| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 65000  [Dalších 64430 >>]
Káťa,2 kluci 2562

Re: Nikdo???

30.1.2008 21:12:57
Dalího žena je v mých očích zvrhlej úchyl, z tý představy se mi udělalo úplně mdlo.....

ad politika (kterou prakticky nesleduju) - nepochopila jsem, proč by se u nás měl stát prezidentem člověk, který v naší zemi ani nežije - jako že přijede zavzpomínat na staré dobré časy,kdy býval Čechem a "mýrnix týrnix" se tu stane hlavou státu.
V mých očích má Klaus charisma prezidenta a "ten druhý" nemá ani to charisma.

mmch Ocean -máš mail - už od včera

My dnes v noci očekáváme zoubkovou vílu - velkému dítěti vytrhla zubařka dolní jedničku.
Mně opíchla půlku hu.. (úst)a chystala se cosi tvořit i v druhé polovině, takže když žádala sestru o druhou injekci, upozornila jsem ji, že musím ještě mezi lidi a druhou dávkou Suprakainu ze mě udělá slintajícího nesvéprávného idiota.
Přeobjednala mě tudíž na pondělí:-D

Se sádrou už jsme kámošky - dneska mi nepřivodila klaustrofobii ani jednou -asi už jsme se sžily :o)) bodejď by ne, trávím díky ní dopoledne v posteli obklopena opulentní snídaní.
Ale faktem je, že když chci otevřít láhev mlíka,musím dolů k sousedce.
Eržika. 36295

30.1.2008 21:08:51
Zas mi sežralo příspěvek.

Dnes ráno jsem byla ve škole u příležitosti oslavy narozenin potomka (zajímalo-li by, popíšu, moc se líbí, jak se to ve škole dělá)

a za Jenou přišli dva žalobníčci - "paní učitelko, ten a ten běhali venku v trčku a bačkorách!" Jena - "No to jim bylo asi zima, né?" nacož neměli žalobníčci co říct a odkráčeli
Eržika. 36295

30.1.2008 20:58:09
V jaké situaci přizabít své dítě?

Velké dítě mi chtělo pomoci při výrobě palačinek, tudíž dostalo do ruky uzavřený po okraj naplněný šejkr od nejmenované firmy, který má kdekdo z vás doma a jalo se míchat. Spadl jí v obýváku na zem a víčko se zákonitě otevřelo a obsah explodoval na všechny strany.

Co se týká sprostých slov - vzpomínám na časy, kdy Ondrášek uměl dohromady cca 10 slov, z čehoh tři byla - ty vole, ty vogo, ty blpko.
Eržika. 36295

30.1.2008 20:57:09
V jaké situaci přizabít své dítě?

Velké dítě mi chtělo pomoci při výrobě palačinek, tudíž dostalo do ruky uzavřený po okraj naplněný šejkr od nejmenované firmy, který má kdekdo z vás doma a jalo se míchat. Spadl jí v obýváku na zem a víčko se zákonitě otevřelo a obsah explodoval na všechny strany.

Co se týká sprostých slov - vzpomínám na časy, kdy Ondrášek uměl dohromady cca 10 slov, z čehoh tři byla - ty vole, ty vogo, ty blpko.
Ocean 28569

30.1.2008 20:10:22
Monty,jak jsi psala,že by si Tě dal Stáník na česneku,vytanul mi na mysli
Kunderův román NESMRTELNOST,kde je tento odstavec:
Slavný malíř Salvator Dalí a jeho žena Gala,když už byli velmi staří,měli ochočeného králíka,který s nimi žil,na krok se od nich nehnul a kterého měli moc rádi.Jednou se měli vydat na dalekou cestu a diskutovali dlouho do noci,co s králíkem udělat.Bylo obtížné ho bráts sebou a bylo těžké ho někomu svěřit,protože králík měl nedůvěru k lidem.Příštího dne uvařila gala oběd a Dalí se těšil vynikající krmí až do chvíle,kdy pochopil,že jí králičí maso.Zvedl se od stolu a utíkal na záchod,kde vyzvracel do mísy milované zvířátko,věrného přítele svých pozdních dnů.Zato Gala byla šťastná,že ten,koho milovala,vstoupil do jejích vnitřností,laskal se s nimi a stal se tělem své paní...;)
Lela, čert a malinkej drak 9322

30.1.2008 19:41:05
Ocean, ani Paroubek není všemocný :-D Čert v období "a próč" kladl otázku "a plóč Paloubek?" a myslím , že jsem působila asociálněji, než kdyby se tázal "proč je ten pán blbec" ~j~
Lela, čert a malinkej drak 9322

30.1.2008 19:39:06
mne procento proklausovsky smýšlejících příliš nepřekvapuje, když zvážím, jakou máme politickou reprezentaci :(
absolutně si nedokážu představit jednoho z nějak známějších politiků coby prezidenta ... Řekla bych, že tam Klaus do příští volby setrvat může - minimálně naši republiku v zahraničí zviditelní ;)
Ocean 28569

30.1.2008 19:23:46
jj,mne taky v průzkumech překvapilo,kolik je u nás proklausovsky smýšlejících lidí,mno ale
vzhledem k tomu,že prezidenta u nás volí poslanci,tak se moc nevzrušuju.
Klaus mi není sympatický svou pózou,kdy mnohem víc jak názory ČR,prezentuje ve světě sám sebe.
Na druhou stranu Švejnar je takový "pan nikdo".kde se vzal,tu se vzal.Možná,že vetší šanci bude mít při příští volbě. Jsem zastánce přímých voleb...

Jeno,v kolik hodin a na které stanici budeš v éteru?ráda si Tě poslechnu:-)

Megie,velká postel je základ rodiny;)semo tamo o šedivé neděli do ní zaplujem všichni a sjedem nějakou komedii

Eli,Fojtice,Lelo díky jsem klidná.ze dna společnosti mě k výšinám vyšvihne maličkost.stačí holčičku doučit jméno Paroubek.já vás fakt miuju:-D
Oggová 34603

30.1.2008 19:06:39
Když se vrátím ještě zpět k té debatě, neviděla jsem jí celou, usnula jsem u toho, tak mi přišlo, že Švejnar vlastně neodpověděl na nic, na co se ho ptali svým názorem, jen teorie.
A souhlasím opět s Marťou, dost mi vadí, že je to člověk, který se teď objevil, na politické scéně naprosto neznámý.....dost lidí to vidí jako klad, pro mě je to spíše zápor.
Jaký je to vlastně člověk? jak si stojí za svým? Jak moc je "úplatný"? Jak nás vlastně bude prezentovat v zahraničí?
Přečíst si o něm mohu cokoliv, ale v politice se nepohybuje natolik dlouho, abych si o něm mohla udělat úsudek.......takže tak nějak nevím, jak si o něm mohou udělat úsudek poslanci a senátoři, kteří ho budou volit...
Myslím, že ten kdo je antiklausovský, ho bude volit jen z principu....a to si myslím, že není moc dobře.
Marťa11 8076

30.1.2008 18:54:15
nevím, jestli ráda není silné slovo :-D:-D:-D, ani mi to v tomhle smyslu nesedí... ale já Klause uznávám... to neznamená, že s ním souhlasím ve všem... ale v hodně věcech ano, líbí se mi, že si stojí za svými názory i když je za ně hodně kritizovaný (nesnáším populisty, co mění názor každý den, podle toho s kým mluví...), je vzdělaný, je hodně, hodně chytrý a myslím, že opravdu to má v hlavě srovnané... a jak už jsem psala, je čitelný..., což je v politice podle mě hodně důležité!!! ano, dá se tedy říct, že ho mám "ráda", je fakt, že my jsem pravicově založená rodina..., opravdu se hrozně moc bojím levice... v naší rodině se prostě vychovává antikomunisticky... a opravdu já levici beru jako hrozbu... takže jsem dost ovlivněna výchovou a prostedím, kde žiju, kamarády a tak...

Švejnar... kašlu na to, že vypadá jak mravenec :-D:-D:-D, ale podle mě spousta lidí (ani já) vůbec netušíme co to je za člověka... protože minulost kde nic tu nic (průměrný ekonom v zahraničí, nikdo o něm nic moc neví, jen on sám se vychvaluje do nebes), takže co můžeme čekat? těžko říct?!? tedy mi přijde vcelku odvážné ho chtít za prezidenta... kdyby tady třeba nějakou dobu fungoval v politice apod., tak bych se toho třeba tak nebála..., ale on ještě neřekl nic konkrétního... říká vlastně to, co si myslí, že by lidé chtěli slyšet v danou chvíli, no já tyhle vlezdoprdele populistický fakt nemusím :-©, pořád cituje někoho... ale svůj názor na cokoli??? nemá? nechce říct? ještě neví? prostě nikdo moc neví, co by jako bylo, kdyby byl zvolený... včera pravice, dnes levice a zítra? včera reforma ano, ale pak zase ne, dnes zase trochu ano, ale ne úplně... ojoj :(:(:(

a celkově... ten způsob, jakým byl vybrán :-©:-© hledá se antiklaus, bereme kohokoli, hlavně někoho jiného... ha? prezident? to snad má být opravdu člověk vzdělaný, známý lidem v zemi, kterou bude "zastupovat", reprezentativní osoba, která umí vystupovat, která svoji zemi zná... fakt mi to přijde takové nemocné... Rv
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 65000  [Dalších 64430 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.