Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: vlasy...26.1.2008 0:54:15
...tak tu stále čekám až mi zavolá sestra a vyjedeme afurt nic
![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: vlasy...26.1.2008 0:39:36
Jdu do pelechu...tak dobrou noc... a užij si výlet!!!
|
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: vlasy...26.1.2008 0:39:06
No jasně... leč myslím, že ING nebo mBanku teď volit nebudu
![]() Checht... ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: vlasy...26.1.2008 0:03:00
ČK je dobrý až na ten limit 50.000Kč. Myslím, že mBanka
http://mbank.cz/emax/ má něco podobného a bez limitu a taky ING má něco, co se úročí 3%, ale tam neznám podmínky vůbec. |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: vlasy...25.1.2008 23:46:34
Sirko,
tak většinu zatím vysvětlit neumím, leč Červené konto je naprostá bomba! Do toho jdu taky! ;-) To mě nadchlo ze všech produktů nejvíc! A konzultovala jsem to s kamarádkou, která dělá ve Spořce, ať mi najde všechny jejich produkty, jestli mají něco lepšího, než je to naše Červené konto a kdepák, nic lepčího nemají! ![]() |
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: vlasy...25.1.2008 23:22:51
pardon...postŽira a Červené KONTO
|
| Sirka | 34493 |
|
|
Re: vlasy...25.1.2008 23:21:33
Káťo, ty jsi hotová básnířka
)Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli jsi zkoušela Powerball - posilování na prevenci zánětu karpálního tunelu? Sirkoň ho má, protože ho to taky zlobí a denně cvičí. Má ho teprve od Vánoc, takže výsledky jsou zatím nijaké, ale kroutí statečně. www.ball.cz Čarodějko, to jsou hlupci, ale zatím jen malé procento, to bude dobrý. ![]() Jsem tu vždycky obhajovala poštu, dokud tam máma dělala, protože moje máma byla taky jedna z mála úřednic, kterou měli lidi rádi. Držím palce, ať jsou srážky s blbci, jen ty nejmenší a zase můžu říkat, že znám příjemnou úřednici na poště. ;-) (Bych křivdila máminým spolupracovnicím, Ty byly teda taky fajn ) Produktům zdar. A kdyby se někdo divil, proč máme pojištění Sluníčko, já životní pojištění u České pojišťovny, spoření s Liškou , většina rodiny postkonta a postšira, Červený účet atd., tak jim to prosím Čarodějko vysvětli )))Eli, moc gratuluji!!!! |
| Káťa,2 kluci | 2562 |
|
|
Re: vlasy...25.1.2008 22:56:16
Čarod(ějko) - téééda je vidět, že Tebe ruka nebolí...:o)) (mě jako čert
), když jsi toho tolik napsala.ad moje sádra - mám zánět v zápěstí, prakticky už od září, takže mě léčba a sádra nemine a šéf se z toho pomine. ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
vlasy...25.1.2008 22:36:01
Jdeme dnes v 11h. s K. do samky pro sváču a já předtím stála u zrcadla a tak jako si "pročechrala" vlasy.
A on mi říká: "No jo, prosím Tě... už pojď... nevím, co tam vidíš..." nebo tak něco... ..jako v legraci samosebou...A já říkám: "Musím obdivovat tu kráááásu, ...." a bla bla bla... Prostě něco jsem nu na to říkala, jako že jsem nejkrásnější a nejynteligentnější a ták... A říkám: "No fááákt, já dělám své kadeřnici všude reklamu! Sama mi včera říkala, že jsem taková její pochodující reklama! Že co lídí k ní příjde a řekne, že mám super účes a barvu, a že by to chtěly (ženský ;-) )taky tak.... Nebo se lidi ptají mě, kdo mě stříhá, že to mám super a tááá..." A on takový: "Ehm, no jasně...jistě... ha..ha...hi..hi.. to Ti tak žeru..." A já: "No neblbni, fakt, ...teď si vyjímečně nedělám prdel, to myslím vážně!" On: "No, takže jako třeba v Praze příjde ženská ke kadeřnici a řekne: Já chci vlasny na Victorii Beckham, tak ve V. chodí lidi, že chtějí ostříhat na Čarodějkovou, jó? ![]() A já: No.... tak nějak to tady je...hi..hi... hi... No... a uplyne odpoledne a asi v 15:15 za nim do práce přišla jeho přítelkyně! My se do té doby neznaly, ona dělá taky na poště, tak teď byla týden na školení... Tak jsem se seznámily a kecáme, já dělám uzávěrku a asi po půl hodině mi říká: Hele..jsem se chtěla zeptat, ke komu chodíš ke kadeřnici???? ![]() Já výbuch smíchu!!! K. výbuch smíchu!!! .... se slovy: Tý jo, Ty vůbec nevíš, jak jsi jí teď nahrála! Tak jsem jí hned tlumočila náš rozhovor z poledne a celou dobu jsem se musela smát, protože to teda bylo v daným okamžiku hrozně vtipný!! ![]() Uf...a už Vás nechám ![]() |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
Re: Skvělá zpráva25.1.2008 22:26:37
Eli gratuluji!!!
Jsem ráda, že jim to vyšlo! ![]() Káťo, co??? Proč??? Kams jí strkala??? Kukusano: ANO, ten člověk (co mi to řekl) JE svéprávný? Nemá brýle!!! ...natož jak dna od popelníků? A nepotřeboval ode mě NIC! ![]() Prostě táááák dobře vypadám..checht... A k tomu se váže moje další historka ![]() Ale nejdřív Vás dočtu... Sysyno, zeptám se Ti bráchovců, předělávají koupelnu... Meggie, leštěnka ![]() ![]() ![]() ![]() Sirko, šťastnou cestu!!! A ať se Ti tam líbí, užij si to!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.