Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Dlaňování... ;-)3.2.2008 21:50:16
Kuku,
právě přišel do obýváku Standa v košili, co si donesl ze sušárny, v ruce nese rozprašovač a říká: "Mami, vyžehli mi pls košili" )))))))Já vzala rozprašovač a začala na něj stříkat. Musím říct, že bych V8m přála vidět ten Páji výraz! ![]() Prý: "Co to jako děláš????" A my se Stantou dvojhlasně: "Dlaňuju" (Dlaňuje) ![]() Pája vyřízenej ! Prý: "To mu to jako nemůžeš vyžehlit???" Standa: "Prosím Tě, to je dobrý, to stačí! ![]() A Pája: "Tak to jsem ještě nikdy nikde neviděl..." Já: "Tsche, máš vidět AQM, jak je rád, že má do práce "vyžehlené" košile!!" Pája: "Co že?? ONA taky???" :- D D D D D D Dobrou... ![]() |
| Áňa + 2 | 76942 |
|
|
dobrý večer3.2.2008 21:45:06
Ahoj, berete mezi sebe nováčky? Mám jedno dítě (+ dalších šest v děcáku, jak říká manžel). Jsem na MD a momentálně ještě jezdím do školy.
|
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Námořnické písně..3.2.2008 21:23:47
Právě jsem si v kině poplakala u "Ps.Miluji Tě."
A poprvé jsem viděla Cathy Bates v kladné roli. Proč muži lžou mě pobavilo. byť předpokládám, že MM by J.Lo odmítnul, protože má velkou prdel :o)) |
| Eržika. | 36295 |
|
|
Re: Námořnické písně..3.2.2008 20:28:33
U más frčí "Tři kříže" a ještě mě napadá "V hospodě u tří Bernardýnů" na známý nápěv, je sice trochu víc o chlastu, ale jednoduchá a chytlavá melodie.
Ehm, v tombole na Společenském večeru česko-čínské společnosti jsem výhrála v tombole "otvírák pekingská opera", no mohlo to být i horší, taková "plastika buvola" byla stejně hrozná ale mnohem rozměrnější ![]() Zdravíme marody, je to na prd, já musím zaťukat, právě jsme skončili a najíždíme na plný režim. Čarodějko, jestli tě to potěší, tak my vstáváme o půl šesté a ve čtvrt na sedm musíme padat z domu, budu-li škrábat auto (pohledem z okna se ujištuji, že ano) ještě dřív... |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Námořnické písně..3.2.2008 19:13:34
Případně ještě:
4. V Yokohamě v přístavu, kde noc vládla tmou, loučil se tam mánořník, se svou dívenkou.... a japonečce malé, slzičky stékají... |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Námořnické písně..3.2.2008 19:10:11
1. Hudsonské šífy...
2. Když se strýček Jakc narodil... 3. Výprava velrybářská kolem Grónska... |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 17:27:30
Uf, tak člověk je chvilku bez netu a málem jsem svoji nej diskusi ani nenašla!
Všem marůdkům a marodům přeji brzké uzdravení! Vysvědčení u nás nakonec dopadlo dobře, pančitelka na ČJ "dostala" rozum a holce dala jedničku, takže byly samé. Zrovna před chvilkou jsem dceu zahnala, ať si jde počítat něco na přijímačky, ale nevím, nevím ... od příštího týdne bude docházet na přípravu k jedné studentce, tak doufám, že holčina bude mít víc trpělivosti než já! Jeno, mě napadá jen "Ej, úchněm" Marťo, dneska jsem objevila u mamky katalog "jisté" cestovky, jedou první týden v březnu na lyže do Itálie, jedou od této cestovky už poněkolikáté ...Meggie, gratuluji k narozenému mrňousovi! Čeká mě tu hora prádla, tak jdu na ni! ![]() ![]() ![]() |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:33:58
Jé, to už jsem dloouho neposlouchala...
|
| Grace | 35716 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:20:54
Meggie, moc gratuluju k SUMO neteři!
))Polly, Lelo a všechny ostatní, co máte doma marody nebo samy marodíte, držím palce, ať je to rychle za vámi!!! Sirko, už jsi tu??? |
| Grace | 35716 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:19:22
Námořnická:
Iván Gutiérrez a Zuzana Navarová, 1999 Kytky toho léta voněly ti čím dál víc a víc i stromy rostly vejš a noční nebe blikalo tak nízko To vítr tajil dech a kdo by usnul v horkejch zdech, ach, ten ten se svýho rána nedožil, ech, ten by leh"" ten by leh"" na černej mech a zdech"" Holky toho léta voněly ti čím dál víc a víc i ptáci chtěli vejš a žhavý srdce tikalo tak blízko To tango bralo dech a kdo by čekal v horkejch zdech, ach, ten ten se svýho rána nedožil jo, ten se pic"" v ten černej hic a nic Krok sun krok, už v přístavech se dní jak tenkrát krok a krok sun krok, to pirát smí zas jednou Kouř a pára, soudnej den všech dní vzpomeň si harmonika hrála, co je s ní vzpomeň si harmonika hrála, co je s ní vzpomeň si Kouř a pára, soudnej den všech dní Tango toho léta pálilo tě čím dál víc a víc to housle zněly vejš a hustej vzduch jsi krájel irskou whiskou To břitva krotí dech a bledej frajer sotva vzdech"" ach, ten ten se zrána bílej probudil jo, rudej šlic a černej hic a nic Krok sun krok... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.