Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...29.1.2008 9:21:07
zdravím Eli
![]() Uff, nakonec nám neklekl pc, ale "jen" monitor"..sláva. Díky, včera jsem vyzpovídala naší "studnici vědomostí", takže momentálně toho vím dost. Anině se líbí slovo "hjupák" . Naposledy to tvrdila o řidičích a lidech v tramvaji. Taky se jednou ptala jednoho vietnamského prodavače, zda je "úpně bubej", následovalo to potom, co jí nabídl malou čokoládku...Ocean, ale jak na to nevím...snažím se Anině vysvětlit, že by neměla o lidech, které nezná mluvit tak ošklivě a že by se jim to nemuselo líbit....ale jestli to dělám správně, nebo podle zásad R+R to nevím ...což mi připomíná, že bych nutně potřebovala další a další kola, neb mi nějak dochází síly z těch předešlých.Nu a když tak o tom přemýšlím, tak vzhledem k tomu, jak se titulují puboši jsem vlastně ráda, že se jí líbí jen hjupák a bubec... |
| elindra | 28290 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...29.1.2008 9:12:00
ahoj KM!!!! Na chvíli jsem uzmula muži počítač.
Ocean, to máš blbý. Mě Lízinka naopak společensky pozvedá, protože její oblíbená věta je: Paloubek je pěknej bubeček! A říká to všude ![]() Pracujícím ženám přeju hodně pracovních úspěchů! ![]() Oggi, to je blbý. Kamarádka má obě děti s tímto, můžu se jí zeptat na nějaký rady. Sirko, tvoje francouzština je brilantní Užívej si krásný počasí a sníh i dobrou společnost, to mi nějak teď na horách všechno chybělo. |
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...29.1.2008 8:42:33
díky,u nás je pobobnej problém,jako měla Kukula,postel je obrovská 2,40 x 2,60 dokonce i s tím šifónem checht,je na míru a šibovat je s ní nemožné.
mno neva.Kapitán objednal jiného "měřiče",prej jestli se shodnou,tak pak to budem řešit. mmch.virgule se mu ginglaly u viditelných zásuvek.ty co vidět nejsou,přešel celkem v klidu ![]() ženy raďte!moje dvouletá sladká holčička mě společensky ničí!její nejoblíbenější slovíčko je teď BLBEC.ve frontě před pokladnou se líbezně usměje na chlápka za námi a zřetelně se zeptá:mami,je to blbec? popřípadě konsternovanýho jedince dorazí:a prdíš? ![]() zatím nepomohlo vysvětlení ani ignorace Sirko,ahoj,užij si to,zní to výborně! mmch málokterýho snowboarďáka člověk vidí jinak,než dřepět na mezi |
| 16.5Salám&Lajka14 | 5453 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 23:14:29
Ještě že nejsem lyžník.
Umlátila bych hůlkou polovinu sjezdovky. Ale sociální fóbii nemám, to je jinší věc, to bych se jich bála a schovávala se mezi keři a stromovím někde... |
| Lída,3 kluci a holka | 25285 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 22:31:32
Sirko, tak to asi mám taky sociální fobii nebo něco ještě horšího, protože tyhle kochající se a odpočívající uprostřed sjezdovky bych nejradši mlátila hůlkou po hlavě. Kvůli jednomu takovému jsem předloni hodila parádní držku
![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: Sirko28.1.2008 22:27:54
CarodEjkO, to je francouzsky foneticky "Co je to?" pokud si dobre pamatuji ze 4. tridy ZS. Jinak jsem hledala KM a zobrazuje se mi na adrese www.briskO.cz a ne rodina.cz
|
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Sirko28.1.2008 22:16:46
KES KE SE?
brisko.cz :-o ?????? To je nějaká tajná šifra mista leonarda? ![]() Jinak Ti tu tiše závidím, užívej si to!!! Pa, DN |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Sirko28.1.2008 22:14:56
KES KE SE?
brisko.cz :-o ?????? To je nějaká tajná šifra mista leonarda? ![]() Jinak Ti tu tiše závidím, užívej si to!!! Pa, DN |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 22:12:01
KES KE SE?
brisko.cz :-o |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 22:08:56
Ahoj devcata, pisu na PDA ze slunne Francie.
Je tu nadherne. Pocasi je fantasticke - azuro. Asi mam socialni fobii, pacto me serou lidi, zejmena Ti, co odpocivaji uprostred sjezdovky nejlepe za terenni vlnou :-> a pak snowboardaci, ale jinak je mi fajn. Vcera jsme absolvovali vecer raclete, nam. Ubytovani je na Francii primo lyxusni. Diky Marto. Mame asi 60m2 apartman pro 6 lidi. 3 loznice a velky obyvak s kuchynkou, 2 koupelny, 2 balkony. Sjezdovky jsou nadherny, upraveny a dlouhatansky. Videla jsem asi 2 vleky, jinak same lanovky. Co je "-" je, ze je tu pekelne draho. 0,5l piva 6,30Euro :-[ Mejte se hezky, pozdravujte Eli a ja jdu do pelechu. SKOL |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.