| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 65000  [Dalších 64450 >>]
Simča, dcery *1988 a 1997 3201

Re: Nikdo???

31.1.2008 20:47:40
MONTY - tak ten reparát z tělocviku bych chtěla vidět :-)

Jinak co vaše robata školou povinná - jak dopadla? Musim se pochlubit (supermatčí okýnko) vylepšila si 4 známky a má průměr 1,22
S.
Meggie . 26180

31.1.2008 20:43:51
Monty, tak to ta tělocvikářka musela být padlá na hlavu! A máma to s ní neřešila? Tohle fakt nechápu!

Já si pamatuju jak jsem chodila do Sokola, jezdila na závody ve cvičení na nářadí a najednou mi jeden rok doktorka odmítla dát potvrzení s tím, že prý to rozhodně nemůžu dělat a že bych taky ve čtyřiceti mohla skončit na vozíku. To mi tehdy vyrazilo dech, zpětně nechápu jak to dítěti mohla vůbec takhle říct. Asi se probrala se zimního spánku, protože o rok dřív mi to potvrzení bez problémů dala.
Pak mě ještě v prváku nechtěli pustit na lyžařský výcvik, ale nakonec jsem jela. Lyžovat jsem jezdila každý rok o jarních prázdninách, to nikomu nevadilo, ale povinný výcvik jo.
Důvodem byla luxace kyčle po narození. Naštěstí zatím slouží dobře! Radši to zaklepu. :-)

16.5Salám&Lajka14 5453

31.1.2008 16:31:15
Jasně, na výzu, v pololetí... a jak je to možný? Jednoduše, měla jsem od doktora z ortopedie napsanou zprávu, že mám být díky svému zdravotnímu stavu osvobozena z hodin TV a naše tělocvikářka řekla, že jí to nezajímá; tak jsem demonstrativně nechodila na hodiny TV a ona mi demonstrativně dala kouli na výzo a ještě mi vyhrožovala reparátem na konci roku... ale vyměkla a na konci roku jsem už měla "neklasifikováno". ;)
16.5Salám&Lajka14 5453

31.1.2008 14:41:06
Pche! Já měla pětku z tělocviku! To může říct fakt málokdo!!! :-)
Meggie . 26180

31.1.2008 14:24:46
Asi budu brzo teta, ségře dneska řekli, že na příští kontrolu už nejspíš nepřijde a ještě jí provedly hmat na vyvolání porodu. Tak jsem na to zvědavá...
Meggie . 26180

31.1.2008 13:28:12
Ahoj!
Holky na chvíli spí, tak toho musím využít!

Já jsem za školou snad nebyla nikdy, jen jsem jednou dělala, že jsem nemocná. Známky jsem na základce měla dobrý, ale samý to nebyly. V prváku jsme měli přísnou fyzikářku, měla jsem z ní trauma, že to nezvládnu, tak jsem se docela učila a nakonec jsem ten rok měla nejlepší vysvědčení za celou dobu na střední škole. Pak jsem zjistila, že to nějak jde, i když to víc flákám a známky byly horší. Nejhorší známkou byla čtyřka z francouzštiny na nástavbě, ale na to jsme měli blbou učitelku, většina jsme tam přestala chodit a ona nás nechala prolézt s tou čtyřkou.

Švejnar má příčesek? To mě nenapadlo, jen jsem si říkala, že má na svůj věk docela dost vlasů! Stoličky mu budu muset teprve prostudovat! :-)))

Marťo, Švejnar mravenec mě pobavil! :-D

Oggi, soucítím s Tebou, dietu Ti nepřeju! :-(

Ocean, tak na vyvalování v posteli při pohádce se těším, ale ještě si budu muset chvíli počkat! Zatím mi v ní skáčou po hlavě!

Domácího mazlíčka bych si teda k obědu nedala. Ale jednou jsem byla na oslavě, kde byl k obědu divočák Vašek a bylo to divný, když měl jméno.

Eržiko, nic si z toho nedělej, tady je rozlitýho pořád něco. Do toho se tu povalují vatové tyčinky na čištění uší, to je momentálně velice populární hračka! :-)

Karavela 53687

31.1.2008 12:09:18
Předávání vysvědčení prvňákům bylo nakonec hezký, slavnostní a na závěr otiskovali všichni žáčci dlaně na společný plakát a rodiče pod tlapky psali jména.
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

31.1.2008 11:57:30
Jo a mam v počítači nějakej hnusnej virus, takže mi nejde ani nastartovat a tudíž pápá...

PS: Na střední mě to nebavilo, za školu jsem chodila co to šlo a brala jsem to jako nutnou přestupní stanici na vejšku kam jsem chtěla. Tam už to bylo fajn - moje drzost dostala nový název (schopnost diskutovat a argumentovat) a bavilo mě to. Jen vedoucí katedry se mnou měla trochu problém, ale přešlo ji to, když mi otiskli první článek v odbornym plátku a bylo tam že jsem z jejich školy :-)
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

31.1.2008 11:52:52
Ocean, bude to na webu, ale než Ti pošlu odkaz, tak si to sama poslechnu - byla jsem úplně vyřízená, nervózní /že nevim komu mluvim/ a vůbec si nepamatuju co jsem říkala. Fuj.
Karavela 53687

31.1.2008 11:51:45
Hlavně je skvělý, že si vůbec má kluk z čeho vybírat. Možná se budu opakovat, ale mně je fakt líto, v jaký době jsme museli vyrůstat my. Když měla dějepisářka pojednat o devětašedesátým roku, radši nám pustila gramofon s poučením z krizového vývoje a odešla ze třídy, aby ty žvásty nemusela poslouchat.

[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 65000  [Dalších 64450 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.