Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 21:56:27
Lelo - držte se!!!!
Meggie - zápasník sumo mě pobavil!! Snažím se na písmenkách ze Scrabble učit dítě číst a je mi naprosto jasný, že kdybych ho měla vzdělávat doma, výrazně by mi to zvýšilo krevní tlak, spotřebu alkoholu a sklony k agresivnímu chování :o))) |
| Meggie . | 26180 |
|
|
Re: Neteř2.2.2008 21:55:29
Eli, to máš pravdu! Takže jsem zase tady!
![]() Simčo, jméno nechci psát veřejně, napíšu Ti ho na icq, jo? Ale nic jako Luisu a Lotku nečekej, je to klasika! |
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
Neteř2.2.2008 21:26:46
Meggie - veliká gratulace!!!! Jak se neteřinka jmenuje?
Lelo - hrůůůza, držím palce, aby to šlo rychle dolů!!!! S. |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 21:14:13
Lelo, nic moc
![]() Meggie, proč se nezdokonalovat v tom, v čem jsi dobrá? Ke krásné zápasnici sumo ještě jednou gratuluju ![]() |
| Meggie . | 26180 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 21:04:23
Lelo, pěkná horečka...
![]() Neteř jsem pořádně prohlídla, nevypadá jako průměrný Japonec, ale jako zápasník Suma. Nicméně krásný zápasník Suma! ![]() Jdu vařit, ale nechce se mi, radši bych se válela u netu, to mi jde nejlíp! ![]() |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 20:50:41
Kukulo, dodalas mi trochu optimismu - doufám, že má sestra bude jednou dětná a chytnou jí tyhle touhy
![]() |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 20:49:36
teplota dosáhla magické 40-cítky
![]() hysterická Lela oblekla dítě a dovezla ho v 19.55 (panžto ví, že se hodiny omezovaly a měla pocit, že jsou tam jen do 20.00) na místní pohotovost - chacha, tato o víkendu funguje 8-14 hod. tak jsem telefonicky konzultovala s krajsou pohotovostí a uvidíme, trochu to kleslo. Chjo. jdu dopatlat tu práci, kdoví, zda budu zítra fungovat |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 17:30:32
Kuku - v pohodě, já vydržím.
Nemoc na mě lezuvší jsem (doufejme) zažehnala echinaceovejma kapkama. MM v posteli střídavě sleduje CARS a Rafťáky :o)) Soused otlouká od dopoledne obklady v koupelně, jestli bude pokračovat i zítra, trochu se bojím o svou psychiku. ![]() |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 16:59:14
Hmm, tak se přidáváme mezi lazaroidy. Biky to večer vytáhla na 38,8 C a teď se taky nemíní dostat pod 38. :-( AQM je chudák taky vyřízenej. Jako bonus má hlas právě vyfárafšího horníka. Já a mladší se držíme "jen" s rýmou a kašlem...
Čarodějko, Káťo, evidentně se na to nedostanu ani dnes, tak zatím aspoň hlásím, že to bylo fajn a myslím, že to bude velmi zajímavý a zábavný! Meggie, máš na icq další odkaz, ale nevím, zda jsme to už nekonzultovaly... Ještě jednou gratuluju k doubletetkovství! ![]() Lelo, my si s Doktorem z hor občas děti vzájemně zanecháme. Většinou všechny okamžitě zalehnou s nějakou chorobou, kterou nakazej okolí - včetně dospělého (zcela fyzicky i psychicky vyčerpaného) dohledu. :-P Přiznávám, že než jsem měla svoje, tak jsem se do hlídání ke švagrový taky nijak nevrhala. |
|
|
Re: Jak se kope tunel Blanka:2.2.2008 14:40:08
Meggie, gratuluju!!!
tebe bych chtěla mít za sestru - ta moje o něčem podobném (jakože by si vzala moje děti na víkend) ani ve snu neuvažuje ![]() ![]() ![]() obě děti spí, čertovi poklesla teplota a hlásil, že už je "docela zdravej", tak jsem zvědav. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.