Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: Jení anketa28.1.2008 19:51:27
ahoj,
dnes jsme měli doma chlapíka,co měří geopatogení zóny.zašermoval virgulema,samozřejmě něco našel(nad mou pelestí se mu to zkřížilo jak turecké šavle,takže mám v podstatě těsně před smrtí )a hnedle nám nabídnul řešení za bratru 21tis.jakousi pyramidu a matrace.ehm,máte s tím některá zkušenost?dost se divil,že nechceme na místě sepsat smlouvičku,ale že si o tom hodláme zjistit něco dalšího ![]() Oggi,to je mi líto Káťo,do jaké jsi šla barvy? ![]() Čarodějko,Ty vůbec nepřipouštíš,že by chlapci mohli být 4% ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Jení anketa28.1.2008 18:58:54
zdravím,
dočetla jsem zpět... Jeno, nevím, zda je to ještě aktuální.. 1. přála bych si, aby ustály všechny karamboly, co je v životě potkají a aby měly vedle sebe někoho, kdo při nich bude stát.....a doufám, že to všechno ustojí ve zdraví.. 2. myslím, že teď už je spíše zkoušejí z toho, aby dokázaly vyjmenovaná slova používat... Ach jo, dneska jsem se dozvěděla, že má Majdína atopickej ekzém, kterej se jí dost hnusně zhoršil po očkování:-(..... Meggie, to je mi fakt líto, že jsou holky nemocný .....teď si jen říkám, jestli to na ně neprskla Aňa, ale ona fakt začala kašlat až to ráno u vás..... |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: Jení anketa28.1.2008 18:42:18
kuku taktéž se velice těším a doufám,že to klapne, třeba se mi dokonce povede udat nějaké děti našim :o)
jinak se pro dnešek loučím, psát se sádrou je děs běs a co si budem povídat,vůbec bych to neměla zkoušet...tak PC asi radši vypnu a juknu na vás zítra, omluvte případné chyby,velká písmena,interpunkci a úpravu písemnosti ![]() |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: Jení anketa28.1.2008 18:34:09
Jako první musím zdůraznit, že AQM maminka je prostě dokonalá!!! Ta zlatá žena hlídala nemocný Hadice celej den, přinesla sebou z domu řízečky a bramkaši, domácí koláčky... Když teď odcházela, tak ji děti ani nechtěly pustit a ta úžasná osoba ještě na odchodu řekla, že to bylo fajn a ať zase zavolám, že přijde kdykoliv moc ráda!!! Alelujá!!! To je krása...
Přišla jsem z práce proškolená, uvítaly mě rozesmátý děti, který teď maj nějakej "projekt" v pokojíčku a hnedle jsem zasedla k počítači a zdlábla večeři. Do toho mi na Mezzo udělali radost a jede balet. ;-P Káťo, jj, doufám, že to v pátek úspěšně vyřeším a kol šesté (nejpozději) již budu s Tebou konzultovat palčivé otázky všehomíra nad sklenkou. ;-) Beko, napiš emila, díky! Čarodějko, mno jo, to víš, už to nejni jak dřívávějc. Zaměstnaný ženy jsou holt zaměstnaný ženy. Však si to zase vynahradíme a dáme nějakej ten hodinovej "hovor há" přes telefon, ok? ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Jení anketa28.1.2008 18:01:02
Jinak všechny zdravím, letem světem jsem Vás prolétla a zas mizím
![]() Zvláště zdravím Kukulu a Marťu a nějak mě začíná "srát", že se s Vámi na naetu míjím a nemám ani čas pokecat na skypu a ajsku ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Jení anketa28.1.2008 17:54:09
1.
Přeju si, aby z mých synů vyrostli slušní lidé! Aby všichni pracovali a dělali to, co je bude bavit a uspokojovat a taky, aby je to velmi solidně uživilo, aby si mohli dopřát i trochu "nadstandart" než to, co mají teď se mnou! Pak si přeji, aby si každý našek hezkou, milou a hodnou ženu, měli tolik dětí, co budou chtít a mohli dát dětem víc, než co mohu dát já jim ![]() Pak si přeji, aby se měli tak dobře a byli tak hodní, aby pamatovali na svoji starou matičku ![]() Přeju jim, aby je měli lidi rádi, aby byli silní a statní, aby se o sebe dokázali postarat, poradili si vždy v každé situaci a nikdy se nedostali do žádného maléru! Přála bych jim i lepší rodiče....leč s tím už asi nic neudělám, že? ![]() A hlavně...aby byli jak oni, tak i jejich děti zdravé! (a taky si přeji, aby už vypadli z mýho bytu! ) .... tím teda nemyslím, aby to bylo letos a nebo někam daleko, ale kdyby si našli fajné práce s fajným bytem a mně doma nečinili to, co činí! ![]() Uff... snad je to dostačující... 2. Nevím, co kdy brali ve škole, t.j ani kdy brali vyjmenovaná slova! Myslím, že Standa s tím neměl prřoblémy nikdy a Milas s tím bude mít problémy vždycky! ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 13:20:07
Lelo - nastěhovala bych se hned, ale jaksi by neměl kdo "kaučovat" moje děti :o(((
No, přiznejme, že se docela těším, jak si doma odpočinu, sádru podložím polštářkem, záda taktéž..... Dnes ráno začalo menší dítě polemizovat, že se sádrou nebudu moct pracovat.....už jsem se chvěla, že začne škemrat, abych ho nedávala do školky (by měl smůlu)...ale v závěru zkonstatoval,že budou mít s bratrem lepší přístup k počítači ![]() ![]() Jdu se přesunout z kanceláře k MUDrovi. |
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 13:09:04
Káťo, tak se k nám na těch 14 dnů nastěhuj
místa je dost ... ale smažený květák jen občas jinak se živím skromně a téměř dietně byl božský! a bude ještě zítra, možná i pozítří ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 11:42:03
Lelo - smažený květák!!!! mňááááám, já chci taky!!!!!škoda, že bydlíš tak daleko, uvítala bych někoho, kdo by vařil ubohé chromé kamarádce!!
![]() |
| pani jedna | 6505 |
Re: tak jsem se právě vrátila...28.1.2008 11:27:50
Kukulo, my máme bohaté (a v podstatě kladné) zkušenosti s ORL oddělením v Motole, ale je to na delší info, tak pokud bedeš chtít můžu tě tím obtěžovat třeba na mailu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.