| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 65000  [Dalších 64410 >>]
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: Nikdo???

30.1.2008 15:57:15
Oggi, z mojí zkušenosti (v oblasti mastiček) co smrdí, to je dobrý. Co voní nebo má hezkou bílou, růžovou či podobnou barvu, to obsahuje barvidla, konzervanty a vůně a nebylo to vyrobeno s cílem opravdu pomoct, nýbrž s cílem prodat produkt. Ne že by všechno smradalavý pomáhalo, ale voňavý a hezký mi nepomohlo nikdy. Takhle nehezky já to mám zobecněný (ale stokrát ověřený) :-) Čili přeju úspěchy se smardlavýma hnědýma, šedivýma a černýma mastma :-)

Duel byl tuším v pondělí...? To jsem do půlnoci pracovala v restauraci (a kdybych byla doma, tak bych stejně spala, páč už jsem dost v mínusu). Takže nevim. Jsem ráda, že funguju a zítra jsem víceméně nucena jít do rádia mluvit za všechny kolegyně, což teda vůbec nemám chuť a doufam, že to je poprvý a naposled :-(
Meggie . 26180

30.1.2008 15:53:24
Ahoj!

Já jsem viděla jen kousek a i ten jsem sledovala jen jedním okem. Vadilo mi, že se Klaus vyhnul otázce o poplatcích ve zdravotnictví s tím, že to není v pravomoci prezidenta. To má sice pravdu, ale tak by mohla odpovědět na všechno a nemusel by říct nic.
Švejnar se mi docela líbí, ale Klaus je lepší.

Kde jste kdo? Všechny jste nějak moc pracovitý! :-)

Mně se povedlo jít dneska zase cvičit. Byl tu děda, dal holkám sám oběd, přebalil je a uspal. Takže už umí všechno, to se bude muset využít! Ještě by to chtěla takhle vycvičit tatínka, ale to se asi nepovede! :-D

Lída,3 kluci a holka 25285

Re: Postýlka

30.1.2008 15:50:00
Jeno, podle dosavadního pozorování mám dojem, že na druhém stupni se na vyjmenovaná slova zeptají pouze v případě, kdy dotyčný něco píše blbě. ;)
Oggová 34603

30.1.2008 13:51:56
Marťo, přesně to jsem říkala včera.....takže je jasné, že se mi nelíbí.
Nelíbila se mi ani ta jeho úvodní řeč, to, jak zaútočil na Klause. Neustále zdůrazňoval Klausovo negativa, aniž by řekl něco o svých pozitivech.
A co mi taky vadí, je jeho "globalizace".....

S Klausem také v mnohém nesouhlasím, ale jako prezident se mi líbí daleko víc.
Marťa11 8076

30.1.2008 13:44:32
ahoj :-)

já se to snažila sledovat...
Švejnar se mi nelíbí... ještě jsem ho neslyšela říct nic konkrétního, pořád jenom "ten říká to, ten zase tohle", takový teoretik, "to je složitá otázka..." jednou reformy ano, jednou ne... navíc dodnes to byl spíše pravičák a teď mu nevadí kandidovat za levici ... populista a navíc postoj "tak jsem přijel z Ameriky, konečně jste se mě dočkali, já vás zachráním"... mně se prostě nelíbí... navíc, že by to byla nějaká osobnost se říct nedá, tak nějak průměrný ekonom...

Klaus má spoustu chyb, nesouhlasím s ním ve všem, ale je to chytrý a vzdělaný člověk, jako prezident se mi líbil, nemám důvod přemýšlet o tom, že by neměl bý zas... navíc je čitelný, člověk tak nějak ví, co od něho čekat... Švejnar ani náhodou, ten spíš "jak se to zrovna hodí"
Lela, čert a malinkej drak 9322

30.1.2008 13:33:54
na debatu jsem nekoukala, Švejnar se mi nějak moc nelíbí ... tedy intuitivně, že ano :-)

dráče soplí, měl jít dnes ještě do zařízení - takže ani těch 5 dnů v měsíci nevybral.
dopoledne jsme strávili s pánama - mám nábytek v další místnosti ~g~
Oggová 34603

30.1.2008 13:01:03
A navíc jsem "nás" nemohla najít.....

ekzémové okénko
Milado, Majdínka dostala nějakou děsně smradlavou mastičku, kterou máme mazat na noc a na den něco jiného, s čím promazávám.......a na dnešek jsme se konečně trochu vypsaly, vstávala asi jen 3x a žádné drbáníR^, takže to vypadá, že kortikoidům se tentokrát vyhneme, kožařka se zdá v tomto ohledu velmi rozumná....
příští týden se jdeme domluvit, jak budeme očkovat
Káťa,2 kluci 2562

30.1.2008 12:48:06
taky koukám,žetu nikdo není
do politické debaty se ovšem nezapojím,neb toto jde zcela mimo mě

čekám na odvoz a jedeme s dětma k zubařce~g~

Oggová 34603

Nikdo???

30.1.2008 12:12:17
Koukám, nikde nikdo....:-O

Viděly jste včera v televizi kandidáty na prezidenta, když odpovídali v Senátu na otázky?
Jak se vám líbí Švejnar?

16.5Salám&Lajka14 5453

Re: Postýlka

29.1.2008 23:17:09
Můj chlapeček nadává prakticky od té doby, co umí mluvit... a někdy hodně sprostě... dneska mi řekl, že si mne udělá na česneku... to je sice "slušný", ale zas poměrně drsný.

Ad obě zlomené ruce - P.B. si zlomil obě ruce v pubertě a jak rád dnes vzpomíná na vlídné sestřičky v nemocnici, které mu s láskou omývaly přirození vlažnou vodou... ;)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 65000  [Dalších 64410 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.