| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 65000  [Dalších 64400 >>]
Čarodějka... 29409

Re: Postýlka

29.1.2008 23:14:42
Zdravím za poklusu...
V práci super, odpo Tupper již méně, neboť bude nový katalog, výrobky se budou prý krapet zdražovat a navíc si budeme muset platit za katalogy!
Tak to je hnusnýýýýý!!!
Když si pomyslím, jak je každýmu dávám ke každýmu zboží a jak je rozdávám na potkání, tak tohle mě docele sere... :-(

Ad mluva:
Jsem ráda, že Mišáka toto "nadávací" období zatím nikdy nepostihlo!
A dost se divím, páč to, co slyší doma od velkých kluků, je nářez!

Tak dobrou... zas někdy :-)

:-D
Lela, čert a malinkej drak 9322

29.1.2008 20:27:13
Ocean, tak to byl odborník :-)
super období - buď ráda, že oblíbené slovíčko zní blbec - jsou i horší :-D Čert měl tohle období taky, ale používal taková normální slova - dráče to má vymakanější; holt kouzlo staršího sourozence (kterej ho ještě poštvává "řekni blbec, řekni kretén ..." :-)
snažím se být trpělivá ~g~
Fojtice, jak já ti rozumím :-D Pudel je pudel!

Kukulo, plonkovní postýlku tu máme, jen si ji odvézt ;)

Káťo, taky jsem tě chtěla utěšit, že jedna zlomená ruka je lepší než obě :-) takhle si zlámal obě ruce kamarád mé sestry, spadnul z kola a ani si nemohl mobilem přivolat pomoc :-D Když lezl ze škarpy, viděly ho nějaký děti a přivolaly pomoc ... jeho přítelkyně si musela vzít dovolenou, páč si sám na wc ani nestáhl kalhoty Rv
Oggová 34603

29.1.2008 20:18:55
Meggie, menší postel? Ani náhodou...
:-D
Meggie . 26180

29.1.2008 20:03:15
Bejbinu taky pozdravuju, však ona tu technickou část nakonec udělá!

Káťo, s nepoužitelnou rukou teprve člověk zjistí, jak moc se mu hodí! :-) Ale aspoň, že je to jen jedna, švagr si zlomil obě najednou a to byl teprve opruz!

Beko, paměť Ti náhodou pobrala docela dost! :-)

Eli, Lízinčina oblíbená věta je dost dobrá! :-D

Kukulo, Ocean, pro velký postele mám slabost, ráda se rozvaluju! Už jsem přemýšlela, že by teď bylo praktičtější si pořídit nějakou menší, ale rychle jsem to zavrhla! Až ztloustnu, tak budu za tuhle ještě ráda! :-)

Káťa,2 kluci 2562

29.1.2008 19:59:17
Já s uspokojením konstatuji, že Scrabble junior (dárek od Ježíška pro velké dítě,aby pocvičilo písmena) má dvě verze a tu lehčí zvládá i dítě malé...:-D

čekám,až dorazí MM, aby mi namazal chleba pomazánkou :o)) včera jsem zkoušela držet v levé ruce škrabku pro praváky a loupat okurku.....vskutku akrobatický kousek
chleba by pochopitelně zvládly namazat i děti, ale proč nevzbudit v drahé polovičce trochu ošetřovatelského ducha:o))

vypínám PC a juknu na vás zase zítra
Lela, čert a malinkej drak 9322

29.1.2008 17:19:38
uffff, jak si udržet duševní zdraví a neubít děti???
dnes je to zvlášť výživné ...

pozdravuje vás Bejbina - dnes dělala ty zkoušky a neudělala - má jen dopravní část, na technickou musí znovu. Další možnost bude mít během 2-3 týdnů, má celkem 3 pokusy
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

29.1.2008 17:12:29
Sirko, na bříšku.cz je Rodina už roky. počítám, že to je nějak propojený - možná na jednom z webů je zálohování, nebo to Jirka používal, když diskuse a spol. začly přesahovat kapacitu servru Rodina?
Nerozumim tomu, tak možná plácám, ale všimla jsem si tý adresy u různých diskusí už před lety a od tý doby tu a tam znovu...

Ad anketa - tisíceré díky :-)

Co se týká vyjm. slov, já a někteří další sdílíme názor, že důležitý je, aby se je naši třeťáci naučili používat. Kdo se je chce naučit jmenovat, může, ale kdo to nepotřebuje, nemusí. No a narazili jsme na argumentaci ve smyslu, že i ti, kdo to nepotřebujou, by se je měli učit proto, že pak z nich na druhym stupni budou zkoušený a dostávali by za to blbý známky. Já sama jsem je neuměla vyjmenovat ani za předlistopadovýho školství a přežila jsem, tak se mi to moc nezdá a chtěla jsem si udělat aspoň malou představu jak moc se ten argument zakládá na pravdě.

Co se týká otázky na budoucnost, jsou lidi, který maj pocit, že dobrá budoucnost čeká na toho, kdo vystuduje gympl a vejšku. Ostatní že budou spokojený tak nějak v mezích možností, ale tak dobře jako ti první na tom nebudou.
Asi nemusim říkat, že já mezi ně nepatřim....
Vypadá to, že nikdo tady, tak to jsem ráda :-)
Já doufam, že moje děti budou mít vždy dost blízkých, aby se nikdy necejtily opuštěný a aby byly spokojený s tim co budou dělat, protože to bude něco, co je bude naplňovat. (V určitých mezích - např. zákona :-), jak tu někdo psal).

Nad zdravím jsem váhala jak ho zformulovat - i vzhledem k Bojkovi - asi ať to neni nic vážnýho (ekzému u dětí je mi líto, ale snad vám bude trošku útěchou, že jak se tak pozoruju, dá se s tim žít vcelku spokojeně :-))

Re: Sirko

29.1.2008 16:42:15
Sirko, na bříšku.cz je Rodina už roky. počítám, že to je njak propojený - možná na jednom z webů je zálohování, nebo to Jirka používal, když diskuse a spol. začly přesahovat kapacitu servru Rodina?
Nerozumim tomu, tak možná plácám, ale všimla jsem si tý adresy u různých diskusí už před lety a od tý doby tu a tam znovu...

Re: Sirko

29.1.2008 16:41:28
Sirko, na bříšku.cz je Rodina už roky. počítám, že to je njak propojený - možná na jednom z webů je zálohování, nebo to Jirka používal, když diskuse a spol. začly přesahovat kapacitu servru Rodina?
Káťa,2 kluci 2562

29.1.2008 14:55:04
Kuku - na chatě, kde Tě potkávají tak akorát žáby,netopýři či soused od vedle (kterej mmch na Tvůj pobyt bude vzpomínat stejně, jako kdyby se u něj zastavila na kafe Uma Thurman), je to přece jenom něco jinýho :o)))
hlavně si v pátek nesmím brát ty léky,co beru na ruku, páč se na ně nesmí pít.....je to paradox, dva tejdny nemůžu řídit a prášky maj jako kontraindikaci alkohol - to je sadismus!!!!

Ocean - moje děti tohle období neměly - ale ségry jo, jenže ona v tý době žila mimo Čr a dítka podobná sdělení pronášela naštěstí jen v rodném jazyce. Nicméně vzpomínám, jak i na rodné hroudě v obchodě plném lidí jednou moje malá neteř vééélmi zřetelně pronesla:Mamííí,támhle ta paní(provázeno ukazovákem namířeným správným směrem) vypadá jako čarodějnice.
Co na tom, že dítě mělo pravdu.....:)))
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 65000  [Dalších 64400 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.