| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 65000  [Dalších 64340 >>]
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

Re: tak jsem se právě vrátila...

27.1.2008 23:10:08
To znamená, že bys chtěla, aby učitelka třeba v písemce z dějáku opravovala i pravopisný chyby?
Jaana2 62013

27.1.2008 22:38:09
Jeno, z vyjmenovaných slov nikdo nezkoušel , ba se na pravopis nekladl nijak přehnaný důraz. Co mi na tom všem vadilo a vadí je i to, co tu někdo psal - v hodinách čj se na pravopis jakžtakž dbá, v ostatních předmětech vyučující přivírají oči. Já sice chápu, že podstatná je myšlenka a její faktické zpracování, nicméně jednou jsme Češi, píšeme česky, tak bychom to měli umět.

Kukula* 28272

27.1.2008 22:28:17
Jeno, pořád s AQM dumáme, jak se Ti podařilo si toho nevšimnout... Myslím toho vatovýho zámotku. Je to sice krapet eklovní, ale u nás je většinou slyšet něco jako "marjá, to je zase brambora", ač si čistíme uši fakt téměř obden. ;-)
V každým případě je fajn, že Ti je líp!
Kukula* 28272

27.1.2008 22:25:42
Terino, chtěla jsem Ti odpovědět, že to se mnou v ten čas bude tak nebo tak, ale pak mi došlo, že vlastně vůbec nevím, jak to bude. :-) Doufám ale, že Tě uvidím!

Milado, hele, sice nejde o dokument, ale můj oblíbený film Klub rváčů dávali teď až k půlnoci. Nemluvě třeba o Broukovi v hlavě, kterej šel onehdá v 5 ráno!!!

Káťo, doufám, že se vše vydaří a dorazím! Teda - pokud ta záležitost s nejnitěrnějšíma věcma není kaviár - já k šampáňu raději jahody a na snídani slaninu. :-D Tím jsem Ti vlastně jasně dala najevo, že červený už taky nepiju. :-DDD
V každým případku - jedu!!! ;-)
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

27.1.2008 21:39:03
Moje ucho už to asi přestává bavit - ještě ho cejtim a lehnout si na něj nemůžu (což je hloupý, páč já spim zásadně hlavou na tomhle uchu :-)), ale už mě nechá myslet i na jiný věci :-)
Marťa11 8076

27.1.2008 21:30:56
Jeno, ucho :-(
já na zánět zvukovodu hrozně trpím.. asi tak každý druhý měsíc... někdy se to srovná samo, někdy ne... většinou dostávám Pamycoin do ucha... je to hnus, bolí to jako prase
Marťa11 8076

27.1.2008 21:25:47
ahoj, vrátila jsem se s Tedíkem z HK, tak jen dočítám letmo...

Jeno,
1. aby byli zdraví, to je základ..., pak aby byli pracovití, zdravě sebevědomí a zároveň tolerantní, aby měli práci i koníčky co je baví a naplňuje, fajn partnera, smysl pro rodinný život a schopnot se postarat a bojovat za rodinu... pokud budou chytří, vzdělaní a úspěšní budu to brát jako bonus :-)
hezký večer všem
M.
*Terina* 12313

27.1.2008 21:23:46
... a i ty dny, co budu s dětma, budu mít hlídání. ;-)
*Terina* 12313

27.1.2008 21:22:01
Kukulo, i já mám tentýž blbý pocit, ale říkám si, že když to riskly sněženky, tak třeba tady v nížině už to jaro bude rovnou. :-D Ó, kéž by! Dnes večer byl tak nádherně teplý vítr. :-) A klidně budu týden v Krkonoších obouvat místo lyží pohory, jen ať už je teplo.
S akcičkou se taste počátekm března, budu totiž celý týden v Praze!! Počínaje 8.3.! ;-) Děsně, ale děsně se těším! Snad budu pár dní i bez dětí. ;-)
Káťa,2 kluci 2562

27.1.2008 21:16:24
Kukulo - díky za Angelinu Jolie - už jsem Ti říkala, že jestli v pátek přijedeš, budu Tě nosit na rukou (sádra nesádra), nalévat pouze kvalitní moky tmavě rudé barvy a podávat speciality z těch nejniternějších vnitřnůstek???? :o)))

Jeno- svým dětem (klukům, takže použivám klučičí příčestí) bych kromě zdraví přála takový život, aby, až se jako staroušci budou ohlížet zpět, mohli říct, že za sebou mají takový život, jaký si sami přáli.
- aby se celý roky nehonili za něčím, co jim posléze přijde jako zbytečné a nedůležité.
- aby jim ve stáří nezůstala plná hlava snů, které "nestihli" uskutečnit.
- aby měli na co vzpomínat a vzpomínali v dobrém.
~k~
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 65000  [Dalších 64340 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.