Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 11:06:21
Polly, ať je to brzy za váma!!!
Čarodějko, u nás teď probíhá velký plánování; kdo, kdy a s kým bude doma. Situace je stížená, neb nám onemocněla i AQM mamka, takže to bude veselý... Meggie, nedělej tajnosti! Každýmu je stejně jasný, že to bude zase něco jako Grizelda, Mercedes či Izadora, jak je u vás zvykem. ![]() Káťo, svoje děti bych doma fakt učit nemohla. Krapítek mi chybí trpělivost. Takže to jen a pouze tiše obdivuji. K vaší vášni pro HP se nepřipojím. Absolutně mě to nebere. ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 11:03:49
Polly - to je děsný!!!! Moc na vás myslím!!!!
Jeno - já udělám kontrolu šnečího skladu a dám vědět,díky za nabídku. není to fér vůči lazarům,ale musím se pochlubit, že naši si vzali děti na chatu, jsme tu s MM sami - takže se ubírám z vany směr ložnice..... |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: Polly . . . . .3.2.2008 10:30:59
Polly :-(
Káťo, jak jsi na tom teď se šnekama? Zvažuju jet za týden na burzu s pakobylkama, tak kdybys chtěla, mohla bych zkusit vzít i Tvý nadbytečný šneky... |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Polly . . . . .3.2.2008 10:13:46
:-( :-( :-(
Chudinko...Ty si to teda vyžíráš! Tak ať je Vojtovi líp! Myslím na Vás a pak dej vědět, jak na tom jste! To je v prdeli, jak děti marodí, je to hnus.... :-( No nic, přeji všem krásný zbytek neděle! Zas se ukážu nejspíš zítra večer, estli přežiju den! ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: :-)3.2.2008 10:10:24
blbej entr!
|
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
:-)3.2.2008 10:10:00
Dobrá ranko ;-)
Meggie, tak že ségře moc mo gratuluju!!!! Hlavně, že jsou holky obě v pohodě a zdravé!! Kukulo, Lelo, chjo... tak pevné nervy s marody a ať se fšici brzo vykurýrují! Jí to měla teď 14 dní trojmo! Zítra už jde Miťák do MŠ, tak to bude ráno zas kruté! Vstávat v 6:15 a v 7h. už musíme vyrážet do školky... chjo.. Eli, na H.P se taky mooooc těším! Ještě jsem se nedostala do knihkupectví ![]() Vlastně ani nevím, estli jsem se nějak nedohodla s Monty, že má možnost ho sehnat za lepčí peníz? ![]() Musím se ji zeptat, ať ho pak nemám doma dvakrát a nemusím číst dvě stejný knihy ![]() Jinak já se do jeho přečtení nehrnu hned, stále to odkládám, ať se "mám na co těšit"! Až ho dostanu do ruky, dva dny nic jiného nebudu dělat a za dva dny mi bude šíííílěně líto, že jsem ho už přečetla a je konec :-( Takže si tento díl pak musím vychutnat! ![]() |
| Polly... | 33657 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:3.2.2008 9:35:16
Ahoj KM,
opět se hlásím jen v běhu. U nás se leden zapíše do dějin černým písmem. Kluci byli 14dní nemocní a když už to minulý víkend vypadalo, že budou fit, začal mít ten mladší horečky a kompletně se osypal. Samozřejmě vše vypuklo v den D, kdy probíhala stěhovací akce kulový blesk. Takže jsme v neděli jeli na pohotovost na Bulovku, tam dr. přiznala že NEVÍ, co mu je a poslala nás na infekční! Tam nějaká moc chytrá mudra vyhrnula Vojtovi tričko a prohlásila, že má spálu a hned mu bodla penicilin. Uf. Teplota ani vyrážka ale ani po třech dnech neustupovaly, tak jsme se vydali do Motola. Tam se už vyděsili, konečně nabrali krev, moč a udělali všechny testy. Verdikt: zánět ledvin nebo močových cest v kombinaci s aktivací atopického ekzému po celém těle. Napíchli Vojtu na kapačku, začli do něj sypat intavenózně ATB Cefzil a zavodňovat ho. Fakt maso. Ulevilo se mu druhý den, začalo klesat CRP a vypadá to, že nás pustěj zítra domů. Minuty se v nemocnici vlečou a den je nekonečnej, kór s uzdravujícím se rok a půl starým dítětem, kterýmu nejde nic pořádně vysvětlit a ničím ho zabavit. Střídáme se u něj s M., Petříka si jak štafetovej kolík předávaj babičky a všichni jedeme už jen na poslední zbytky baterek. Mějte se líp než my. Ozvu se, až budeme doma a doufám, že si zase tady spravím náladu. ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 22:26:10
Eli
![]() děkuju za podporu, kleslo mu to po paralenu a zábalu, takže si beru k posteli ibuprofen. Naštěstí teď odpoledne už neblinkal, takže snad je dostatečně "zavodněn", jak zdůrazňovala dr. Legrační je, že mě bolí v krku jak sviňa a vůbec se cítím tak nějak pod psa - asi nevyspání + něco hnusného. Jdu si lupnout nějakou echinaceu a spát - práci nejsem schopna domyslet, budu doufat, že zítra budu funkční. a nejlegračnější je, že můj drahý manžel nás v pondělí ráno opět opouští ... Káťo, já tu tuhle skučela nad výběrem školy u nás a taky zmínila domácí výuku - ale je mi jasný, že bych to nezvládla ani chvilku - těžko říct, zda by obhajoba "když on pořád říkal, že to nechápe" u soudu obstála ![]() Meggie, tak ať plán vyjde! DN. |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 22:16:36
Meggie, asi proto, že Sumo je takovej velkej sport
![]() |
| Meggie . | 26180 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 22:03:10
Káťo, tak jí popsala její vlastní matka, já to nevymyslela! A něco na tom je!
![]() Proč já vlastně píšu sumo s velkým S? U karate by mě to nenapadlo! ![]() Lelo, podmínkou ale samozřejmě je, že si sestra taky někdy užije všechny čtyři děti a já budu mít klid! Jen jsem se jí o tom ještě nezmínila! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.