Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pani jedna | 6505 |
Dobré odpoledne4.2.2008 15:20:20
všem, marodům u Poly a Lely atd. obzvlášť, hlavně ať už je líp...Lelo - když jsem byla malá, tak táta byl na služebce zásadně tehdy, když šlo doma ostatním členům rodiny o zdraví, to asi prostě musí být
![]() My jsme doma z hor, dočíst vás byla fuška. Jsme celí a dítko první den, kdy bylo krásně prohlašovalo, že ho lyže děsně baví, sjezdovku opustilo, až když fyzicky opravdu odpadlo. Leč - je po mě, druhý den bylo ošklivo a to už tak žhavé do lyží nebylo... Dneska šli se školkou plavat a byla scéna - že tam nechce, že se musí potápět (nesnáší) a plavat bez pásku (bojí), tak nevím, jestli to nějak snažit překonat za každou cenu, nebo vzdát ![]() A zítra mám dopo něco důležitého, tak mi prosím někdo něco držte (cokoliv co pomáhá ) a já vám pak povím o co šlo, dík ![]() Taky zdravím novou Aňu:o) PS: dnes jsem koupila HP, rodina bude bez večeře, asi... |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 14:05:06
A konečně bych mohla přivítat novou tvář...
Áňo zdravím, jakou školu děláš? |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 14:02:35
Lelo, ty jo, mám pocit, že už prostě nevládzem, ale proti tvému víkendu byl ten můj "procházka růžovým sadem"....
Přeju ať je co nejdřív líp!!! |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 13:59:58
děkuju za soucítění!
já myslím, že teď už je to v pohodě )pokud nezačne horečkovat dráče) - na dávivý kašel jsem celkem zvyklá a ten průjem taky jde, pijou a čert dnes i něco málo pozřel. Dr pravil, že je to viroza - asi jo, chřipka by měla dramatičtější průběh a horečky asi déle než 2 dny. Káťo, už jsem se zděsila, co s mými miláčky! Doufám, že až budou u nás, tak ještě porostou - na to se děti těší nejvíc ![]() se.e mě to auto - manžel naznal, že na nové (rozuměj - novější jeté) momentálně nemáme peníze a tohle už je na heslo (které neznám). Bez auta jsem v řiti Když je manžel déle pryč, jezdím s jeho, jinak jsem odkázaná na plechovku - dnes s dvěma nachcípanýma dětma bych k dr pěšky ty 2km nedala ![]() |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 13:53:44
Polly, to je hrůza
vy už musíte mít vybráno na 10 let dopředu... Přeju, ať už je líp!!!Kukulo, další věc, co máme společnou ![]() ![]() HP - četla jsem dva díly a nějak nechápu, co na tom ti lidi mají ...Marťo, stopstavy v porodnicích jsou, mám pocit, už od narození dráčete - neboj, když fakt rodíš, tak tě jinam poslat nemůžou ![]() námořnická písnička?? napadá mi jen něco, kde se zpívalo "johohóóó" ![]() Vítám Áňu! co studuješ? Čarodějko, ráda bych viděla dlaňování košil v praxi Jeno kolik je jehňátkům??? ať se zadaří s krmením!!oggi, chlebová pochoutka ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 13:50:10
Lelo - to je naprostá hrůza!!!! Kdybys pobývala blíž, dorazila bych Ti vypomoct, chřipky se jakožto očkovaný jedinec nebojím a teď řáděj asi převážně chřipkové viry.
U nás je smrkající dítko vcelku pohodě, pošupajdí k babičce neb musím k zubaři. Jeno - zbylé šneky odvezu odpol k Intersparu do zvířecího obchodu (Lelo, Ocean - vase drahousky tady pochopitelne nechavam / kurna prepnula se mi klavesnice na english a nejde to spravit - hurááá, už snad v pohodě ![]() |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 13:44:19
Lelo, to je kalamita
![]() |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 13:42:05
Zdravím vás
![]() aktuální stav u nás: - čert v sobotu celou noc 40, výtečné bylo, když meducínu podanou ústy hned zvracel a čípek si nenechal vpravit (mmch, je vůbec možné proti vůli pacienta tento vpravit?) - sráželi jsme vodou. V neděli už neblinkal, teplota cca 39.5, srážet šla. Dnes - bez teploty a vesel - já v noci ze soboty 39.5 Do toho blijící čert v mé posteli, vše poblité ... celý včerejšek v loži, přes 39. Dnes nadopovaná brufenem + paralenem funguji, nic jiného mi nezbývá.- obě děti se dáví a kadí vodu. Ráno jsme vyrazili k dr - ještě s manželem. Chtěla jsem, aby mi přendal dětské sedačky do auta a toto vyvezl z garáže. Auto nejelo. Zapřáhli jsme lano. Zablokované kolo (je to normální?? Auto stálo asi 14 dnů v garáži, nebylo zabržděné - a jedno kolo "zamrzlo" - manžel pravil, že to roztáhneme - roztáhli, ale prvně jsme museli auto vyvléct couváním z garáže (rýha cca 20m, kolo stále zablokované) a pak ho táhnout dopředu ... kolo se točilo, auto nastartovat nešlo Manžel mě a děti dovezl k dr a jel koupit novou baterii. U dr lidí jak psů (navzdory poplatkům ), tož nás zase vyzvedl a jeli jsme domů, zvládl mi ještě dát tu baterku do auta (původně vyhrožoval, že to budu muset udělat sama) a odjel - na jednání za Lincem dorazil jen s asi hodinovým zpožděním ![]() nám pak dorazil domů pán a opravil ten prokletý špunt u vany - juchuchůůůůů pak jsme jeli k dr a tam už nikdo - juchuchůůůů (jako dr tam ještě byl - výsledek - máme vydržet - toto povzbuzení za 60káčé![]() děti odmítají spát (chtěla jsem ulehnout taky). mno. dámujte, jen jsem se chtěla vypsat ![]() |
| *Terina* | 12313 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 12:35:17
Ahoj! Zdravím po víkendu! Cestu vlakem jsme všichni přežili ve zdraví, i když to začalo všelijak... Na nádru v ČB udělali z jednoho vlaku, kterým jsem měla jet, vlaky dva - jeden jel přímo, ale měl výluku, druhý odklonem přs Plzeň. Paní na pokladně mi nic nevysvětlila, rovnou mě poslala do odklonu... Jak se věci mají jsem zjistila z hlášení rozhlasem...
Nakonec jsem ale stejně rozhodla pro odklon, slibovali (a nutno říct, že splnili), že zpoždění nebude nebo jen minimální. Tak jsme zvolili neokoukanou cestu a možnost nevystupovat cestou z vlaku, navíc díky tomu vlak nikde nestavěl...Dva vagóny (ze tří pro sedící, zbytek byl lůžkový) byly plné dětí, takže moje děti měli o zábavu postaráno... Vedle navíc seděla holka asi jako Robin, co mu půjčovala autíčka... Na přestupu v Praze jsem stihli správný vlak. Ten jen ovšem opět odklonem, tentokrát už to nějaké zpoždění udělalo. Druhá, byť kratší jízda, byla o dost horší, děti už unavené, ve velkoprostorovém voze Robin stále pokřikoval, předváděl tygra, co měl v knize atd. (no, hlavně, že nebrečel...), Babet si vynucovala pozornost a chtěla mi stále sedět na klíně, přidávala hlášky typu - Mamí, ta paní vypadá jako kočka! (Vypadala...) ![]() Taky máte vpravo na stránce tak širokou reklamu? Ta diskuse je hrozně hubená. ![]() Chleba jsem ke svačině, měla snad jen 2x a šíleně se mi navalovalo, jak jsem to suché nemohla rozžvejkat... |
| Lída,3 kluci a holka | 25285 |
|
|
Re: dobrý večer4.2.2008 12:17:31
Někdy ke konci základky jsem si "chlebovou pochoutku" k svačině fakt dělala sama
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.