| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 65000  [Dalších 64490 >>]
bejbina 40948

Re: Ahoj KM!

1.2.2008 19:27:58
Zdravím od kámoše. Podařilo se nám pronajmout druhý byt, dokonce si dotyčný to na naše náklady udělá, super. Práci mu strhneme z nájmu. Jen bohužel musíme tu kramárnu vyklidit. Nejraději bych vše naházela do kontejneru z okna, jen je mi líto knížek.

Zkoušky mám jen z půlky. Pohořela jsem na technických otázkách jak sedlák u Chlumce. Drželi nás tam od 7:15 do 13:50. To je snad trestné. Po 13:00 mi tak kručelo v břiše, že už jsem ani neslyšela zadání otázky. Kafe dělala zkoušející jen chlapům. ~f~
Asi se to budu muset naučit.:-©

Jinak je vše při starém, net ani TV se nekoná. Nestíhám ani přemýšlet o tom, že jsem v cizím prostředí. Zítra jdu na celý den do práce, v neděli mám noční. V neděli přes den jdu aerobikovat na Face, tak se ani nebudu vracet domů. Ale už si myjeme ruce v koupelně a dnes nám dokonce dali topenáři do koupelny žebřík. Takže je i teplo.:-) Ještě se dočkal změny náš vůz, neb ho choť opřel o závěsné zařízení jednoho pána, který zabrzdil na červenou. ;) Takže díky mému choťovi se naše auto mění z bílého na černé. Máme už černá zrcátka a přední nárazník. :-D
bejbina 40948

Re: Ahoj KM!

1.2.2008 19:27:57
Zdravím od kámoše. Podařilo se nám pronajmout druhý byt, dokonce si dotyčný to na naše náklady udělá, super. Práci mu strhneme z nájmu. Jen bohužel musíme tu kramárnu vyklidit. Nejraději bych vše naházela do kontejneru z okna, jen je mi líto knížek.

Zkoušky mám jen z půlky. Pohořela jsem na technických otázkách jak sedlák u Chlumce. Drželi nás tam od 7:15 do 13:50. To je snad trestné. Po 13:00 mi tak kručelo v břiše, že už jsem ani neslyšela zadání otázky. Kafe dělala zkoušející jen chlapům. ~f~
Asi se to budu muset naučit.:-©

Jinak je vše při starém, net ani TV se nekoná. Nestíhám ani přemýšlet o tom, že jsem v cizím prostředí. Zítra jdu na celý den do práce, v neděli mám noční. V neděli přes den jdu aerobikovat na Face, tak se ani nebudu vracet domů. Ale už si myjeme ruce v koupelně a dnes nám dokonce dali topenáři do koupelny žebřík. Takže je i teplo.:-) Ještě se dočkal změny náš vůz, neb ho choť opřel o závěsné zařízení jednoho pána, který zabrzdil na červenou. ;) Takže díky mému choťovi se naše auto mění z bílého na černé. Máme už černá zrcátka a přední nárazník. :-D
Kukula* 28272

Ahoj KM!

1.2.2008 18:57:28
Tak jsem výlet do Perníkova odpískala, neb mi onemocněl AQM a chvíli na to mi napsala Káťa, že je její manžel nemocnej, že to rušíme... Ti muži nám to snad nepřáli, nebo co... ;)

Terino, co vy? Jak jste dopadli? Co cesta?

Čarodějko, neházej prak do rákosí!!! Však ono bude zase líp - a za chvíli Ti to půjde levou zadní... :-)

Jeno, je fajn, že je možnost volby. Škoda, žes nedala vědět, ráda bych to bývala slyšela...
Čarodějka... 29409

Re: Nikdo???

1.2.2008 17:59:22
Niso,
tak to on ještě sám Milan neví, co by chtěl dělat a kam jít...
Z jeho výzem moc na vybranou nemá....
:-(

Ale učka říkala, že byli na pracáku na těch testech a prý začal vážně koketovat s myšlenkou truhlařiny!
To mu vtloukám do hlavy rok, ať jde na truhláře... nechtěl...tak třeba se teď umoudřil! :-)

Nevím, celý týden vegetí u našich. (Je nemocný už druhý týden, jako ostatně i Standa a Míša, tak týden byl s Míšou doma Milan a St. u našich a teď je to naopak) :-)

Uf... ad práce:
Asi dám výpověď! :-D :-D :-D

To papírování nemám šanci se NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY naučit!!!
:-( :-( :-(
Karavela 53687

1.2.2008 16:01:39
Milado, třeba už nebude zima, tak rovnou necháte letní... nj, taky na nás ze všech stran útočí platby - záloha na školu v přírodě 1.300, hory dalšího dítěte 3.500, plavání druhé pololetí 1.200.

Ukradli bankomat nebo snad přepadení? Víš podrobnosti?
Karavela 53687

1.2.2008 15:58:27
Milado, však taky nechodí v sutaně, ale v kolárku. Pro funkcionáře snad celibát neplatí, pokud neaspirujou na nejvyšší post.

Lelo, na domácí výuku bych si netroufla. Toto byl naštěstí první exot, na kterýho jsem narazila, jinak si na pedagogy nestěžuju! Nejhorší bylo, že neměl sebevědomí a dodával si ho tím, že na studenty řval, nadával jim a shazoval je.
Lela, čert a malinkej drak 9322

1.2.2008 14:03:00
Karavelko, když to čtu, tak se úplně rosím ... :(
tady to je se školama vůbec špatný, a když čtu tohle, nebo třeba povídání Milady - lepší by snad bylo si je učit doma ...

Jeno, já bych tě taky ráda slyšela!
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

1.2.2008 13:25:35
Karavelo, tak to je mazec.
Karavela 53687

1.2.2008 13:24:39
Tedy, nejen mýmu dítěti. Stížnosti byly ze všech stran, já jsem všechno začala brát trochu víc vážně, až když jsme s nevysvětlitelnou bolestí hlavy absolvovali oční, ORL a jiná vyšetření.
Karavela 53687

1.2.2008 13:18:25
Jeno, o vysvědčení by ani tak nešlo.. angličtinář pokazil mýmu dítěti půl roku školní docházky. Na začátku roku se uvedl tím, že on si přeci nebude pamatovat jména studentů, tak jim rozdal přezdívky a zásadně je oslovoval jenom přezdívkama. Zkoušel je tím způsobem, že seděli a on stál nad nima, na třídních schůzkách mi vysvětloval, že to je jeho metoda, jak zůstat v převaze.

Byl odejit, když se provalilo, že má poměr se studentkou.

[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 65000  [Dalších 64490 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.