Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fojtice | 52961 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...29.1.2008 14:08:21
Ocean, nestačilo by vám toto?
http://www.fengshuiobchod.cz/feng-shui/doplnky/spirala-feng-shui-[id-tali33].html Máme to doma pověšené pro klid dárců a minimálně je na to při roztočení pěkný pohled ;-) Hledače zón měli svého času v bytě příbuzní, stejně jako u Káti poradili, ale nic za to nechtěli. Ad dvouleté sladké holčičky: moje s oblibou používá výraz DO PEDELE. K tomu si prozpěvuje "Chceš žvýkačku? Pldni si do sáčku."... To je kouzlo mladších sourozenců, v kombinaci s fekálním obdobím těch starších naprosto jedinečné. Vydržet, neřezat, vysvětlovat do zblbnutí. Bude mnohem hůř ;-) Kukulo, tomu říkám masochismus - 3 děti do 4 let ![]() Káťo, mail dorazil, díky. Leč jakási interní chyba mi nedovolí odpovědět, tudíž později. |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Postýlka29.1.2008 13:38:52
Marťo, díky!!! Kdyby se nesplašilo nic v okolí, tak si pro ni švagrová nebo Doktor z hor zajedou. Jsi zlatá!
![]() |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Postýlka29.1.2008 13:37:07
Káťo, budeš vypadat hůř než jsem v létě vypadala na chatě já? Myslím, že ne, takže se neboj vlka nic... ;-) Jestli se zítra dobře poperu s logikou, tak nám dovezu i něco šumivého na oslavu.
Zítra na mě prosím mysli! |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Postýlka29.1.2008 12:31:38
tak ráda bych vám něco dlouuuhého napsala, ale datluju jak debil jednou rukou a kouskem druhé....:o(((((((((((
život se sádrou je horší,než jsem si představovala. Kuku - prosím,zvaž svou páteční návštěvu....teda takhle, já děsně chci,abych přijela,ale musíš se psychicky připravit na to, že tě uvítá zcela přírodní tvor neschopný se kloudně učesat natož pak nalíčit - po pravdě mám problémy i s oblékáním a haksnu nestrčím skrz rukáv bundy - ani je-li tato MM, snad jedině nějaká super obří by mi byla v této partii, ale celek by připomínal sociálně slabého idiota. :o)) Ocean - tuku mám bílou, s trochou nadsázky perlově bílou. ad negativní zóny, měla jsem v bytě dva chlapíky s virgulí, se zónama se shodli, umístila jsem dle jejich rady naši postel, dětí palandu v děcáku i miminčí postýlku. A nechtěli žádný prachy - prý toto není schopnost, za kterou by se měly inkasovat peníze, MM jim,myslím, dával nějakou flašku - penězům se bránili velmi silně, alkoholu o něco méně. :o)) Co se týče "rušiček",byli velmi skeptičtí a radili se silným zónám radši vyhnout, protože "rušičky" nemusí mít požadovaný efekt. toto píšu tak dlouho, že by mi na klávesnici mohly vykvést fialky - k čertu s rukou - večer jsem z toho měla vysloveně klaustrofobickej pocit, že mám tu ruku sevřenou v čemsi, nemůžu se hejbat a divně to tlačí....brrrr!! Dopol mě předrahá súsedica vyvezla na nákup a kávu, nedbajíc šíleného zevnějšku - snad jí ta péče vydrží i až včera umyté vlasy zplihnou a ksicht bude splývat s brčálem. jdu si zalízt pod peřinu |
| pani jedna | 6505 |
Re: Postýlka29.1.2008 12:08:53
zdavím, jen prolétám:o) nějak nestíhám, dnes jsem ještě chvíli v práci, zítra fičíme do soboty na hory, doufám, že nás nezadrží nějaké choroby, poslední dobou jich je kolem nějak moc.
Nějak si nepamatuju co všechno už jsem přečetla, snad jen Oggi - to je mi líto:o( a taky Meggie že už zase válčí s chorobama, držím palce, ať už jste zdrávy...a vůbec i všichni ostatní. Taky registruju sádru, Káťo, ať ti to rychle uteče:o) A že se paní pošmistrové na poště dobře daří - co lazaret, už dobrý? Hmm, víc už mi paměť asi nepobrala, tak pardooon:o) ![]() |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Postýlka29.1.2008 12:07:22
Grace, tak změna... už tam máš odpo
![]() |
| Marťa11 | 8076 |
Re: Postýlka29.1.2008 11:41:13
ahoj
![]() Grace, ještě nemám odpověď... Kuku, já mám cestovní postýlku v garáži... klidně půjčím, ale musí si pro to někdo přijet... doufám, že je ok, nebyla od Tedíka vybalená... uši... kamarádka je teď na horách, tak napíšu, až se vrátí... Eli, ahoj , doufám, že jste řádně oslavili přijetí!!!včera se nám vrátil T z Egypta ok, jen se nám hoši trochu v letadle ožrali , měli volno, tak je šoupli do jedničky a letušky je stihli řádně upravit, dnes mu je tak trochu zle ![]() |
| pani jedna | 6505 |
Re: Postýlka29.1.2008 9:45:20
ahoj všem:o)
Kuku mail. |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...29.1.2008 9:30:37
Oggi, taky bych potřebovala posílit Respekt, zvlášť ke své osobě!
![]() |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Postýlka29.1.2008 9:30:07
Můžete někdo zapůjčit na 9 dní (od pátku 1.2. do neděle 10.2.) cestovní postýlku nebo jakoukoliv postýlku pro miminko? K Doktorovi z hor přijedou přátele z Holandska, kteří mají děti celkem tři (nejstaršímu jsou 4 roky), takže budou mít krámů v autě už tak požehnaně. Díky...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.