| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 65000  [Dalších 64330 >>]
Kukula* 28272

Re: tak jsem se právě vrátila...

27.1.2008 21:09:36
Terino, bomba zpráva! Mám ale blbej pocit, že v únoru bude chumelit a je po nich. Mmch., co takhlenc chodit častějc? Ha? ;) Ráda Tě čtu...

Meggie, mrzí mě, že jsme nedorazily. Naštěstí holky i já už jsme ok - teď se vytaste s akcičkou!!! :-)
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

27.1.2008 21:08:53
Jaano, když mě by spíš zajímalo, jestli se ta vyjmenovaná slova na druhym stupni zkoušela.
Jaana2 62013

27.1.2008 21:02:11
1) obecně zdraví a spokojený život ať už ony si pod tím představí třeba misi v Africe, konkrétně aby na mně nebyly závislé ( a na nikom) a přesto měly s lidmi kolem sebe dobré vztahy a uměly se o sebe postarat.

2) vzhledem k tomu, že mám dítě už na střední, tak bych klidně uvítala, aby se vyjmenovaná slova zkoušela i tam, protože písemný projev takto starých dětí je někdy k pláči, protože jim to je prostě jedno - a teď píšu o celkem dost velké množině dětí), neraději by byly, kdyby se zavedlo jedno i a odbouraly se nesmysly mě, mne, mně
Káťa,2 kluci 2562

27.1.2008 20:59:31
Karavelko - plastovou sádru už mám domluvenou, neboj, v tomhle jsem opatrná a první, co mě u MUDra zajímá je nadstandard :o)) Je mi vcelku jasný, že co si nezaplatím sama, to (obvykle) bude stát za......~g~

jdu si udělat další kafe a dočíst vás
Meggie . 26180

27.1.2008 20:49:34
1. Chtěla bych hlavně, aby bylo obě zdravý a pokud možno co nejvíc spokojený. Aby byly samostatný, aby zvládaly krize, aby si zařídily život podle svýho, s mužem či ženou, s dětma nebo bez. Občas by měly překonávat i překážky, nechci, aby měly všechno moc jednoduchý, to taky není úplně dobře.

Kukulo, večírek byl fajn, je ke konci už pro něj L+L přestaly mít pochopení a odvolaly mě.
Majdinka je naprostá pohodářka, jen se směje a všechno prohlíží. Klidně spí, i když se vedle ní halasně mluví.
Aňa se kamarádila s Lotkou, což se Lotce dost líbilo a pronásledovala jí po bytě.
KM byly všechny slušné a distinguované, ani nikoho nepomluvily! Tématem byly hory, lyžování, Elindřina dovolená a víc si nepamatuju. :-)

Šipko, škoda, že to nevyšlo, hlavně ať už je to u Vás všechno! :-)

Terino, hurá, sněženky, jaro už je za dveřma! :-)

Néé že by to už nebylo ohraný, ale Luisa dost kašle a chrčí, Lotka má horečku. :-(

*Terina* 12313

27.1.2008 20:01:52
Ach jo, tak jsem to odklikla dřív a ještě dvojmo. :(

Budoucnost dětí - hlavně zdraví a milující partner, se kterým si budou mít stále o čem povídat, otevřenost všemu a všem...

V sobotu jsme vyrazili vlakem (ano, chtěli jsme dětem udělat krásný víkendový vlakový výlet :-)) do ČK a kousek za Budějicema se nám rozbila mašina. :-D A protože pan průvodčí nevěděl, kdy a odkud pro nás něco přijede, ani kam pak pojedeme :-D..., tak jsme to obrátili a šli domů pěšky. Nakonec jsme teda cestou stihli vlak v opačným směru a dojeli 2 stanice...
16.5Salám&Lajka14 5453

27.1.2008 19:58:35
1) Nevím. Asi aby byl zdravej a v rámci možností spokojenej.
2) Nemám dítě na 2. stupni.
*Terina* 12313

27.1.2008 19:56:33
Hoj! Tak já jsem vám přišla hlavně říct, že nám na zahradě kvetou sněženky!!! :-D Je to krása! R^
*Terina* 12313

27.1.2008 19:56:33
Hoj! Tak já jsem vám přišla hlavně říct, že nám na zahradě kvetou sněženky!!! :-D Je to krása! R^
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

27.1.2008 18:57:34
Díky, já vám pak třeba ještě napíšu proč jsem se ptala, ale ještě počkám, kdyby chtěl někdo ještě napsat...

Něco odjinud:
Muž jel výjimečně do práce autem, stál u semaforu, tak chtěl využít čas tak, že si koupí noviny, najednou vidí jak kolem jede tramvaj, kterou běžně jezdí, tak se za ní rozběhl a dojel s ní do práce... Když šel z práce vzpomněl si, že jel autem a auto nikde, tak volal na policii, že mu ukradli auto... a policajti říkali: "Tak to jste byl vy kdo nechal auto na křižovatce???"

...on je silně pod pantoflem ale jednou za čas se vzepře a uteče do hospody, a když už je venku tak chlastá do rána. Při jednom takovém výletě dorazil k ránu k jejich peneláku totálně na mol,vyšlapal schody (nemají výtah) a protože se nemohl strefit klíčem do zámku začal bouchat na dveře a zuřivě zvonit na ženu a při tom ječel "ty vole neser mě a pusť mě domů, Andreo, votevři!" takhle tam řval a bouchal hodnou chvíli, v tom přilítla manželka z vyššího patra, jednu mu flákla a táhla ho domů....
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 65000  [Dalších 64330 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.