeno - držím palce, ať je vypipláte.
|
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 16:22:21
Lelo, je jim skoro měsíc, tak to je celkem pozitivní. Mlíko budou potřebovat ještě tak asi další měsíc, uvidíme.
|
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Pondělí4.2.2008 16:15:52
Co se jí stalo nevim. Našel ji Jenoň a nic zjevnýho neobjevil. Na pitvu ji dávat nebudem - jednak je to jedna z dvou neregistrovaných a druhak byla odděleně, takže by to nemělo mít nic společnýho s dalšíma ovcema.
Jehňata pijou z flašky - zatim mix kravskýho mlíka a tatry, což mi poradili na pohotovosti, na kterou mi dala číslo Káťa a sušený jehněčí mlíko už je objednaný - snad dorazí ve středu. Tenhle tejden si vzal Jenoň dovolenou a příští tejden mám já prázdniny, pak uvidíme. Ovšem teda jak jsem se tu holedbala, že nemam problém jíst naše zvířata, tak u těhle dvou - jestli to přežijou - nevim nevim kdo je pak bude zabíjet a jíst :-( Už se nechaj chovat... |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 16:06:41
Ocean jaká byla Power jóga???
Velké dítě má zvýšenou teplotu, tudíž to zítra na školu nebude .O(((((((((((( Poputuje k babi neb já bych další den doma psychicky nezvládla a zítra jdu prudit do kanclu. |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 15:35:59
nesnáším enter
![]() Lelo,to zní strašně,přeju,ať je líp! ehm,neměli by jste si nechat nějakým zaručeným odborníkem prohlídnout zóny v novém domě?checht Fojtice,děkuju za tip ![]() Oggi,s hnusem vzpomínám,jak nám za chodu domácnosti brousili sádroše.prach úplně všude.nejhorší je,že vytřeš a za hoďku sedne další Majdinka umí zlobit,néé,to ti nevěříme ![]() dnes jsem si poprve užila power jogu BEZ,ponivač OBĚ holky byly ve školce.to je pohoda.Batole bylo ze školky tak utahané,že spí už 3h. Čarodějko chodíš,nebo jsi to vzdala? |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 15:22:07
Ahoj ženy,
zvláště pak zdravím on line Elindru a novou,podezřele mladou tvář ![]() Jeno,já letos našemu psovi,kterýho jsme poprve díky dobré dostupnosti vzali na loď a kterej plachetnice a cokoliv nestabilního ze psí duše nenávidí,zpívala každý ráno před vyplutím tu odrhovačku:Jack se strašně vody štítí,jak má namořníkem býti... ![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 15:20:32
Lelo,
tos měla napsat hned na začátku, že tě máme dámovat ![]() Ale po telefonu jsi vypadala celkem nezlomeně ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.