| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 65000  [Dalších 64470 >>]
Čarodějka... 29409

Re: Nikdo???

31.1.2008 22:51:36
Hoj,
nějak nestíhám, včera jsme byla ve Šp., přijela parta kámošů, tak jsme byli poklápat.
Jinak den stál za hovno (včera), zkur...a jsem co se dalo, z toho mě rozbolela hlava od stresu, tím pádem to bylo ještě horší a stres větší a větší...
Dnes mě mlaďas od rána sral, tak to stálo taky za vyliž prdel...

Tož to je tak asi vše,

zdraví Vás zcela "pozitivně" naladěná Čarod!

P.S.: Jo, a Milana nechala angličtinářky rupnout!
V pololetí v devítce... moc prima! :-(

Když se daří, tak se daří....pa..

Lída,3 kluci a holka 25285

31.1.2008 22:35:05
U nás s vysvědčením střídavě oblačno - D. má samý, L. jednu čtyřku, šest trojek a tři jedničky. P. jednu trojku a tři dvojky, V. se s podrobnostmi nepochlubil, neb než jsem ho stihla odlovit, odjel s kamarády na chatu - ale určitě má nejmíň jednu čtyřku (snad jen jednu). No, na jeho vysněné VŠ po něm matiku chtít nebudou (pokud tedy proleze do oktávy a pak odmaturuje).
*Terina* 12313

31.1.2008 22:33:03
Jo, kéž by usnuly, aspoň na chvilku. Děti pošlu z Pic s tatínkem autem do Chrudimi a mám volno! ;-) Já tchánovce vidět nemusím, oni mě taky ne... :-)
Káťa,2 kluci 2562

31.1.2008 22:24:46
lehce jsem pročetla něco zpět - Teri navrhuju děti ve vlaku uspat, v Pardubicích vystoupit a tyto nechat jet až do Košic - jsi zvána na večírek!!!!!
pobavila mě ta chemie od "skundy" :o)))

Kuku - jsi šprťák převeliký, ale i tak se těším,že to zítra oslavíme!!!!! byť mám lehké obavy,že mi nebude ráno nejlépe - jdu to zajíst bramborákama - snad zafungujou

dobrou
*Terina* 12313

31.1.2008 22:11:20
... blbej enter! :/

Moje ZŠ, vzhledem k tomu, že jsem tam strávila jen 5 let, bylo to tak nějak normální. Na 1. st. člověk nic neřeší...

Karavelo, jojo, je to třída šprtek. :) A já jsem nakonec v rodině nejhorší, brácha měl v primě taky určitě samý. A já 2 dvojky. :( Bůůůůů.:-D:-D:-D
16.5Salám&Lajka14 5453

31.1.2008 22:11:11
Meggie,
moje máma o tom vůbec nevěděla, bydlela jsem v té době u babičky a máma měla navíc přísnej zákaz překročit práh mojí SŠ, ale to je na dlouhý povídání... :-)
Káťa,2 kluci 2562

31.1.2008 22:09:29
Nešel mi celý odpol net,tak jsme se sousedkou vypily láhev vína - prohlašujíc,že je to oslava vysvědčení!!
Kuku - zítra s Tebou počítám!!!!!! Jak jsem psala - hodlám se i zcivilizovat.
a teď mě omluvte, neslouží mi prsty ani hlava!!
*Terina* 12313

31.1.2008 22:08:36
Kukulo, ad společná cesta - ano, všimla jsem si. ;-)))
Já a hodný děti, jo?? No, fakt, že o Babet strach nemám. Ale s Robinem teda nevím, co vyvedu. :( Jídla, knížek a puzzlí mám plnej bahot, páč trasa Budějice - Praha teda jídelák nemá. :-( Chudákovi Babetě jsem povolila 3 časopisy :-), jinak bych ten bágl neuvlekla.
Ad tvá škola - to snad už ani nemá cenu komentovat. ~j~
Karavela 53687

31.1.2008 22:00:39
Marťo, u osmiletýho gymnázia ano, tzn. 11-12 let, u šestiletýho jsou v primě děti starší, protože přijímačky dělaj až po sedmý třídě a studium končí sextou

Terino, jsou to šprťáci:- ) jedenáct fádních vysvědčení:- )))))
Kukula* 28272

31.1.2008 21:59:22
Gratuluji níže jmenovaným k úspěchům!
Terino, jj, škola to je moje! :-D

Tak mě moc nebavila základka - s odstupem času vím, že to bylo učitelema. Fyzikář, chamikář a matikářka stáli za prd... Na gymplu jsem si to naopak užívala a teď VŠ taky. Čím jdu vejš, tím víc mě to baví. :-)

Díky za gratulace, nedá mi to a musím se taky pochlubit - bylo mi řečno, že mám ukázkovou písemnou práci a při ústních, že takto by to mělo vypadat. ;-)

Váš šprťák Kuku
~k~

Terino, zítra máme stejnou cestu... Mmch., si myslím, že to zvládnete v pohodě. Tvoje děti jsou hodný. Osobně vždycky sedím v jídeláku; holky si malujou a když začnou zlobit, tak jim koupím něco k jídlu a pití a je klid. :-)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 65000  [Dalších 64470 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.