Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ocean | 28569 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 18:41:31
Jeno,
aby z nich vyrostli samostatný,zodpovědný lidi,aby získali všeobecnej rozhled,aby se rozhlídli po světě a nebyly xenofobní a maloměšťácký,aby měli partnera,kterému můžou důvěřovat... |
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 18:32:22
No jo... Jsou ještě tak malý, že mě ani nenapadlo partnerství... Jasně - aby měly muže a byly s nima šťastný...
|
| Kukula* | 28272 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 18:28:35
Káťo, nějak nevidím důvod, proč bys Ty, vyrovnaná holka s figurou jak dvacítka a ksichtem A. Jolie, měla dělat ve sprše paniku, když se zaobíráš svým dítkem a prochází okolo muž, který nedělá nic hroznýho. Osobně bych začala dělat humbuk až v okamžiku, kdy by se zastavil.
![]() Jeno, já bych to brala dle dítěte. Pokud je memorovací, tož ať se naučí, pokud má cit na způsob užití, nechť dělá dle toho. Ale o tom už jsme mluvily po emilech... ;-) A co bych chtěla do budoucna pro své dítě? Je to strašně ze široka, takže aby bylo zdravý, aby mělo žitovní štěstí, potkávalo dobrý lidi a samo bylo dobrý, aby mělo "hranice", aby mělo přátele, cítilo se dobře na světě a aby ho bavilo co dělá - myslím tím zaměstnání, aby si rozumnělo s rodiči... ;-) Prostě aby bylo šťastný!!! Šipko, to je divočina!!! Tak ať je už jen líp! Bejbino, myslím na Tebe! Musela jsem zrušit dva zápočty na úterý, neb mám na středu zkoušku z logiky, a to je maso jak ďas!!! Jak bylo v pátek na večírku u Meggie?? Kde jsou drby, zprávy a hlášení? ![]() |
| Lída,3 kluci a holka | 25285 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 18:18:53
Jeno,
pro mě je důležitý, aby moje děti měly práci, která je bude bavit, a někoho, s kým jim bude dobře. Na druhém stupni se u všech tří kluků u vyjmenovaných slov řeší už jen to, jestli je umějí používat, tedy jestli píšou správné i/y. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
...anketa27.1.2008 18:18:10
Jeno,
1 - aby, byly v životě šťastný - dělaly práci, která je baví, našly partnera s kterým si rozumí ... 2 - z vyjmenovaných slov se u nás zkoušelo jen ve třetí třídě, když se je deti učily, teď už učitele zajímá jak je umějí použít v praxi - je pravda, že si dávají na pravopis větší pozor jen při mluvnici, v ostatních předmětech při zápisích nějak zapomínají, že píší česky ![]() Káťo, Karavelka má pravdu, nech si sádru plastovou - je lehčí a po koupání stačí vysušit fénem ... ... chtěla jsem reagovat ještě dál, ale přišla mi na návštěvu babi, tak zas příště ... |
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 17:59:56
Něco tu řešim a docela by mě zajímalo srovnání - můžu malou anketku?
1) Co je pro vás důležitý na budoucnosti vašeho dítěte? (Co byste si pro svoje dítě přáli až bude dospělý?) - klidně úplně obecně 2) Pokud máte dítě na druhym stupni, zkouší ho tam z vyjmenovávání vyjmenovaných slov, nebo je zajímá zda to umí používat při psaní i/y? |
| Karavela | 53687 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 16:19:16
Ahoj,
když je řeč o sádře - Káťo, doporučuju nechat si udělat plastovou, už jen ten komfort, že se s ní bez problémů vykoupeš, stojí za to! A taky si můžeš vybrat nějakou apartní barvičku k outfitu:- ) Já včera byla v restauraci s dětský koutkem, kde jsme měli předvánoční odpoledne a tentokrát tam chlapec málem zbořil vybavení - měl s sebou stejně starou kamarádku, tak usuzuju, že Aňa od Oggi nebyla správná věková kategorie:- ) Měli jsme pro sebe ve čtyřech celé patro, tak jen doufám, že při takovém klidném provozu brzy nezkrachujou... Bejbino, taky mi tekla nová myčka - při prvním zapojení jsem si nevšimla, že má jiný systém vstřikování a nezasunula jsem horní koš! Ještěže jsme měli na srovnání starý stroj:- ))) Sysyno, účtenek mám plnou krabici, boužel většina letos pochází od Švédů.. ale 3 kusy z Hornbachu by se snad daly použít - jsou tam nějaký ukončovací profily (4 x á 439,--), lepidlo stavební (279,--), hmota spárovací (149,--), chemoprén, sádra, pásek obkladový (561,--), pak baterie Alexis 1.918 - u tý je však bohužel napsáno dřezová:- ( data účtenek od 28.8. do 19.10. kdyžtak se ozvi na e-mail |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 15:39:33
Lelo - stařík má zážitek, přej mu to!! :o))
My byli včera v HK ve vodním světě, když tu najednou dámskými sprchami proplul MUŽ - tak mezi 50-60. Přítomné dámy výskaly, hystericky se pochechtávaly a celkově NĚJAK reagovaly. Až zpětně mi došlo, že když jsem tam koutkem oka stojíc pod sprchou a udílejíc nějaké příkazy menšímu dítěti, uviděla chlapa, zapůsobilo to na mě naprosto stejně, jako když v obchodě za pultem stojí prodavačka. Že by tam neměl být mi došlo až z reakcí ostatních.....vidím to jako jasný důsledek vnitřního pocitu, že oko náhodného mužského návštěvníka dámských sprch rozhodně nezůstane viset na mé postavě, ale zvolí výrazně "výraznější" typy ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: proč jsem nedorazila Meggie a další poudačky...27.1.2008 15:34:36
Šipko - kristuša, nech si statikem zkontrolovat nosné zdivo a strop v ložnici, pak si tam lehni do postele (základem jsou hypoalergenní lůžkoviny, abys předešla anafylaktickému šoku) a LEŽ!!! To by se Ti snad nemuselo nic stát!!!! :o))
Dítko s čímkoliv v sádře je mou noční můrou!!! Obrň se trpělivostí, antidepresivy, alkoholem a oparem lhostejnosti!!! Totéž platí pro nemocné a skučící dospělé osoby mužského pohlaví. ![]() |
| Šipka | 5800 |
|
|
proč jsem nedorazila Meggie a další poudačky...27.1.2008 14:32:03
Takže...koncert ve čt v Roxy byl super až na to, že tam byla halava na hlavě, samý EMO pitomci, v kozačkách a se stínama - kluci a holky zhulené pod obraz...Roisin je hvězda!!!
Druhý den jsem vyrazila do metra...chvějíc se strachem z přepadení, okradení a znásilnění...dojela jsem do cílové stanice, vystoupila a dle instrukcí jsem se vydala na Václavák..tak si jdu a jdu..a tvářím se jakoby nic, šak su z Prahe, hele...Václavák stále nikde..a najedou..co to vídí oko mé!!?? Orloj!! .-))))) lehký zmatek, prostě jsem šla jinam..že..tak jsem se domotala do Sparkys, kde jsem žádala robotí superopici...hleděly na mě všechny jak jelita..tak jsem odešla s dinosaurem...a popisem cesty na VN...tam jsem dorazila v pořádku )) pak jsem vlezla do Promod, obsadila kabinku a byla jsem tam cca 2 hoďky...pak o 3 litry lehčí jsem ještě něco koupila dceři a MM a chtěla jsem jet k Meggie..ale ouha..mobil vybitý....tak jsem musela razit na základnu, kde jsem spala u kamarádky..po oživení telefonu mi tam skočila sms, sbal se, doraž do Ogilvy a jedeme do Zl autem....tak jsem to udělala.. Včera dopoledne se Š praštil o stůl a prorazil si zubama spodní ret....jeli na úrazovku, nic nešili, tak jako pohodička...Večer skákal ze schodů...zlomil se pažní kost na pravé ruce..tak je sádře, ruku do pravého úhlu a skučí...MM se praštil o traverzu do bérce, má tam drény, má ATB a je mrzák..tak pak jsem otvírala mušle zatavené v sáčku a prořízla si ukazováček až na kost...lehce se obvávám dalších událostí.... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.