| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 65000  [Dalších 64370 >>]
Čarodějka... 29409

Re: Jení anketa

28.1.2008 21:20:19
Ocean,
4% nebo 96% ....není to jedno?
:-)
Toto je mi vcelku u pr...
Hlavně teda ať nejsou 4% fšici tři...bo pak bych si musela naflkákat další fakany, jináč bych se asi vnoučat nedočkala!
:-D :-D :-D

Kuku,
zaměstnané ženy :-D
To zní dobře....checht....

(dnes jsem psala z práce Standovi smsku, jak se řekne anglicky čestný, páč jsem to nutně počebovala do křížovky!
:-D

TW vsuvka:
DNES končí lednová nabídka!
Takže kdyby ještě někdo něco chtěl.... (hitparádky, šejkr, velký ultraplus lasagne, nebo kráječ na cibuli, atd.... tak poslední možnost je do zítřejšího rána, to ještě můžu telefonicky doplnit do objednávky)
:-)

16.5Salám&Lajka14 5453

28.1.2008 21:02:27
Jo jo, postel. Nikdy jsem neměla vlastní postel. A PB tuhle pravil, že prej jsme skromný, že se podělíme o jeden slamník ve psí boudě, takže nějaký Le Patio u nás asi nehrozí... :o)
Oggová 34603

28.1.2008 21:00:21
Milado, prosím tě a mohla bys mi písnout, zapnu si ICQ, na co si mám zítra dát pozor a na co se ptát?
Oggová 34603

28.1.2008 20:52:40
Milado:-), to je moc otázek na mě....
Na kožní jdeme zítra, očkování budeme teprve řešit.
Lela, čert a malinkej drak 9322

28.1.2008 20:42:12
Oggi, to mne mrzí :( přeju, ať to Majdínku moc netrápí ...

Ocean, vy už nevíte roupama coby? Osobní zkušenost nemám, kamarádka za tohle vyhazuje ale mraky peněz - myslím, že úspěch je podmíněn silnou vírou ;) takže pokud pochybujete, tak by vám to nepomohlo ~j~
mmch, kdysi jsem měla tyhle "schopnosti" taky, že bych si začala přivydělávat k mateřský? Ta virgule se v určité oblasti hýbe v podstatě každému (reaguje na elektriku, kov ve zdi, najdeš tak třeba plynové trubky pod silnicí ...) Já odhalila i bolavý koleno, ale na odstínění problémů nevěřím :-)
zkus o kus posunout postel :-D
*Hany 30864

28.1.2008 20:41:27
Ocean,
a co trochu posunout postel? Nevyšlo by to levněji?

Oggi,
to mě mrzí, já myslela, že to bude ta druhá choroba.
Kukula* 28272

Lože

28.1.2008 20:35:04
Meggie, někde to určitě bude... Byla fakt krásná, nechali jsme si ji dělat na zakázku v Č. Krumlově; 2,20 na 2 metry. Nebesa byla z bílýho šifonu... Pak se prodala i s domem.
Meggie . 26180

28.1.2008 20:09:41
Oggi, no spíš, jestli jsme nenakazily my Vás! Musím to zaklepat, ale dneska mají jen slabou teplotu. A ten ekzem mě mrzí! :-(((

Ocean, tak já bych byla k pyramidě značně skeptická. Ale zkušenost nemám žádnou.

Kukulo, nemáš tu postel s nebesy vyfocenou? Zajímalo by mě jak vypadala. A hlídání bych Ti záviděla, kdybych ho dneska neměla taky. :-)
Byla tu máma, přivezla řízečky, koláč a čokoládičky a já jsem byla konečně po dvou měsících cvičit.
Pak jsem si dala tu čokoládu a je mi dobře! :-D
Oggová 34603

28.1.2008 20:08:15
Nu, nedá se nic dělat, odsunume příkrmy a budu kojit a kojit a kojit a kojit.....až se úplně ukojím;)......

Ocean, zkušenosti s tím nemám žádné.
Kukula* 28272

28.1.2008 20:00:08
Ocean, jj, my za to tenkrát vypálili asi 15000,- - chlapík nás vybavil "čímsi", co připomínalo termoclonu na přední sklo u auta. Spalo se nám stejně blbě a nádherná ložnice měla po eleganci. Nakonec jsme vyměnili postel - původně jsme měli kovovou s nebesy, styl Le Patio - za dřevěnou a rázem se spalo jedna radost. Chlapík nám naštěstí peníze vrátil.

Oggi, chudinka Majdínka. Hadici to zjistili tento rok a je to na prd... :-(
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 65000  [Dalších 64370 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.