| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 65000  [Dalších 64290 >>]
Sirka 34493

Re: vlasy...

26.1.2008 0:54:15
...tak tu stále čekám až mi zavolá sestra a vyjedeme afurt nic ;((
Čarodějka... 29409

26.1.2008 0:39:36
Jdu do pelechu...tak dobrou noc... a užij si výlet!!!
Čarodějka... 29409

26.1.2008 0:39:06
No jasně... leč myslím, že ING nebo mBanku teď volit nebudu :-D
Checht... R^
Sirka 34493

26.1.2008 0:03:00
ČK je dobrý až na ten limit 50.000Kč. Myslím, že mBanka

http://mbank.cz/emax/

má něco podobného a bez limitu a taky ING má něco, co se úročí 3%, ale tam neznám podmínky vůbec.
Čarodějka... 29409

25.1.2008 23:46:34
Sirko,
tak většinu zatím vysvětlit neumím, leč Červené konto je naprostá bomba!
Do toho jdu taky! ;-)

To mě nadchlo ze všech produktů nejvíc!
A konzultovala jsem to s kamarádkou, která dělá ve Spořce, ať mi najde všechny jejich produkty, jestli mají něco lepšího, než je to naše Červené konto a kdepák, nic lepčího nemají! :-)

Sirka 34493

25.1.2008 23:22:51
pardon...postŽira a Červené KONTO
Sirka 34493

25.1.2008 23:21:33
Káťo, ty jsi hotová básnířka :-))
Chtěla jsem se Tě zeptat, jestli jsi zkoušela Powerball - posilování na prevenci zánětu karpálního tunelu? Sirkoň ho má, protože ho to taky zlobí a denně cvičí. Má ho teprve od Vánoc, takže výsledky jsou zatím nijaké, ale kroutí statečně.
www.ball.cz

Čarodějko, to jsou hlupci, ale zatím jen malé procento, to bude dobrý. :-)
Jsem tu vždycky obhajovala poštu, dokud tam máma dělala, protože moje máma byla taky jedna z mála úřednic, kterou měli lidi rádi. Držím palce, ať jsou srážky s blbci, jen ty nejmenší a zase můžu říkat, že znám příjemnou úřednici na poště. ;-)
(Bych křivdila máminým spolupracovnicím, Ty byly teda taky fajn :-) ) Produktům zdar.
A kdyby se někdo divil, proč máme pojištění Sluníčko, já životní pojištění u České pojišťovny, spoření s Liškou , většina rodiny postkonta a postšira, Červený účet atd., tak jim to prosím Čarodějko vysvětli:-))))

Eli, moc gratuluji!!!!
Káťa,2 kluci 2562

25.1.2008 22:56:16
Čarod(ějko) - téééda je vidět, že Tebe ruka nebolí...:o)) (mě jako čert;((), když jsi toho tolik napsala.
ad moje sádra - mám zánět v zápěstí, prakticky už od září, takže mě léčba a sádra nemine a šéf se z toho pomine.:-D
Čarodějka... 29409

vlasy...

25.1.2008 22:36:01
Jdeme dnes v 11h. s K. do samky pro sváču a já předtím stála u zrcadla a tak jako si "pročechrala" vlasy.
A on mi říká: "No jo, prosím Tě... už pojď... nevím, co tam vidíš..." nebo tak něco... :-) ..jako v legraci samosebou...
A já říkám: "Musím obdivovat tu kráááásu, ...." a bla bla bla...
Prostě něco jsem nu na to říkala, jako že jsem nejkrásnější a nejynteligentnější a ták...
A říkám: "No fááákt, já dělám své kadeřnici všude reklamu! Sama mi včera říkala, že jsem taková její pochodující reklama! Že co lídí k ní příjde a řekne, že mám super účes a barvu, a že by to chtěly (ženský ;-) )taky tak....
Nebo se lidi ptají mě, kdo mě stříhá, že to mám super a tááá..."

A on takový: "Ehm, no jasně...jistě... ha..ha...hi..hi.. to Ti tak žeru..."

A já: "No neblbni, fakt, ...teď si vyjímečně nedělám prdel, to myslím vážně!"
On: "No, takže jako třeba v Praze příjde ženská ke kadeřnici a řekne: Já chci vlasny na Victorii Beckham, tak ve V. chodí lidi, že chtějí ostříhat na Čarodějkovou, jó? :-D :-D :-D
A já: No.... tak nějak to tady je...hi..hi... hi...

No... a uplyne odpoledne a asi v 15:15 za nim do práce přišla jeho přítelkyně!
My se do té doby neznaly, ona dělá taky na poště, tak teď byla týden na školení...
Tak jsem se seznámily a kecáme, já dělám uzávěrku a asi po půl hodině mi říká:
Hele..jsem se chtěla zeptat, ke komu chodíš ke kadeřnici????
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Já výbuch smíchu!!!
K. výbuch smíchu!!! .... se slovy: Tý jo, Ty vůbec nevíš, jak jsi jí teď nahrála!
:-D

Tak jsem jí hned tlumočila náš rozhovor z poledne a celou dobu jsem se musela smát, protože to teda bylo v daným okamžiku hrozně vtipný!! :-D

Uf...a už Vás nechám :-D
Čarodějka... 29409

Re: Skvělá zpráva

25.1.2008 22:26:37
Eli gratuluji!!!
Jsem ráda, že jim to vyšlo! :-)

Káťo,
co???
Proč???
Kams jí strkala???

Kukusano:
ANO, ten člověk (co mi to řekl) JE svéprávný? Nemá brýle!!! ...natož jak dna od popelníků? A nepotřeboval ode mě NIC!
:-D :-D :-D
Prostě táááák dobře vypadám..checht...

A k tomu se váže moje další historka :-D

Ale nejdřív Vás dočtu...

Sysyno,
zeptám se Ti bráchovců, předělávají koupelnu...

Meggie,
leštěnka :-D :-D :-D R^R^R^:-D:-D :-D

Sirko,
šťastnou cestu!!! A ať se Ti tam líbí, užij si to!!!

[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 65000  [Dalších 64290 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.