| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 65000  [Dalších 64580 >>]
Áňa + 2 76942

Pondělí

4.2.2008 12:12:52
Jeno, to je k vzteku, co se jí stalo? Takže budete krmit z flašky?
Oggi, to mně připomnělo, jak mi dělal svačiny do školy táta. Dva tlusté chleby a do toho másla, jen aby se neřeklo. To jsem radši ani nevytahovala z tašky.
elindra 28290

Re: dobrý večer

4.2.2008 9:51:56
Oggi, chlebová pochoutka, hmmmm:-)
Oggová 34603

4.2.2008 9:24:51
To vás ale určitě pobaví.....dělám Anině svačinu do školičky, vše pěkně zabalím a připravím do batůžku...teď si říkám, dala jsem jí tam vůbec tu šunku? Co myslíte?
By asi koukala, neboť jsem jí jen překlopila dva suché chleby na sebe a krásně zabalila do ubrousku:-D...

Káťo to by bylo skvělý, moje hlídačka nemůže a agenturu už hledám, ale nějak nenacházím.
Káťa,2 kluci 2562

4.2.2008 9:09:09
Oggi - najmi paní na úklid, druhý šoupni Majdu ven do kočárku a sebe zasuň do postele!!!!!
;)
Káťa,2 kluci 2562

4.2.2008 9:07:56
Jeno - doufám,že vám na pohotovosti poradili. Jináč bych jim tam udělala tóčo!!!! Minimálně jeden tamní MVDr. dělá i tato zvířata a poradit by si měli všichni!
Kdybys cokoliv potřebovala, dej vědět.
Jsem měla včera večer nějaký vize,když jsem na noc nevypnula mobil - což normálně dělám - to by ses mi ovšem v tuhle hodinu nedovolala :o)))
Držím palce, ať je všechno OK a jehňata to zvládnou. My takhle jednou piplali malý králíky a zachránili jsme všechny.

Mám doma velké dítě s rýmou, smutní, že nemůže do školy (já také!!),ale smrká a kejchá děsivě, byl by v dětském kolektivu proklet a zavržen.
Oggová 34603

4.2.2008 9:06:30
dobré ráno......i když tedy já bych byla raději, kdyby platil nadpis...

jsem totál zničená, Majda se rozhodla, že hodná už byla dost dlouho, tak mi to dává v noci pěkně vyžrat...máme prokopnuto do druhého bytu, takže už máme náš "megabyt", je to úžasný, ale práce pořád jako na kostele.....
Všude je pořád děsně prachu a nemůžeme se ho zbavit, takže pořád jen vytírám a vytírám......jak je volná chvilka, tak tu řádím s koštětem;-).
Chtěla bych napsat něco třeskutě vtipného, leč co to? V hlavě mám prázdno a oči se mi zavírají......hm, jsem totál...

Grrrrrrr, už zase ječí.....
Sirka 34493

4.2.2008 8:06:29
Ahoj :-)

všechny moc zdravím, zvláště pak nové tváře. Snažila jsem dočíst, ale je toho moc. Doufám, že mě někdo někdy doinformuje :-)

Přijela jsem v sobotu asi v 9h ráno a přiznávám se, že jsem KM otevřela až teď. V sobotu jsem byla total grogy. Hani byla u babičky a Sirkoň spravoval někde nějakej počítač (jen mi pomohl s věcma domů a vypadl), takže mě ani doma nikdo nečekal, bohužel ani to jídlo v lednici. Naštěstí mě zachránil přítel H. a vzal mě na oběd do Opery a tam jsem se přežrala krevetama, mušlema a lososem. :-p
Jsem psala Sirkoňovi, ať mi něco malinkatého uvaří, neměl čas :-(.

Francie byla úžasná, fakt nádhera, jak už jsem psala. Negativa jsem shledala 2 a to: hodně lidí na jednoduchých sjezdovkách - odtud má sociální fobie. Po mém masakru na lyžích asi před 5 lety se lidí bojím.
A druhé negativum - difuse. Hnus fialovej, když máte pocit, že je vidět dobře a pak zjistíte, že nevíte, kde je boule, konec nebo bok sjezdovky, prostě žádná hrana není vidět. Naštěstí byla jen 2x půlden a dalo se najít sjezdovky v nižších polohách , kde nebyla.

.. a te´d už nevím, co jsem chtěla napsat :-oo
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

4.2.2008 6:28:21
Hm, tak právě mi volal Jenoň, že ta máma od jehňátek je mrtvá :-(
Jdu hledat složení mlíka na krmení...
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

4.2.2008 6:12:11
Ahoj Áňo, máme podobný zvířata :-)

Čeká mě už třetí narvanej tejden ze sebou... (dnes po práci musíme vymyslet ty otázky pro rodiče (a prosadit), zítra po Kildových pohybovkách přijede paní z Rané péče kvůli Bojkovi, ve středu a čtvrtek do večera zápis, v pátek přijede na víkend kamarádka s autistickym chlapečkem - na ty se teda těšim, ale nejsem si jistá, jestli budu ještě vnímat).
Tak se tu mějte...
Áňa + 2 76942

3.2.2008 23:19:29
Káťo, sexuální partneři: no, to co bylo v mládí, to nepočítám, protože to jsem ještě pořádně nevěděla, co se mi líbí a teď mi naprosto stačí manžel. V tomhle směru jsem si snad vybrala dobře.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 65000  [Dalších 64580 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.