| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 65000  [Dalších 64500 >>]
Karavela 53687

Re: dobrej! :-D

1.2.2008 22:11:15
Zdá se, žes mu přijetí svou přítomností nepokazila:- )))

Tak máš na chvíli po starostech, blahopřeju!!!
elindra 28290

1.2.2008 22:09:07
Karavelo, už víme, že ho vzali! Moc se mi ulevilo a díky za držení palců i všeho ostatního...

Čarodějko, mně jste taky chyběly!!!
Karavela 53687

1.2.2008 21:54:05
Eli, ahoj!

Jak dopadl zápis, už něco víš??
Čarodějka... 29409

1.2.2008 21:36:21
Česká Pošta zdraví Elinu! :-D :-D :-D
Chybělas tu!! ~s~
Eržika. 36295

1.2.2008 21:29:56
Ad vízo: líbilo se mi slovním hodnocení potomka věta: "oceňuji Tvoji snahu se ztišit"

Dnes jsem si vzala dovolenou, takže jsem ani na opakované naléhání potomstva nevstala. Sice v 10h vypadal obývák i pokojík i kuchyň, kde si dělali snídani jako po výbuchu a v posteli, kde mi posnídal Ondráš trubičky, mám milion drobků, ale odolala jsem!
Odpo jsem je vzala na zříceninu Oheb nad Sečskou přehradou, byl tam vichr, zamrzlá přehrada a slunce se honící s mraky, náááádherná romantika.

Sem teda byla pěkná šprtka a s přibývajícími léty mě mrzí, že jsem nevyslyšela naléhání chemikářky a nezkusila vejšku...ale což univerzita se v našem městě stále rozšiřuje o nové obory, takže pomaličku se začínám porozhlížet...
elindra 28290

1.2.2008 21:14:52
ahoj ahoj! Vrátil jsem se a se mnou přichází zákon :-DDD
Čarodějka... 29409

dobrej! :-D

1.2.2008 21:08:49
Ptá se paní učitelka ,jak mají děti rády Paroubka.
Přihlásí se > Anička: "Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám vytetovat na prso a jak mi prsa porostou, tak se bude Paroubek zvětšovat"
"To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jináči, tak poroste s mým miminkem", říká Mařenka.
Nakonec se přihlásí Pepíček: "To já si ho nechám vytetovat na pindíka. Buď půjde do piče nebo bude viset."

:-DR^:-DR^:-DR^:-DR^
Čarodějka... 29409

Re: Ahoj KM!

1.2.2008 21:07:15
Já taky!!! :-)

Káťa,2 kluci 2562

1.2.2008 21:00:41
MM to navíc asi plivnul i na mě, začíná mi být divně :o(((
jdu zalehnout

Kuku - písni kdyžtak mail, dychtím po dnešních novinkách
bejbina 40948

1.2.2008 19:29:38
Koukám, že v novém se hned tak psát nenaučím.

Takže už jen rozloučení. Mějte se krásně. Ahoj.
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 65000  [Dalších 64500 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.