| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 65000  [Dalších 64520 >>]
Meggie . 26180

Re: Jak se kope tunel Blanka:

2.2.2008 13:48:12
Lelo, koukám, že máte doma slušnej lazarat! :-(((

Vypadá to, že se mi dneska povede neteř navštívit v porodnici, jsem na ní zvědavá!
Už se těším až všechny děti trochu povyrostou a budu si moct neteře půjčovat na víkend. To bude mela! :-D

Káťo, svíčkovou se chystám uvařit taky. Kdyby se mi nepovedla, tak mi pošli trochu tý od babičky! Kukula Ti asi těžko napíše kam jede, protože to ještě neví! :-)

JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

2.2.2008 11:26:51
Nebo že se Monice tak dvakrát za rok někdo narodí? .-)
Káťa,2 kluci 2562

2.2.2008 11:19:53
Jeno :o)))
Já musím konstatovat, že jsem s výzem spokojená, je výstižné - však jsem obratem I. psala SMS.

Ale teď kapku pochybuji o intelektu svého staršího dítka - právě mi oznámilo, že některý lidi mají dvakrát za rok narozeniny - prý třeba MOnika ze školky - tak nevím jestli myslel Moniku od Hynka???? Asi by jí to nepotěšilo.... :o)))

Babička nám donesla svíčkovou!!!!!!! Sláááááva - já si od rána zvládla jen odpižlat krajíček chleba a hlad zaháním kafem. MM je ve stavu polomrtvých!!
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

2.2.2008 11:03:58
Teď to bude vypadat, že maj všichni stejný výzo :-)

Má to tam asi 4-5 dětí z dvaapadesáti :-)
Káťa,2 kluci 2562

2.2.2008 10:59:48
Meggie - gratuluju!!!
Lelo - ať je vám brzy líp. Já doufám,že se zítra vyhrabu s kolegyní do kina, jinak tady bídně zhynu na poustevnickej komplex.
Meggie . 26180

2.2.2008 10:56:50
Ahoj!

No jasně, že jsem tetka, už od půl dvanáctý! :-) Je to holka, má 3550 a 48 cm. A vypadá prý jak Japonec! :-)

Porodnice asi praskají ve švech, měla štěstí, že se zrovna uvolnilo místo. Jinak měly všechny pražský porodnice stop stav a posílali do Neratovic.
Lela, čert a malinkej drak 9322

2.2.2008 10:49:46
Káťo, Ď, už jsem to našla - nurofen.
jen se pro změnu nemůžu dovolat manželovi, kterého jsem vyslala pro proviant
Káťa,2 kluci 2562

2.2.2008 10:43:40
Lelo ibuprofenové čípky existují, dej mi chvilku, zjistím ti obchodní název.
Eli - taky se na HP těším, ale já teď nenačetla ty předchozí díly :o(( bude to velký handicap???? četla jsem je,to jo, ale už to nějakou chvíli bude
Lela, čert a malinkej drak 9322

2.2.2008 10:31:08
veselou sobotu :-)
Čert má 39.5 a :-©
dráče zdatně průjmuje
já se cítím fest divně a mám tu nějakou prácičku přes víkend
manžel mi sdělil, že je unavený :oO

existují i brufenové čípky? meducínky podávané ústně nějak nemají kýžený efekt ...

Meggie, tak co?

zdravím Eli
a víc nevím.
Vzpomínejte na mě v dobrém
elindra 28290

2.2.2008 10:24:28
Káťo, musí to bejt opruz s tou rukou. HP si užij, je to fakt ztrhující, nemohla jsem vůbec přestat.

Meggie, nenapínej, už jsi kromě prababičky i tetka? ;)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 65000  [Dalších 64520 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.