| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 65000  [Dalších 64320 >>]
Ocean 28569

Re: tak jsem se právě vrátila...

27.1.2008 18:41:31
Jeno,

aby z nich vyrostli samostatný,zodpovědný lidi,aby získali všeobecnej rozhled,aby se rozhlídli po světě a nebyly xenofobní a maloměšťácký,aby měli partnera,kterému můžou důvěřovat...
Kukula* 28272

27.1.2008 18:32:22
No jo... Jsou ještě tak malý, že mě ani nenapadlo partnerství... Jasně - aby měly muže a byly s nima šťastný...
Kukula* 28272

27.1.2008 18:28:35
Káťo, nějak nevidím důvod, proč bys Ty, vyrovnaná holka s figurou jak dvacítka a ksichtem A. Jolie, měla dělat ve sprše paniku, když se zaobíráš svým dítkem a prochází okolo muž, který nedělá nic hroznýho. Osobně bych začala dělat humbuk až v okamžiku, kdy by se zastavil. :-)

Jeno, já bych to brala dle dítěte. Pokud je memorovací, tož ať se naučí, pokud má cit na způsob užití, nechť dělá dle toho. Ale o tom už jsme mluvily po emilech... ;-)
A co bych chtěla do budoucna pro své dítě? Je to strašně ze široka, takže aby bylo zdravý, aby mělo žitovní štěstí, potkávalo dobrý lidi a samo bylo dobrý, aby mělo "hranice", aby mělo přátele, cítilo se dobře na světě a aby ho bavilo co dělá - myslím tím zaměstnání, aby si rozumnělo s rodiči... ;-) Prostě aby bylo šťastný!!!

Šipko, to je divočina!!! Tak ať je už jen líp!

Bejbino, myslím na Tebe!

Musela jsem zrušit dva zápočty na úterý, neb mám na středu zkoušku z logiky, a to je maso jak ďas!!!

Jak bylo v pátek na večírku u Meggie?? Kde jsou drby, zprávy a hlášení? :-)
Lída,3 kluci a holka 25285

27.1.2008 18:18:53
Jeno,
pro mě je důležitý, aby moje děti měly práci, která je bude bavit, a někoho, s kým jim bude dobře.
Na druhém stupni se u všech tří kluků u vyjmenovaných slov řeší už jen to, jestli je umějí používat, tedy jestli píšou správné i/y.
Kapradina 34186

...anketa

27.1.2008 18:18:10
Jeno,

1 - aby, byly v životě šťastný - dělaly práci, která je baví, našly partnera s kterým si rozumí ...

2 - z vyjmenovaných slov se u nás zkoušelo jen ve třetí třídě, když se je deti učily, teď už učitele zajímá jak je umějí použít v praxi - je pravda, že si dávají na pravopis větší pozor jen při mluvnici, v ostatních předmětech při zápisích nějak zapomínají, že píší česky :-)

Káťo,

Karavelka má pravdu, nech si sádru plastovou - je lehčí a po koupání stačí vysušit fénem ...

... chtěla jsem reagovat ještě dál, ale přišla mi na návštěvu babi, tak zas příště ...
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

27.1.2008 17:59:56
Něco tu řešim a docela by mě zajímalo srovnání - můžu malou anketku?

1) Co je pro vás důležitý na budoucnosti vašeho dítěte? (Co byste si pro svoje dítě přáli až bude dospělý?) - klidně úplně obecně
2) Pokud máte dítě na druhym stupni, zkouší ho tam z vyjmenovávání vyjmenovaných slov, nebo je zajímá zda to umí používat při psaní i/y?
Karavela 53687

27.1.2008 16:19:16
Ahoj,

když je řeč o sádře - Káťo, doporučuju nechat si udělat plastovou, už jen ten komfort, že se s ní bez problémů vykoupeš, stojí za to! A taky si můžeš vybrat nějakou apartní barvičku k outfitu:- )

Já včera byla v restauraci s dětský koutkem, kde jsme měli předvánoční odpoledne a tentokrát tam chlapec málem zbořil vybavení - měl s sebou stejně starou kamarádku, tak usuzuju, že Aňa od Oggi nebyla správná věková kategorie:- )
Měli jsme pro sebe ve čtyřech celé patro, tak jen doufám, že při takovém klidném provozu brzy nezkrachujou...

Bejbino, taky mi tekla nová myčka - při prvním zapojení jsem si nevšimla, že má jiný systém vstřikování a nezasunula jsem horní koš! Ještěže jsme měli na srovnání starý stroj:- )))

Sysyno, účtenek mám plnou krabici, boužel většina letos pochází od Švédů.. ale 3 kusy z Hornbachu by se snad daly použít - jsou tam nějaký ukončovací profily (4 x á 439,--), lepidlo stavební (279,--), hmota spárovací (149,--), chemoprén, sádra, pásek obkladový (561,--), pak baterie Alexis 1.918 - u tý je však bohužel napsáno dřezová:- ( data účtenek od 28.8. do 19.10. kdyžtak se ozvi na e-mail
Káťa,2 kluci 2562

27.1.2008 15:39:33
Lelo - stařík má zážitek, přej mu to!! :o))
My byli včera v HK ve vodním světě, když tu najednou dámskými sprchami proplul MUŽ - tak mezi 50-60. Přítomné dámy výskaly, hystericky se pochechtávaly a celkově NĚJAK reagovaly. Až zpětně mi došlo, že když jsem tam koutkem oka stojíc pod sprchou a udílejíc nějaké příkazy menšímu dítěti, uviděla chlapa, zapůsobilo to na mě naprosto stejně, jako když v obchodě za pultem stojí prodavačka. Že by tam neměl být mi došlo až z reakcí ostatních.....vidím to jako jasný důsledek vnitřního pocitu, že oko náhodného mužského návštěvníka dámských sprch rozhodně nezůstane viset na mé postavě, ale zvolí výrazně "výraznější" typy ;)
Káťa,2 kluci 2562

Re: proč jsem nedorazila Meggie a další poudačky...

27.1.2008 15:34:36
Šipko - kristuša, nech si statikem zkontrolovat nosné zdivo a strop v ložnici, pak si tam lehni do postele (základem jsou hypoalergenní lůžkoviny, abys předešla anafylaktickému šoku) a LEŽ!!! To by se Ti snad nemuselo nic stát!!!! :o))
Dítko s čímkoliv v sádře je mou noční můrou!!! Obrň se trpělivostí, antidepresivy, alkoholem a oparem lhostejnosti!!!
Totéž platí pro nemocné a skučící dospělé osoby mužského pohlaví.:-D
Šipka 5800

proč jsem nedorazila Meggie a další poudačky...

27.1.2008 14:32:03
Takže...koncert ve čt v Roxy byl super až na to, že tam byla halava na hlavě, samý EMO pitomci, v kozačkách a se stínama - kluci a holky zhulené pod obraz...Roisin je hvězda!!!
Druhý den jsem vyrazila do metra...chvějíc se strachem z přepadení, okradení a znásilnění...dojela jsem do cílové stanice, vystoupila a dle instrukcí jsem se vydala na Václavák..tak si jdu a jdu..a tvářím se jakoby nic, šak su z Prahe, hele...Václavák stále nikde..a najedou..co to vídí oko mé!!?? Orloj!! .-))))) lehký zmatek, prostě jsem šla jinam..že..tak jsem se domotala do Sparkys, kde jsem žádala robotí superopici...hleděly na mě všechny jak jelita..tak jsem odešla s dinosaurem...a popisem cesty na VN...tam jsem dorazila v pořádku :-))) pak jsem vlezla do Promod, obsadila kabinku a byla jsem tam cca 2 hoďky...pak o 3 litry lehčí jsem ještě něco koupila dceři a MM a chtěla jsem jet k Meggie..ale ouha..mobil vybitý....tak jsem musela razit na základnu, kde jsem spala u kamarádky..po oživení telefonu mi tam skočila sms, sbal se, doraž do Ogilvy a jedeme do Zl autem....tak jsem to udělala..
Včera dopoledne se Š praštil o stůl a prorazil si zubama spodní ret....jeli na úrazovku, nic nešili, tak jako pohodička...Večer skákal ze schodů...zlomil se pažní kost na pravé ruce..tak je sádře, ruku do pravého úhlu a skučí...MM se praštil o traverzu do bérce, má tam drény, má ATB a je mrzák..tak pak jsem otvírala mušle zatavené v sáčku a prořízla si ukazováček až na kost...lehce se obvávám dalších událostí....:(
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 65000  [Dalších 64320 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.