| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 65000  [Dalších 64380 >>]
Oggová 34603

Re: tak jsem se právě vrátila...

29.1.2008 9:21:07
zdravím Eli:-)
Uff, nakonec nám neklekl pc, ale "jen" monitor"..sláva.
Díky, včera jsem vyzpovídala naší "studnici vědomostí", takže momentálně toho vím dost.

Anině se líbí slovo "hjupák":-). Naposledy to tvrdila o řidičích a lidech v tramvaji. Taky se jednou ptala jednoho vietnamského prodavače, zda je "úpně bubej", následovalo to potom, co jí nabídl malou čokoládku...

Ocean, ale jak na to nevím...snažím se Anině vysvětlit, že by neměla o lidech, které nezná mluvit tak ošklivě a že by se jim to nemuselo líbit....ale jestli to dělám správně, nebo podle zásad R+R to nevím;)...což mi připomíná, že bych nutně potřebovala další a další kola, neb mi nějak dochází síly z těch předešlých.

Nu a když tak o tom přemýšlím, tak vzhledem k tomu, jak se titulují puboši jsem vlastně ráda, že se jí líbí jen hjupák a bubec...
elindra 28290

29.1.2008 9:12:00
ahoj KM!!!! Na chvíli jsem uzmula muži počítač.

Ocean, to máš blbý. Mě Lízinka naopak společensky pozvedá, protože její oblíbená věta je: Paloubek je pěknej bubeček! A říká to všude :-D

Pracujícím ženám přeju hodně pracovních úspěchů!:-)

Oggi, to je blbý. Kamarádka má obě děti s tímto, můžu se jí zeptat na nějaký rady.

Sirko, tvoje francouzština je brilantní R^ Užívej si krásný počasí a sníh i dobrou společnost, to mi nějak teď na horách všechno chybělo.
Ocean 28569

29.1.2008 8:42:33
díky,u nás je pobobnej problém,jako měla Kukula,postel je obrovská 2,40 x 2,60 dokonce i s tím šifónem checht,je na míru a šibovat je s ní nemožné.
mno neva.Kapitán objednal jiného "měřiče",prej jestli se shodnou,tak pak to budem řešit.
mmch.virgule se mu ginglaly u viditelných zásuvek.ty co vidět nejsou,přešel celkem v klidu ;)

ženy raďte!moje dvouletá sladká holčička mě společensky ničí!její nejoblíbenější slovíčko je teď BLBEC.ve frontě před pokladnou se líbezně usměje na chlápka za námi a zřetelně se zeptá:mami,je to blbec?
popřípadě konsternovanýho jedince dorazí:a prdíš? ;((
zatím nepomohlo vysvětlení ani ignorace

Sirko,ahoj,užij si to,zní to výborně!
mmch málokterýho snowboarďáka člověk vidí jinak,než dřepět na mezi
16.5Salám&Lajka14 5453

28.1.2008 23:14:29
Ještě že nejsem lyžník.
Umlátila bych hůlkou polovinu sjezdovky. Ale sociální fóbii nemám, to je jinší věc, to bych se jich bála a schovávala se mezi keři a stromovím někde...
Lída,3 kluci a holka 25285

28.1.2008 22:31:32
Sirko, tak to asi mám taky sociální fobii nebo něco ještě horšího, protože tyhle kochající se a odpočívající uprostřed sjezdovky bych nejradši mlátila hůlkou po hlavě. Kvůli jednomu takovému jsem předloni hodila parádní držku :(
Sirka 34493

Re: Sirko

28.1.2008 22:27:54
CarodEjkO, to je francouzsky foneticky "Co je to?" pokud si dobre pamatuji ze 4. tridy ZS. Jinak jsem hledala KM a zobrazuje se mi na adrese www.briskO.cz a ne rodina.cz
Čarodějka... 29409

Sirko

28.1.2008 22:16:46
KES KE SE?
brisko.cz :-o

??????

To je nějaká tajná šifra mista leonarda? :-D

Jinak Ti tu tiše závidím, užívej si to!!!

Pa, DN
Čarodějka... 29409

Sirko

28.1.2008 22:14:56
KES KE SE?

??????

To je nějaká tajná šifra mista leonarda? :-D

Jinak Ti tu tiše závidím, užívej si to!!!

Pa, DN
Sirka 34493

28.1.2008 22:12:01
KES KE SE?
Sirka 34493

28.1.2008 22:08:56
Ahoj devcata, pisu na PDA ze slunne Francie.
Je tu nadherne. Pocasi je fantasticke - azuro. Asi mam socialni fobii, pacto me serou lidi, zejmena Ti, co odpocivaji uprostred sjezdovky nejlepe za terenni vlnou :-> a pak snowboardaci, ale jinak je mi fajn.
Vcera jsme absolvovali vecer raclete, nam.
Ubytovani je na Francii primo lyxusni. Diky Marto. Mame asi 60m2 apartman pro 6 lidi. 3 loznice a velky obyvak s kuchynkou, 2 koupelny, 2 balkony.
Sjezdovky jsou nadherny, upraveny a dlouhatansky. Videla jsem asi 2 vleky, jinak same lanovky. Co je "-" je, ze je tu pekelne draho. 0,5l piva 6,30Euro :-[
Mejte se hezky, pozdravujte Eli a ja jdu do pelechu.
SKOL
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 65000  [Dalších 64380 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.