Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:31:36
Bejbino, nebyla - odkládám to na jaro; včas dám vědět, neboj!
užíváš si teda ![]() já si tu po nastěhování trůnila na wc a najednou koukám, že na mě se zalíbením zvenku zírá nějaký stařík :D Káťo, doufej, že se ruka za těch 14 dnů bude zvetí ![]() |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:22:27
Bejbino - vy se teda nenudíte.
Jeno - hladové děti odjely s tetou do koutku v Hypernově, co snědí tam, to si radši nedomýšlím, ale hlavně, že je tady klid. Lelo - ad řízení, já počítám, že se svezu naposledy zítra ráno - rozvezu děti, nakoupím a do práce už pošupajdím pěšky, protože jak mi odpol frknou tu sádru, mám utrum....mé auto není vybaveno automatickou převodovkou, sice v okamžicích nouze umím řadit levou (viz telefon v pravé ruce:o)), ale nejsem cvok, takže je mi jasný, že se na auto budu dva tejdny dívat z okna. Naštěstí budou tou dobou sousedce měnit korunky na zubech, tudíž jsme domluvený, že ona bude řídit a já mluvit :o)) |
| bejbina | 40948 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:12:44
Ahoj Lelo, doufám, že jsi v koutě naší krajiny nebyla, aniž by jsi mě zpravila. Já si zase ještě ke všemu užívala 14 dní mytí nádobí. Myčka myla vesele týden, pak se seknul aquastop, spálilo se čerpadlo a měla jsem po hehe. A to vše v době, kdy se u nás stravovala parta zedníků.
![]() A pak jedna hezká historka po opravě. Prvně jsem zapla myčku, spokojeně poslouchám vrčení, piji s kamarádkou ( návštěva z rodného hnízda ) kávu a náhle... koukám pod myčkou, lednicí voda. Šok. Odsunula jsem lednici i myčku, vše utřela a znova myčku zapla. Osahala jsem hadice, byly suché. Už v těžké depresi jsem jen čekala až začne vypouštět, abych mohla opraváři říct, odkud to vlastně teče. Na poslední chvíli před telefonátem jsem si všimla, že nějaký dobrák nezavřel PETku s vodou a pak ji porazil. Takže skoro 2 l zatekly za myčku. ![]() Lelo, utěšuj se tím, že ušetříš vodu. Jinak je také komedie s okny. Já sice měla záclony v bytě, ale jen takové nic moc. Žaluzie jsem zvyklá moc zatahovat nebyla, nebylo k nám vidět. Zatím nemáme garnýže, žaluzie stále nejsme zvyklá zatahovat. V klidu trůním na WC a zjistím, že koukám sousedce naproti do obýváků. Nebo splašeně lítám po bytě a přemýšlím, kde najít kout na převlečení, neb jsem líná zatáhnout. Při mém zapomínání se našich intimních chvilek nemusí zúčastňovat jen děti, ale i široké sousedstvo. ![]() |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:07:37
tedy, jak jsem se vmáčkla mezi dva příspěvky se stejným časem vložení?? magická rodina ...
zde je taky ultrahnusně, vichřice a pršení ![]() manžel s dětma odjel k tchánům, doufám, že cestu zvládnou, já bych v tomhle řídit nechtěla Bejbino, držet budu |
| bejbina | 40948 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:04:22
Hele, jak se tu řádkuje? No nic, stejně si to nepřečtu. Budu psát bez řádkování. Píšu hlavně proto, že potřebuji moc moc moc moc ..... v úterý v 7:30 držet palce a jiné části těla.
Dělám zkoušky z drážních předpisů. Kam se hrabou dopravní a s nimi testy v autoškole. Já musím znát návěstní, dopravní a ještě různá staniční a dopravní zabezpečovací zařízení. Navíc děti nějak nepochopily, že se maminka potřebuje učit a moji bývalý kolegové mě chodějí okukovat a stále žvaní. Takže jsem předpisům moc nedala. Takže potřebuji tichou podporu opravdu urgentně. Tak teď jedu do jedné vísky pro řezačku obkladů a domů. Doufám, že se dočkám i připojení. Někdy. Net a vy mi chybí mnohem víc než televize, kterou také zatím nemáme. Doufám, že jste tu všechny v pořádku a v úterý na mě nezapomeňte! Ahoj. |
|
|
Bejbino, ahoj - a gratuluju!! My se ve vaně nekoupem, neb stále nedorazil pán na opravu špuntu
a to jsme si včera dovezli konečně takové ty polštářky pod hlavu - objednané od srpna tak si asi lehnu, opřu hlavu a pustím sprchu ![]() |
| bejbina | 40948 |
|
|
Hele, jak se tu řádkuje? No nic, stejně si to nepřečtu. Budu psát bez řádkování. Píšu hlavně proto, že potřebuji moc moc moc moc ..... v úterý v 7:30 držet palce a jiné části těla.
Dělám zkoušky z drážních předpisů. Kam se hrabou dopravní a s nimi testy v autoškole. Já musím znát návěstní, dopravní a ještě různá staniční a dopravní zabezpečovací zařízení. Navíc děti nějak nepochopily, že se maminka potřebuje učit a moji bývalý kolegové mě chodějí okukovat a stále žvaní. Takže jsem předpisům moc nedala. Takže potřebuji tichou podporu opravdu urgentně. Tak teď jedu do jedné vísky pro řezačku obkladů a domů. Doufám, že se dočkám i připojení. Někdy. Net a vy mi chybí mnohem víc než televize, kterou také zatím nemáme. Doufám, že jste tu všechny v pořádku a v úterý na mě nezapomeňte! Ahoj. |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 14:02:17
moje děti maj období, kdy odmítají téměř vše
vajíčka, chleba, máslo!... nejradši by konzumovali jen rohlík bez ničeho a těstoviny s kečupem ...a dneska k nám, starým alkoholikům, měl čert ráno proslov - zatvářil se zkroušeně a povídá "tatínku, já nechci, abys pil pivo a měl pak břicho veliký jako děda! A ty, maminko, taky ne!! ... Po vínu taky roste břicho?" manžel duchapřítomně odpověděl, že nikoliv - takže "tak víno teda pít můžete, ale ne moc!" ![]() ä máme to ![]() podotýkám, že takové to balení 10-ti piv v té krabici nám oběma dohromady vydrží tak měsíc ![]() |
| bejbina | 40948 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 13:59:09
Jejku, koukám, že na rodině už se nesmí entrovat.
Rozhodně ne 2x po sobě. ![]() |
| bejbina | 40948 |
|
|
Re: tak jsem se právě vrátila...27.1.2008 13:58:15
Hlásím se ze svého dřívějšího bydliště od maminy. Na netu ještě nejsme, ale už se koupeme ve vlastní vaně a někdy v týdnu si přestaneme snad čistit zuby ve dřezu a po hodně dlouhé době bych se mohla vidět i v zrcadle.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.