| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 65000  [Dalších 64350 >>]
Lela, čert a malinkej drak 9322

Re: tak jsem se právě vrátila...

28.1.2008 11:23:41
Káťo, v tom případě je to správná reakce :-D

překonala jsem vrozenou lenost a dělám si k obědu smažený květák ... jsem úplně rozechvělá
Káťa,2 kluci 2562

28.1.2008 11:17:49
Kukulo - vzhledem k tomu, že jsi jedna z nejlepčejších kamarádek, usrkla bych v Tvé přítomnosti i Dačického...Ale neboj nic, na něco takového, doufám, nedojde.:-D

Ad otoplastika - probereme to osobně, ale mám v Praze známýho plast. chirurga, má svou vlastní kliniku, doporučila jsem ho pár lidem, všichni max. spokojení. Jo a má smlouvu s naší /vaší/ ZP.

Lelo - přesně takhle jsem ve sprchách reagovala já.
Kukula* 28272

28.1.2008 11:07:58
Marťo, díky. Pokud budeš tak hodná, tak by mě zajímalo jméno doktora a cokoliv, co Ti kamarádka řekne. Prostě co a jak.
Lela, čert a malinkej drak 9322

28.1.2008 11:00:11
hezké pondělí přeju :-)

už jsem dneska zvládla navštívit Brno, pondělky na D1 stojí za to a kamiony by měli zakázat :-©

Káťo, já jsem ve sprše taky zpomalená - onehdá jsme byli na plavání s dětma a omylem ??? vlezl do dámských sprch asi nějaký otec a taky mi došlo až podle reakcí ostatních žen, že je něco špatně :-D

Jeno, k dotazu -
prioritou je zdraví; pak bych ráda, kdyby z mých dětí vyrostli samostatní, spokojení, zodpovědní jedinci (s tím se váže spokojenost s prací, partnerem, a tak vůbec), aby měli zdravé sebevědomí a zvládali zdolávat překážky - těžko to popsat - prostě aby byli šťastní (a s tím souvisí moje sobecká touha mít z nich pocit, že jsou šťastní ;)

Meggie :(

sněženky??? :-)
pani jedna 6505

28.1.2008 10:48:31
odpovídám na první část ankety - je pro mě důležitá, aby si moje dítko vybralo cestu, po který půjde a pak bylo spokojený, aby se umělo prosadit, ale ne na úkor druhých, aby mu nechybělo sebevědomí, ale nebylo sobecký...bylo by toho ještě hodně... Já doufám, že se mi povede mu v tom pomoct, že se ve světě neztratí...

a všechny při pondělku zdravím:o)
Marťa11 8076

28.1.2008 10:16:05
Kukulo, moje velmi dobrá kamarádka byla s klukem... uši měl fakt hodně, hodně odstáté, divně tvarované a každé jiné... absolvovali toto na Homolce, byla tam s ním pár dní, snášel to více než dobře, pak nosil ještě asi 14 dní takovou čelenku a uši... skoro jsem nechápala... nádhera, obě stejné, neodstáté, prostě krásné normální uši...
vyptám se na co budeš chtít... fakt to v některých případech stojí za to, jeho táta z toho měl komplex celý život a tak to u něho řešili a vyplatilo se... v té době mu bylo 5 let, teď je mu 6..., úplně ho to změnilo, vypadá prostě normálně, před tím mu chtě nechtě všichni na uši zírali...
Kukula* 28272

28.1.2008 9:35:59
Káťo, neboj. V Tvé milé společnosti nepohrdnu ani Dačickýho pohárem... O tom byla řeč, ne? :-D :-D V každým případě doufám, že skončím nějak rozumně. Nerada bych jela pozdě večer, neb bych se taky mohla probudit až v Brně a nejsem si jista, že by tamní sekce byla nadšena mou půlnoční neohlášenou návštěvou. ;-)

Máte někdo zkušenosti s otoplastikou (nejlépe u dětí) v Praze?
Marťa11 8076

28.1.2008 8:50:29
tak uši :-)
Jeno, zánět zvukovodu je hrozná mrcha v tom, že se ráda vrací, bohužel... ale čistit uši se fakt nemají!!! jen ten vnějšek, abys prostě neměla špinavé uši:-D:-D:-D ale strkat dovnitř ty vatové tyčky a těmi se tam šťourat fakt nee... čím víc se čistí, tím více mazu se ti bude dělat, protože to ucho akorád zblbneš... zdravé ucho si dělá kolik potřebuje a pokud mu ten maz bereš, tak přidává a přidává... takže častým čištěním si človk zadělává na "prima" problémy...
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

27.1.2008 23:20:28
Kukulo, taky nevim, ale na druhou stranu já nic o bramborách nevykřikuju :-) a je fakt, že konkrétně na uši jsem docela úchyl a čistim je snad obden (i když vim, že se to nemá), takže asi už to mám tak zautomatizovaný, že už to ani nesleduju...
Káťa,2 kluci 2562

27.1.2008 23:11:03
Kukusano - tak, abych byla upřímná, šampáňo tady nemám a tak rychle ho ani neseženu (nepředpokládám, že tento název používáš pro sekt :o)), to by ses jaksi musela objednávat na návštěvu s větším předstihem.
Ale mám v zásobě toto:

cituji z novinek.cz
Specialitou vinařství Cono Sur je ultra-prémiové víno pinot noir zvané Ocio, které je doslova vlajkovou lodí tohoto vinařství. Jeho chuť je velmi plná a ocení ji nejen odborníci, ale i fajnšmekři, kteří si potrpí na prvotřídní vína. V České republice půjde do prodeje pouze asi 100 lahví. Další, méně luxusní druhy vín, bude ovšem dodávat do ČR ve velkém.

Jednu z tý stovky láhví mám doma v ložnici!!!! Přinesl mi ji Ježíšek!!;)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 65000  [Dalších 64350 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.