| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 65000  [Dalších 64510 >>]
Káťa,2 kluci 2562

Re: Jak se kope tunel Blanka:

2.2.2008 10:16:26
Erži - tuhle větu máme ve vysvědčení taky :o)))
V pondělí se chystám do školy okouknout vyučování.
mmch junior scrabble má úspěch!!!!

Kuku - očekávám mail obohacený o informace kam a kdy se chystáte!!

Eli - HP si chci koupit hned příští týden po výplatě,snad mi pomůže zvládnout poslední dny se sádrou - už mě ta ruka pěkně sere (jemnější termín použít nemohu).
Asi bych nebyla ten správnej typ na lenošení a nicnedělání, tím spíš, když třeba do restaurace nemůžu, páč nejsem schopna jíst kultivovaně příborem (o schopnosti upravit zevnějšek už ani nemluvím).
Už jsem sobě i dětem uklidila skříně, chystám se totéž provést i u MM, vyberu fotky z loňský dovolený a příští týden budu opruzovat v práci s nějakou loktuší přes obličej, abych byla mezi lidma :o))
elindra 28290

2.2.2008 8:52:25
Meggie, tak co ségra???
Blanče 42184

1.2.2008 23:45:36
Milado - to mám brát osobně??? Hrocha Blanku v ZOO akceptuju - je milej, ale s tunelováním žádné zkušenosti nemám!!
Karavela 53687

1.2.2008 23:36:39
Zajímavý informace, díky... jen nechápu, jak je možný, že do Únětic je zákaz vjezdu nákladních automobilů, do ČV též a ve vašem městě toto řešit nelze.

Jak to vypadá v okolí skládky - i přes intenzivní nasazení čisticí techniky - radši pomlčím:- ((
Meggie . 26180

Re: dobrej! :-D

1.2.2008 22:58:08
Ahoj Eli, prima, že jsi zpět! A čtenář jsi teda dobrej! HP mě nějak nenadchnul, na mojí přízemní povahu je tam moc fantazie! :-)

Eržiko, "oceňuji Tvoji snahu se ztišit" je dost dobrý! :-)

Bejbino, když už přemalováváte auto, tak tam rovnou hoďte i nějakou výraznější barvičku! :-D
A bude net aspoň výhledově? A dobře, že se povedl pronájem!

Jeno, taky bych si Tě ráda poslechla! A s mluvení v rádiu bych měla podobnou radost jako Ty! :-)

Čarodějko, Ty to zvládneš! Já Ti věřím!

Monty, no tak to se mohla trochu zajímat i babička, ne?

Tak ségra už je v porodnici na sále, už tam jela dneska podruhý, poprvý jí ještě poslali domu.
Doufám, že to bude rychlý a bez komplikací!
elindra 28290

1.2.2008 22:26:46
Kukulo, to fakt nemáme, ale než vyšel poslední Harry Potter, potřebovala jsem nutně přečíst znova všechny díly, abych byla v obraze ... Tak už jsem v obraze naprosto, sedmej díl jsem četla včera do půl třetí a těžko se vracím do reality :-)
Blanče 42184

1.2.2008 22:23:02
Vždyť zas tak málo na Rodinu nechodím!! Já dnes naznala, že se KM staly nepohodlnými a byly zrušeny:-(((. Měli jsme odjet na hory, ale vzhledem k tomu, že sbalit měl J. jsme nikam neodjeli. No nic, zítra je taky den.
Marodům brzké uzdravení (Káťo drž se!!!!), nově zaměstnaným optimismus (Čarodějko taky jsem do včera vyhrožovala výpovědí ve zkušební době a dnes ne, že by mne to přešlo, ale už jsem ve stabilním pracovním procesu:-((), přiměřené blahopřání k vysvědčení (u nás letos v poho x 3, nemám si nač stěžovat). Vzhledem k tomu, že mi dnes odpo zapracovaly nervičky, anžto jsem chvíli žila v domnění, že jsem ztratila docela důležitý doklad, jsem teď zčásti v euforii, že nebudu splácet cca 4 roční platy a zčásti v oblacích z vánočního dárku (sedmička archivního) od děkana. Dohromady doufám, že mi ráno při přesunu do království sněhu nebude zle.
Všem marodům brzké uzdravení, mějte se jak chcete a zkuste pls pověsit do deníku termínovku potencionálních společných akcí - už mi otrnulo po Praze a mám novou fotku na zbrojáku:-))
Kukula* 28272

1.2.2008 22:21:44
Kam to en uteklo? Nechápu! :-O
Kukula* 28272

1.2.2008 22:17:12
Nazdar zákone! Předpokládám, že za dobu bez netu máte vymalováno, nový obklady v koupelně a jako bonus sepsalas rodinou kroniku! :-)
Kukula* 28272

1.2.2008 22:15:39
Káťo, Čarodějko, zítra, ok? Dnes nestíhám, řeším s jednou nejmenovanou KM, do jakýho že krásnýho hotýlku si pojedeme vyválet brzičko šunky, a to v doprovodu našich dvojitých dcer. ;)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 65000  [Dalších 64510 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.