Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:11:33
akorát neni vůbec námořnická
![]() |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:09:08
Koukam, že to neznam - zkusim kouknout, jestli to někde neni v mp3.
Vzpomněla jsem si na písničku z vodáckýho kroužku Má chytlavou melodii a tleská se k ní:Babička Dallila - Pacifik G 1. My měli babičku čilou jak lasičku, - D G vstávala o půl třetí, říkala den co den:"Nespěte pořád jen, D G čas jako mustang letí." C - D G Brnkala na starém spinetu, kamarád její byl Vinnetou, někdy též na moment přišel Old Shatterhand, D G C ten s ní hrál na trumpetu. C G C R: U-smívej se, ty můj broučku, mládí smutek nesluší, G C vzhůru pusu do obloučku, ať se srdce rozbuší, G C úsměv, to je pohlazení, úsměv lidi v lepší změní, G C G u-smívej se, ty můj broučku, ať nám smutno není! 2. Když slunko vysvitlo, babičku to chytlo, nebyla k udržení, volal hlas přírody, lesů a hospody, toho si člověk cení. Spacák si narychlo sbalila, do termosky grog si nalila, na tramp to valila pod jménem Dallila, lidi, to je k zbláznění. R: 3. Vyštěkly pistole do sklenic na stole, když už nebylo co pít, střepy, ty prej věstí vždycky ňáký štěstí, babička dovedla žít. A taky uměla vyprávět, jak jednou bizona střelil děd, dal ho do ruksaku a cestou ve vlaku střelil ho za rumů pět. R: |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:02:33
Ještě mi vypadlo tohle, jak jsem to hledala, tam bys něco mohla objevit:
http://www.simandl.cz/stranky/fotky/20060701tabor/soubory/piratske_pisnicky_sloupce.pdf |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 13:00:51
http://zpevnik.folktime.cz/zpevnik/taborova-klasika/hej-sup-namornici
|
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 12:58:24
Jeno, škoda, děti tyhle drasťácký songy milujou. Ještě jsem si vzpomněla na pirátskou písničku Sklepáků... ale ta je taky nepoužitelná. Ale moje babička mi zpívala takovou písničku, už si ji moc nepamatuju, ale byla asi neškodná, začínalo to nějak takhle:
Táhlo už k večeru na malém škuneru... a už nevím. |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 12:46:52
Eli, to by se jim určitě líbilo
Ale nevim jak rodičům Já už jsem si nedávno odpustila tohle:Všude je mor a támhle hnije mrtvola, krkavců sbor svou píseň kráká dokola a mrchožrout sem na večeři zalétá a roznáší tu divnou vůni do světa. Atd..... Proč muži lžou? Dřevorubec kácel stromy u řeky. Najednou mu sekera spadla do řeky. Začal naříkat a v tom se zjevil Bůh: "Proč tak naříkáš?" ptal se ho. „Ach, Pane, spadla mi do řeky sekera. Bez ni se nemohu živit.“ Bůh sáhl do vody a vytáhl zlatou sekeru. "Je to tvá sekera?" zeptal se. "Ne, není," odpověděl muž. Bůh z řeky vytáhl stříbrnou sekeru: "Je to ona?" "Ne," zněla dřevorubcova odpověď. Potřetí sáhl Bůh do vody a tentokrát muži nabídnul železnou.sekeru. "Ano, to je má sekera," zaradoval se dřevorubec. Boha potěšilo, že je tak čestný a poctivý, proto mu daroval všechny tři sekery. Po čase se muž procházel se svou ženou na stejném místě. Náhoda tomu chtěla, že jeho žena uklouzla, spadla do vody a utopila se. Dřevorubec začal plakat. Proč pláčeš?" zjevil se před nim Bůh. "O Pane, má žena spadla do řeky a utopila se." Bůh vešel do vody a když se vrátil, vedle něj stála Jennifer Lopez. "Je to tvá žena?" zeptal se Bůh. "Ano, to je ona," odpověděl muž. "Lžeš" rozhněval se Bůh, "to není ona!" Dřevorubec padl na kolena a řekl: "Odpusť, Pane, ale musel jsem. Kdybych ti řekl NE, nabídl bys mi Catherine Zeta-Jones. Kdybych odmítl i tu, vrátil by ses s mojí ženou. Já bych pak řekl ANO a ty bys mi dal všechny tři. Jsem chudý muž. Nedokázal bych se postarat o tři ženy najednou." Z toho plyne ponaučení: Pokud muž lže, má pro to dobrý a čestný důvod a dělá to pro blaho druhých. |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 12:40:16
Jeno:
Na rakvi sedí 15 chlapů, johohó! Pijte rum! ![]() |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 12:18:05
Nemá někdo tip na nějakou námořnickou písničku pro děti?
|
| Marťa11 | 8076 |
Re: Polly . . . . .3.2.2008 11:39:28
kurnik... a ještě to tam hned skáče...
tak ať je na všech frontách lépe!!! ........ Meggie, tobě gratuluju k neteřince!!! ![]() ![]() jen ty stopstavy v porodnicích mě trochu znervóznili, já prostě nikam nejedu... ![]() |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Polly . . . . .3.2.2008 11:38:03
tak koukám, že tady frčí "dobré" zprávy
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.